VB-S910F

Κάμερα, σταθερό κουτί Full HD, οπτικό ζουμ - ιδανική για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Αυτή η ευέλικτη κάμερα διαθέτει ευρυγώνιο φακό και ενσωματωμένο μικρόφωνο για να καταγράφει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.

VB-S910F

Πλεονεκτήματα

  • Κάμερα παρακολούθησης εσωτερικών χώρων με εξαιρετική ακρίβεια, που διαθέτει ευρυγώνιο φακό ζουμ 78,6° και ισχυρή απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
  • Αισθητήρας CMOS 2,1 MP 1/3" και φωτεινό διάφραγμα f/1.4-f/2.6 με αυτόματη εστίαση
  • Απεικόνιση Full HD και οπτικό ζουμ 3,5x με ασφαιρικά στοιχεία φακού χαμηλής παραμόρφωσης για καθαρές εικόνες υψηλής ανάλυσης
  • Ενσωματωμένο πανκατευθυντήριο μικρόφωνο για εγγραφή ήχου, που παρέχει πρόσθετο επίπεδο πληροφοριών περιβάλλοντος υψηλής ποιότητας
  • Μικρή, ελαφριά και εύκολη στην εγκατάσταση
  • Διατηρεί την ποιότητα του βίντεο ενώ μειώνει το μέγεθος των δεδομένων με τις τεχνολογίες Μείωσης θορύβου με προσαρμογή στην κίνηση και Μείωσης μεγέθους δεδομένων για συγκεκριμένη περιοχή (ADSR)
  • Έξυπνες ενσωματωμένες λειτουργίες ανάλυσης για προηγμένη ανίχνευση συναγερμών
  • Ζωντανή παρακολούθηση και διαχείριση από μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων περιήγησης Web και φορητών συσκευών
  • Υποστηρίζει το ONVIF® Profile S

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon VB-S910F

Καταγραφή βίντεο Full HD


Η Canon VB-S910F είναι ιδανική για εφαρμογές παρακολούθησης εσωτερικών χώρων από σταθερή θέση χάρη στον ευρυγώνιο φακό οπτικού ζουμ, τη λεπτομερή απεικόνιση Full HD και τις προηγμένες λειτουργίες ανάλυσης που διαθέτει. Ο ευρυγώνιος φακός 78,6° και το οπτικό ζουμ 3,5x εξασφαλίζουν μέγιστη κάλυψη από μία μόνο θέση, ενώ το φωτεινό διάφραγμα f/1.4 και ο βελτιωμένος ελάχιστος φωτισμός θέματος παρέχουν εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ενσωματωμένο μικρόφωνο


Καταγράψτε πληροφορίες εικόνας και ήχου με το ενσωματωμένο πανκευθυντήριο μικρόφωνο της κάμερας. Η VB-S910F κάνει εγγραφή ήχου φιλτράροντας το θόρυβο του περιβάλλοντος και την ανεπιθύμητη ηχώ, ενώ το μικρόφωνο παρέχει επίσης λειτουργίες ενεργοποίησης ηχητικού συναγερμού, το οποίο σημαίνει ότι η εγγραφή βίντεο ενεργοποιείται όταν ανιχνευτεί ήχος.

Απλή εγκατάσταση και διαχείριση


Η VB-S910F είναι γρήγορη και εύκολη στην εγκατάσταση, διατηρώντας χαμηλά το κόστος του έργου. Για μεμονωμένες κάμερες ή επιλεγμένες ομάδες καμερών, το λογισμικό Canon Camera Management Tool (CCMT) σάς δίνει τον απόλυτο έλεγχο, παρέχοντας ισχυρές λειτουργίες ρύθμισης και διαχείρισης. Για βελτιστοποίηση της ποιότητας εικόνας και της χρήσης δεδομένων ελέγχου, η Μείωση θορύβου με προσαρμογή στην κίνηση ελέγχει δυναμικά τα επίπεδα μείωσης θορύβου.

Έξυπνη ανίχνευση συμβάντων συναγερμού


Τα 15 ενσωματωμένα προφίλ Ανάλυσης περιεχομένου βίντεο της κάμερας επιτρέπουν στους χειριστές να εκτελούν τις εργασίες παρακολούθησης με αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα. Οι έξυπνες δυνατότητες ανάλυσης προσφέρουν πολλές λειτουργίες ανίχνευσης ενδεχόμενων συμβάντων συναγερμού, ειδοποιώντας ενεργά τους χειριστές για ύποπτη συμπεριφορά, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση των απαιτήσεων του χώρου αποθήκευσης και του εύρους ζώνης.

Ευέλικτη υποστήριξη φορητών συσκευών


Χάρη στη νέα αρχιτεκτονική του υλικολογισμικού της VB-S910F, η κάμερα είναι συμβατή με όλα τα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης Web και με φορητές συσκευές, επιτρέποντας την πλήρη τροποποίηση των ρυθμίσεων της κάμερας και την προβολή ζωντανών εικόνων σε περιβάλλον φορητών συσκευών. Η συμμόρφωση με το ONVIF Profile S εξασφαλίζει τη συμβατότητα με υπάρχοντα συστήματα άλλων κατασκευαστών.

*Η επωνυμία ONVIF® είναι σήμα κατατεθέν της Onvif, Inc.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Digic DV III

Διαχείριση ποιότητας εικόνας και ελέγχου

DIGIC NET II

Αποτελεσματική επεξεργασία μέσω δικτύου

Optical 3.5x zoom

Οπτική μεγέθυνση με υψηλή ποιότητα

Digital 4x zoom

Εκτεταμένες δυνατότητες ζουμ

Digital PTZ

Λειτουργία εικονικού PTZ

Full HD

Ανάλυση Full HD

Auto SSC

Αυτόματος έξυπνος έλεγχος σκιάς (SSC)

Intelligent Function

Ανάλυση περιεχομένου βίντεο

microSD

Τοπική καταγραφή

Simple Camera Setting

Ρύθμιση με ένα κλικ

 • Κύρια μονάδα VB-910F
 • CD-ROM εγκατάστασης
 • Οδηγός εγκατάστασης
 • Φυλλάδιο κάρτας εγγύησης

Βοήθημα υπολογισμού γωνίας θέασης (AOV)

Βοήθημα υπολογισμού απαιτούμενου χώρο στο δίσκο (RDS)

Camera Layout Simulator (CLS)