VB-S30VE

Αδιάβροχη και ανθεκτική σε βανδαλισμούς κάμερα PTZ εύκολης εγκατάστασης που διαθέτει φωτεινό φακό ζουμ και ενσωματωμένο μικρόφωνο για την προσθήκη νέων επιπέδων λεπτομέρειας.

/Images/ZB083%20340x461px_tcm223-1458006.jpg

Πλεονεκτήματα

 • Καταγράψτε τα πάντα με το φωτεινό φακό f/1.4–2.6, τις λειτουργίες περιστροφής, κλίσης και ζουμ και την εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
 • Απεικόνιση Full HD και οπτικό ζουμ 3,5x με ασφαιρικά στοιχεία φακού χαμηλής παραμόρφωσης για εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας
 • Κάντε εγγραφή βίντεο με υψηλή ευκρίνεια με το ενσωματωμένο κατευθυντήριο μικρόφωνο
 • Ελαφριά, μικρή και εύκολη στην εγκατάσταση με προστασία από προσκρούσεις κατά IK10 και αδιάβροχη προστασία κατά IP66
 • Η Μείωση θορύβου με προσαρμογή στην κίνηση και η Μείωση μεγέθους δεδομένων για συγκεκριμένη περιοχή (ADSR) διατηρούν την ποιότητα του βίντεο ενώ μειώνουν το μέγεθος των δεδομένων
 • Έξυπνες ενσωματωμένες λειτουργίες ανάλυσης για προηγμένη ανίχνευση συναγερμών
 • Ζωντανή παρακολούθηση και διαχείριση από μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων περιήγησης Web και φορητών συσκευών
 • Συμβατή με το ONVIF® Profile S

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon VB-S30VE

Απεικόνιση Full HD


Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες με το φακό οπτικού ζουμ 3,5x, την απεικόνιση 2,1 MP Full HD, τον αισθητήρα CMOS 1/3”, τα ασφαιρικά στοιχεία φακού και το βελτιωμένο ελάχιστο φωτισμό θέματος για εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού της Canon VB-S30VE. Για βελτιστοποίηση της ποιότητας εικόνας και της χρήσης δεδομένων ελέγχου, η Μείωση θορύβου με προσαρμογή στην κίνηση ελέγχει δυναμικά τα επίπεδα μείωσης του θορύβου όταν ανιχνεύει κινούμενα αντικείμενα ή όταν εντοπίζει ψηφιακό θόρυβο που προκαλείται από συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Δείτε και ακούστε περισσότερα


Η VB-S30VE παρακολουθεί πολύ περισσότερα από απλές εικόνες. Το ενσωματωμένο πανκατευθυντήριο μικρόφωνό της προσθέτει ένα νέο επίπεδο πληροφοριών υψηλής ποιότητας καταγράφοντας ομιλίες σε απόσταση έως και 4 μέτρων, ενώ ταυτόχρονα φιλτράρει το θόρυβο του περιβάλλοντος και την ανεπιθύμητη ηχώ. Το μικρόφωνο παρέχει επίσης λειτουργίες ενεργοποίησης ηχητικού συναγερμού, έτσι ώστε η κάμερα να ξεκινά την εγγραφή όταν ανιχνευτεί ήχος.

Εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση


Η VB-S30VE είναι ελαφριά, μικρή και ανθεκτική αλλά και η εγκατάστασή της είναι γρήγορη και εύκολη, για πολύ χαμηλό κόστος έργου. Το καλώδιο 1 μέτρου τύπου pigtail που περιλαμβάνεται παρέχει εύκολη και άμεση πρόσβαση σε πολλές συνδέσεις της κάμερας και το λογισμικό Canon Camera Management Tool παρέχει ισχυρές λειτουργίες ρύθμισης και διαχείρισης για μεμονωμένες κάμερες ή επιλεγμένες ομάδες καμερών. Διατίθενται επίσης εξαρτήματα στερέωσης κιβωτίου σωληνώσεων καλωδίων και κιτ ανάρτησης για περισσότερες επιλογές εγκατάστασης.

Αδιάβροχη, ανθεκτική σε βανδαλισμούς


Η VB-S30VE έχει σχεδιαστεί για μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι ανθεκτική σε βανδαλισμούς, αδιάβροχη σύμφωνα με τα πρότυπα IP66, πιστοποιημένη για αντοχή σε προσκρούσεις κατά IK10 και πλήρως λειτουργική σε θερμοκρασίες από -25˚C έως 50˚C.

Έξυπνη ανίχνευση συμβάντων συναγερμού


Χάρη στα 15 ενσωματωμένα προφίλ Ανάλυσης περιεχομένου βίντεο, οι χειριστές μπορούν να εκτελούν τις εργασίες παρακολούθησης με αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα. Οι έξυπνες δυνατότητες ανάλυσης προσφέρουν πολλές λειτουργίες ανίχνευσης ενδεχόμενων συμβάντων συναγερμού, ειδοποιώντας ενεργά τους χειριστές για ύποπτη συμπεριφορά, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση των απαιτήσεων του χώρου αποθήκευσης και του εύρους ζώνης.

Ευέλικτη υποστήριξη φορητών συσκευών


Επεκτείνετε τις επιλογές παρακολούθησης με προβολή από απόσταση και επιλογές διαμόρφωσης από φορητές συσκευές. Χάρη στη νέα αρχιτεκτονική του υλικολογισμικού της Canon, η VB-S30VE είναι επίσης συμβατή με όλα τα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης Web και με φορητές συσκευές, επιτρέποντας την πλήρη τροποποίηση των ρυθμίσεων της κάμερας και την προβολή ζωντανών εικόνων σε περιβάλλον φορητών συσκευών. Επιπλέον, η συμμόρφωση με το ONVIF Profile S εξασφαλίζει τη συμβατότητα με υπάρχοντα συστήματα άλλων κατασκευαστών.

 • *Η επωνυμία ONVIF® είναι σήμα κατατεθέν της Onvif, Inc.

Προδιαγραφές προϊόντος

Μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του προϊόντος Canon VB-S30VE.

Digic DV III

Διαχείριση ποιότητας εικόνας και ελέγχου

DIGIC NET II

Αποτελεσματική επεξεργασία μέσω δικτύου

Optical 3.5x zoom

Οπτική μεγέθυνση με υψηλή ποιότητα

Digital 4x zoom

Εκτεταμένες δυνατότητες ζουμ

PTZ

Περιστροφή, κλίση και ζουμ

Full HD

Ανάλυση Full HD

Auto SSC

Αυτόματος έξυπνος έλεγχος σκιάς (SSC)

Intelligent Function

Ανάλυση περιεχομένου βίντεο

microSD

Τοπική καταγραφή

Simple Camera Setting

Ρύθμιση με ένα κλικ

IK10

Πιστοποιημένη προστασία από βανδαλισμούς

Weatherproof

Προστασία από καιρικές συνθήκες

VB-S30VE
 • Κύρια μονάδα VB-S30VE
 • CD-ROM εγκατάστασης
 • Οδηγός εγκατάστασης
 • Κλειδί
 • Μετατροπέας RJ45
 • Καλώδιο διασύνδεσης I/O
 • Σύρμα ασφαλείας
 • Φυλλάδιο εγγύησης