VB-S800VE

Ελαφριά και μικρή κάμερα θόλου με υπερ-ευρυγώνιο φακό UD, καθαρή απεικόνιση Full HD με εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ενσωματωμένο μικρόφωνο για πρόσθετο ήχο υψηλής ποιότητας.

VB-S800VE

Πλεονεκτήματα

  • Δείτε μεγαλύτερο μέρος της σκηνής με τον υπερ-ευρυγώνιο φακό 93,8° και τις λειτουργίες μη αυτόματης περιστροφής, κλίσης και ζουμ της Canon VB-S800VE
  • Τα στοιχεία φακού εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (UD) παρέχουν καθαρές εικόνες Full HD χαμηλής παραμόρφωσης
  • Διάφραγμα φακού σταθερής εστίασης f/1.6 για κορυφαία απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
  • Καταγράψτε δεδομένα περιβάλλοντος υψηλής ποιότητας με το πανκατευθυντήριο μικρόφωνο και την τεχνολογία μείωσης του θορύβου του περιβάλλοντος
  • Ισχυρή προστασία από προσκρούσεις IK10 και αδιάβροχη προστασία IP66, σε μικρό βάρος και μέγεθος
  • Τεχνολογίες Μείωσης θορύβου με προσαρμογή στην κίνηση και Μείωσης μεγέθους δεδομένων για συγκεκριμένη περιοχή (ADSR), για υψηλή ποιότητα εικόνας και ελάχιστο μέγεθος δεδομένων
  • Έξυπνες ενσωματωμένες λειτουργίες ανάλυσης για προηγμένη ανίχνευση συναγερμών
  • Ζωντανή παρακολούθηση και διαχείριση από μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων περιήγησης Web και φορητών συσκευών
  • Εύκολη στην εγκατάσταση, ιδανική για πολύ χαμηλό κόστος έργου
  • Συμβατή με το ONVIF® Profile S

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon VB-S800VE

Ευκρινείς εικόνες HD χαμηλής παραμόρφωσης


Δείτε μια ευρύτερη προοπτική με την απεικόνιση 2,1 MP Full HD και τον αισθητήρα CMOS 1/3" της Canon VB-S800VE. Τα στοιχεία φακού εξαιρετικά χαμηλής διασποράς διατηρούν την παραμόρφωση και τη χρωματική παρέκκλιση στο ελάχιστο μειώνοντας τη διασπορά του φωτός, ενώ ο ελάχιστος φωτισμός θέματος ενισχύει περαιτέρω την απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ενσωματωμένο μικρόφωνο


Η VB-S800VE συνδυάζει την κορυφαία απεικόνιση με την εγγραφή ήχου μέσω του πανκατευθυντήριου μικροφώνου της. Το ενσωματωμένο μικρόφωνο επιτρέπει την εγγραφή καθαρού ήχου σε απόσταση έως και 4 μέτρων, ενώ φιλτράρει ταυτόχρονα το θόρυβο του περιβάλλοντος και την ανεπιθύμητη ηχώ. Η κάμερα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να αρχίζει την εγγραφή μόλις ανιχνευτεί ήχος.

Απλή εγκατάσταση


Η εγκατάσταση του ανθεκτικού πολυανθρακικού περιβλήματος της VB-S800VE, που είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό σε βανδαλισμούς, γίνεται εύκολα και γρήγορα, για πολύ χαμηλό κόστος έργου. Το προαιρετικό κιτ ανάρτησης και το εξάρτημα στερέωσης κιβωτίου σωληνώσεων καλωδίου προσφέρουν πολλές επιλογές εγκατάστασης, ενώ το παρεχόμενο καλώδιο 1 μέτρου τύπου pigtail παρέχει εύκολη, άμεση πρόσβαση στις συνδέσεις της κάμερας. Η συμμόρφωση με το ONVIF Profile S εξασφαλίζει τη συμβατότητα με υπάρχοντα συστήματα άλλων κατασκευαστών.

Λειτουργίες διαχείρισης και δικτύωσης


Το λογισμικό Canon Camera Management Tool (CCMT) σάς δίνει τον απόλυτο έλεγχο, παρέχοντας ισχυρές λειτουργίες ρύθμισης και διαχείρισης, για μεμονωμένες κάμερες ή επιλεγμένες ομάδες καμερών. Για βελτιστοποίηση της ποιότητας εικόνας και της χρήσης δεδομένων ελέγχου, η Μείωση θορύβου με προσαρμογή στην κίνηση ελέγχει δυναμικά τα επίπεδα μείωσης θορύβου.

Ανθεκτική σε βανδαλισμούς και αδιάβροχη


Είτε πρόκειται για αποφασισμένους βάνδαλους ή για πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες, η Canon VB-S800VE αντέχει τα πάντα, παντού. Διαθέτει πιστοποίηση IP66 και μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες από -25˚C έως και 50˚C. Η αντοχή στις προσκρούσεις IK10 σημαίνει ότι είναι πολύ ανθεκτική, σχεδιασμένη για μεγάλη διάρκεια.

Έξυπνη ανίχνευση


Οι χειριστές της κάμερας μπορούν να διαχειρίζονται τις εργασίες παρακολούθησης πιο αποδοτικά με τα 15 ενσωματωμένα προφίλ Ανάλυσης περιεχομένου βίντεο. Οι δυνατότητες ανάλυσης παρέχουν πολλές λειτουργίες ανίχνευσης συναγερμού, ειδοποιώντας ενεργά τους χειριστές για ύποπτη συμπεριφορά, ενώ συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση της χρήσης του χώρου αποθήκευσης και του εύρους ζώνης.

Λειτουργία από απόσταση με φορητές συσκευές


Εργαστείτε πιο ευέλικτα με τις επιλογές προβολής και διαμόρφωσης από απόσταση, που είναι τώρα διαθέσιμες από φορητές συσκευές. Με το βελτιστοποιημένο ενσωματωμένο υλικολογισμικού, η κάμερα είναι συμβατή με όλα τα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης Web και με φορητές πλατφόρμες, επιτρέποντας την πλήρη τροποποίηση των ρυθμίσεων της κάμερας και την προβολή ζωντανών εικόνων σε περιβάλλον φορητών συσκευών.


*Η επωνυμία ONVIF® είναι σήμα κατατεθέν της Onvif, Inc.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Digic DV III

Διαχείριση ποιότητας εικόνας και ελέγχου

DIGIC NET II

Αποτελεσματική επεξεργασία μέσω δικτύου

Digital 4x zoom

Εκτεταμένες δυνατότητες ζουμ

Digital PTZ

Λειτουργία εικονικού PTZ

Full HD

Ανάλυση Full HD

Auto SSC

Αυτόματος έξυπνος έλεγχος σκιάς (SSC)

Intelligent Function

Ανάλυση περιεχομένου βίντεο

Simple Camera Setting

Ρύθμιση με ένα κλικ

microSD

Τοπική καταγραφή

IK10

Πιστοποιημένη προστασία από βανδαλισμούς

Weatherproof

Προστασία από καιρικές συνθήκες

 • Κύρια μονάδα VB-S800VE
 • CD-ROM εγκατάστασης
 • Οδηγός εγκατάστασης
 • Κλειδί
 • Μετατροπέας RJ45
 • Καλώδιο διασύνδεσης I/O
 • Σύρμα ασφαλείας
 • Φυλλάδιο εγγύησης

Βοήθημα υπολογισμού γωνίας θέασης (AOV)

Βοήθημα υπολογισμού απαιτούμενου χώρο στο δίσκο (RDS)

Camera Layout Simulator (CLS)