Canon VB-R13

VB-R13

Ευέλικτη δικτυακή κάμερα PTZ για εσωτερικούς χώρους, με φωτεινό φακό f/1.4-4.8 και οπτικό ζουμ 30x, αισθητήρα εικόνας CMOS 1/3" Full HD, συνεχή οριζόντια μετατόπιση 360°, πολλές λειτουργίες ανάλυσης και εξαιρετική απόδοση σε ασθενή φωτισμό.

VB-R13

Πλεονεκτήματα

 • Οπτικό ζουμ 30x με γρήγορη αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας και κορυφαία απόδοση σε ασθενή φωτισμό
 • Ακριβής ιχνηλάτηση θεμάτων με συνεχή οριζόντια μετατόπιση και Αυτόματη αναστροφή
 • Βελτιωμένο ψηφιακό ζουμ που επεκτείνει τις δυνατότητες ζουμ της κάμερας, μεγιστοποιώντας παράλληλα την ποιότητα εικόνας
 • Τεχνολογίες Μείωσης θορύβου με προσαρμογή στην κίνηση και Μείωσης μεγέθους δεδομένων για συγκεκριμένη περιοχή (ADSR), οι οποίες διατηρούν την ποιότητα του βίντεο σε υψηλό επίπεδο με παράλληλη μείωση του χρησιμοποιούμενου εύρους ζώνης
 • Ενσωματωμένες λειτουργίες ανάλυσης που παρέχουν έξυπνη και αποτελεσματική ανίχνευση συμβάντων συναγερμού
 • Υποστήριξη διαμόρφωσης και ζωντανής μετάδοσης υλικού σε πληθώρα προγραμμάτων περιήγησης Web και φορητών συσκευών
 • Συμμόρφωση με τα πρωτόκολλα ONVIF® Profile S και Profile G

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon VB-R13

Ευκρινείς εικόνες HD για προηγμένη παρακολούθηση σε εσωτερικούς χώρους


Η δικτυακή κάμερα VB-R13 για εσωτερικούς χώρους καταγράφει εντυπωσιακές λεπτομέρειες ακόμη και σε περιβάλλοντα με ασθενή φωτισμό, χάρη στον αισθητήρα εικόνας CMOS Full HD 1/3". Η VB-R13 συνδυάζει οπτικά υψηλής ποιότητας, γρήγορη αυτόματη εστίαση και τις ισχυρές λειτουργίες Διόρθωσης θολώματος και Έξυπνου ελέγχου σκιάς (SSC) για βελτίωση των λεπτομερειών ακόμη σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Χάρη στη γρήγορη κίνηση με ρυθμό 450° ανά δευτερόλεπτο, στην Αυτόματη αναστροφή και στη συνεχή οριζόντια μετατόπιση 360°, η ιχνηλάτηση των θεμάτων πραγματοποιείται γρήγορα και με ακρίβεια.

Ισχυρό ψηφιακό ζουμ που φέρνει πιο κοντά ό,τι σας ενδιαφέρει


Το οπτικό ζουμ 30x και το ψηφιακό ζουμ 20x της VB-R13 την καθιστούν ιδανική για εφαρμογές παρακολούθησης και εποπτείας. Όταν η κάμερα φτάσει στο όριο του οπτικού ζουμ, το Βελτιωμένο ψηφιακό ζουμ αντικαθιστά τις εικόνες χαμηλής ανάλυσης με περικομμένες εικόνες, επεκτείνοντας τη μεγέθυνση της κάμερας και μεγιστοποιώντας την ποιότητα της εικόνας. Ο ασφαιρικός φακός High UD εξασφαλίζει μείωση της παραμόρφωσης, συμβάλλει στην αποφυγή της χρωματικής παρέκκλισης και επιτυγχάνει εικόνες υψηλής ανάλυσης από οποιαδήποτε απόσταση.

Λεπτομερείς εικόνες ακόμα και στη μέγιστη ρύθμιση τηλεφακού σε ασθενή φωτισμό


Παρακολουθήστε εντυπωσιακές εικόνες ακόμη και σε συνθήκες σχεδόν απόλυτου σκότους. Η VB-R13 παράγει ευκρινή αποτελέσματα σε συνθήκες εξαιρετικά ασθενούς φωτισμού, μόλις 0,05lux για έγχρωμες εικόνες και 0,002lux για ασπρόμαυρες εικόνες. Η τεχνολογία Μείωσης μεγέθους δεδομένων για συγκεκριμένη περιοχή (ADSR) διατηρεί την ανάλυση στις περιοχές ενδιαφέροντος για βελτιστοποίηση των απαιτήσεων εύρους ζώνης, ενώ η έξυπνη Μείωση θορύβου με προσαρμογή στην κίνηση παρακολουθεί το καρέ και προσαρμόζει δυναμικά τον θόρυβο που οφείλεται στον ασθενή φωτισμό, βελτιστοποιώντας την ποιότητας της εικόνας.

Σχεδιασμένη για το ψηφιακό μέλλον


Η VB-R13 προσφέρει δυνατότητες θέασης και διαμόρφωσης μέσω μεγάλης ποικιλίας προγραμμάτων περιήγησης και φορητών συσκευών, διευκολύνοντας την προβολή ζωντανού υλικού από απόσταση σε περιβάλλοντα με φορητές συσκευές. Η VB-R13 μπορεί να ενσωματωθεί γρήγορα και εύκολα σε ένα υπάρχον δίκτυο συσκευών παρακολούθησης: οι διαδικασίες ρύθμισης και διαμόρφωσης ολοκληρώνονται εύκολα με το λογισμικό Canon Camera Management Tool (CCMT), ενώ η συμμόρφωση με τα πρωτόκολλα ONVIF Profile S και G εξασφαλίζει μέγιστη συμβατότητα με συστήματα άλλων κατασκευαστών.

Ευέλικτο εργαλείο παρακολούθησης


Από τις διαμορφώσεις για δίκτυο Ethernet έως την αυτόνομη εγγραφή σε κάρτες μνήμης SD, η VB-R13 είναι έτοιμη για όλες τις εφαρμογές εσωτερικών χώρων. Η παρακολούθηση γίνεται απλή υπόθεση, χάρη σε ενσωματωμένα προφίλ ανάλυσης για εξειδικευμένη ανίχνευση συμβάντων συναγερμών, 256 προκαθορισμένες θέσεις κάμερας, πέντε προκαθορισμένες ρυθμίσεις περιήγησης, αλλά και τις λειτουργίες εισόδου/εξόδου σημάτων ανίχνευσης συναγερμού και αμφίδρομου ήχου.

*Η επωνυμία ONVIF® είναι σήμα κατατεθέν της Onvif, Inc.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Digic DV III

Διαχείριση ποιότητας εικόνας και ελέγχου

DIGIC NET II

Αποτελεσματική επεξεργασία μέσω δικτύου

Optical 30x zoom

Οπτική μεγέθυνση με υψηλή ποιότητα

enhanced digital zoom

Βελτιωμένη ψηφιακή μεγέθυνση

Full HD

Ανάλυση Full HD

360_degree_Revolving

Συνεχής περιστροφή

Auto SSC

Αυτόματος έξυπνος έλεγχος σκιάς (SSC)

Intelligent Function

Ανάλυση περιεχομένου βίντεο

Simple Camera Setting

Ρύθμιση με ένα κλικ

AC DC PoE

Πολλές επιλογές τροφοδοσίας

SD Card

Τοπική καταγραφή

 • Κύρια μονάδα VB-R13
 • CD-ROM εγκατάστασης
 • Έλασμα οροφής
 • Κλειδί
 • Σχέδιο υποδείγματος
 • Υποδοχή παροχής ρεύματος
 • Οδηγός εγκατάστασης
 • Κάρτα εγγύησης (J)
 • Φυλλάδιο κάρτας εγγύησης
 • Θέματα προσοχής κατά τη χρήση καρτών μνήμης

Βοήθημα υπολογισμού γωνίας θέασης (AOV)

Βοήθημα υπολογισμού απαιτούμενου χώρο στο δίσκο (RDS)

Camera Layout Simulator (CLS)