VB-S900F

Μίνι δικτυακή κάμερα ασφαλείας Full HD, σταθερού κουτιού, με νέα τεχνολογία φακού πολύ μικρού μεγέθους. Το μικρό της μέγεθος την καθιστά ιδανική για τη διακριτική παρακολούθηση πολλών εσωτερικών εμπορικών χώρων.

/Images/VB-S900F_tcm223-1465242.jpg

Πλεονεκτήματα

  • Σχεδίαση σταθερού μίνι κουτιού
  • Full HD στα 30fps
  • Αισθητήρας CMOS για υψηλή απόδοση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού
  • Υψηλής ποιότητας ευρυγώνιος φακός Canon
  • Μετάδοση πολλαπλών ροών βίντεο MJPEG και H.264
  • Απευθείας καταγραφή/αναπαραγωγή σε/από κάρτα MicroSD (64GB)

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon VB-S900F

Ανάλυση Full HD


Η εξαιρετικά μικρού μεγέθους δικτυακή μίνι κάμερα ασφαλείας VB-S900F σταθερού κουτιού παρέχει εικόνα ανάλυσης Full HD (1920 x 1080) στα 30fps. Ο αισθητήρας CMOS προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας, χωρίς ανάμειξη χρωμάτων ή θολές γραμμές. Η τεχνολογία αυτόματου Έξυπνου ελέγχου σκιάς (SSC) βελτιστοποιεί την έκθεση ώστε να βελτιώνονται οι φωτεινοί τόνοι και να διορθώνονται οι σκοτεινές περιοχές σε σκηνές με οπίσθιο φωτισμό ή σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, παρέχοντας πραγματική λειτουργία Ημέρας/Νύχτας.

Φακός Canon εξαιρετικής ποιότητας


Ο νέος, εξαιρετικά μικρού μεγέθους ευρυγώνιος φακός της κάμερας παρέχει γωνία θέασης 96°. Το ευρυγώνιο οπτικό πεδίο και η χαμηλή παραμόρφωση του υψηλής ποιότητας φακού F/1.6 της Canon φροντίζουν για την παροχή περισσότερου φωτός στον αισθητήρα της κάμερας, επιτυγχάνοντας φωτεινές εικόνες με καλύτερη ευκρίνεια.

Δύο επεξεργαστές εικόνας


Οι δύο επεξεργαστές εικόνας –DIGIC DV III και DIGIC NET II– διευκολύνουν την απρόσκοπτη λήψη, επεξεργασία, κωδικοποίηση και μετάδοση των εικόνων. Ο εσωτερικός προγραμματισμός έχει ανασχεδιαστεί ώστε να προσφέρει μετάδοση πολλαπλών ροών H.264 ή/και MJPEG σε ανάλυση HD ή χαμηλότερη. Πέρα από τη δυνατότητα μετάδοσης πολλαπλών ροών, η κάμερα παρέχει επίσης δυνατότητα ταυτόχρονης μετάδοσης ροών. Ο κωδικοποιητής H.264 δημιουργεί βίντεο υψηλής ποιότητας και συμπίεσης, για ομαλή παρακολούθηση σε διαφορετικά περιβάλλοντα.

Εύκολη ενσωμάτωση


Η κάμερα ενσωματώνεται εύκολα σε διάφορα συστήματα, χάρη στο SDK κάμερας δικτύου και τις προδιαγραφές πρωτοκόλλου HTTP. Η Canon είναι πλήρες μέλος του ONVIF – του κλαδικού φόρουμ που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ενός παγκόσμιου προτύπου διασύνδεσης για τη φυσική ασφάλεια, βασισμένου στο IP. Η συμμόρφωση με το πλέον πρόσφατο πρωτόκολλο ONVIF V2.2 και το Profile S διευκολύνει τη δημιουργία λύσεων με εφαρμογές διαχείρισης βίντεο που συμμορφώνονται με το πρωτόκολλο ONVIF.

Ενσωματωμένες δυνατότητες ολοκληρωμένης ανάλυσης


Η VB-S900F προσφέρει μια εξαιρετικά πλούσια σειρά έξυπνων λειτουργιών για μια τόσο μικρού μεγέθους συσκευή. Αυτές περιλαμβάνουν Ανίχνευση Κίνησης, Εγκατάλειψης και Αφαίρεσης αντικειμένου, Ανίχνευση παρεμβάσεων στην κάμερα, Ανίχνευση διέλευσης και Ανίχνευση ήχου. Συνήθως, τυχόν αλλαγή στις συνθήκες φωτισμού διακόπτει τις αναλύσεις των καμερών. Ωστόσο, η νέα σειρά Canon επανέρχεται αυτόματα σε κανονική λειτουργία εντός 20 δευτερολέπτων αφού ανιχνεύσει σημαντική αύξηση ή μείωση στη φωτεινότητα. Έτσι, διασφαλίζεται η ελαχιστοποίηση της διακοπής των αναλύσεων που εκτελούνται.

Απλή και ευέλικτη εγκατάσταση


Η τεχνολογία παροχής ρεύματος μέσω δικτύου Ethernet (PoE), σύμφωνα με το πρότυπο IEEE802.3af, δίνει τη δυνατότητα χρήσης ενός μόνο καλωδίου LAN τόσο για την τροφοδοσία της κάμερας με ρεύμα όσο και για τη μεταφορά δεδομένων βίντεο και ήχου, όταν η κάμερα συνδεδεμένη με κάποιο ενδιάμεσο σημείο ή switch PoE. Η τεχνολογία PoE λειτουργεί για εγκαταστάσεις έως και 100 μέτρων, ενώ με παροχή ρεύματος AC προσφέρεται ευελιξία εγκατάστασης σε αποστάσεις έως και 500 μέτρα.

Προδιαγραφές προϊόντος

Μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του προϊόντος Canon VB-S900F.

DIGIC NET II

Αποτελεσματική επεξεργασία μέσω δικτύου

Digic DV III

Διαχείριση ποιότητας εικόνας και ελέγχου

Full HD

Ανάλυση Full HD

Intelligent Function

Ανάλυση περιεχομένου βίντεο

Power over Ethernet

Παροχή ρεύματος μέσω Ethernet

microSD

Τοπική καταγραφή

CCMT

Διαχείριση πολλών καμερών

VB-S900F
  • Κεντρική μονάδα VB-S900F
  • CD-ROM εγκατάστασης
  • Οδηγός εγκατάστασης
  • Φυλλάδιο κάρτας εγγύησης