Canon VB-R12VE

VB-R12VE

Δικτυακή κάμερα PTZ ανθεκτική σε κρούσεις, με φακό f/1.4-4.6 και οπτικό ζουμ 30x, απεικόνιση Full HD, αισθητήρα CMOS 1/3", συνεχή οριζόντια μετατόπιση 360°, εντυπωσιακή απόδοση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού και μεγάλη ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες.

VB-R12VE

Πλεονεκτήματα

 • Ζουμ 30x για εξαιρετικό επίπεδο λεπτομέρειας και ευρεία κάλυψη κατά την παρακολούθηση
 • Προηγμένη ιχνηλάτηση θεμάτων με συνεχή οριζόντια μετατόπιση και Αυτόματη αναστροφή
 • Εντυπωσιακή απεικόνιση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού και γρήγορη, ακριβής αυτόματη εστίαση
 • Έτοιμη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους χάρη στην προστασία από βανδαλισμούς και από τις καιρικές συνθήκες, καθώς και τη δυνατότητα λειτουργίας σε ακραίες χαμηλές θερμοκρασίες
 • Βελτιωμένο ψηφιακό ζουμ που επεκτείνει τις δυνατότητες ζουμ της κάμερας, μεγιστοποιώντας παράλληλα την ποιότητα εικόνας
 • Τεχνολογίες Μείωσης θορύβου με προσαρμογή στην κίνηση και Μείωσης μεγέθους δεδομένων για συγκεκριμένη περιοχή (ADSR), οι οποίες διατηρούν την ποιότητα του βίντεο σε υψηλό επίπεδο με παράλληλη μείωση του χρησιμοποιούμενου εύρους ζώνης
 • Ενσωματωμένα προφίλ Ανάλυσης περιεχομένου βίντεο, που προσφέρουν πολλές λειτουργίες ανίχνευσης ενδεχόμενων συμβάντων συναγερμών
 • Διαμόρφωση και προβολή ζωντανής ροής σε υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης Web και φορητές συσκευές
 • Συμμόρφωση με τα πρωτόκολλα ONVIF® Profile S και Profile G

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon VB-R12VE

Ζουμ 30x για εικόνες Full HD σε μεγάλη απόσταση


Πραγματοποιήστε εύκολα περίπλοκους χειρισμούς ιχνηλάτησης, ενώ παράλληλα παρακολουθείτε και καταγράφετε εικόνες υψηλής ποιότητας σε ανάλυση Full HD χρησιμοποιώντας το πανίσχυρο ζουμ 30x και τον αισθητήρα CMOS 1/3". Χάρη στη συνεχή οριζόντια μετατόπιση 360° με ρυθμό 450° ανά δευτερόλεπτο και την Αυτόματη αναστροφή, οι χειριστές μπορούν να βλέπουν τα θέματα χωρίς να αλλάζουν την προοπτική χειρισμού, ενώ η έξυπνη αυτόματη ιχνηλάτηση επιτρέπει πρόσκτηση και παρακολούθηση των θεμάτων χωρίς σχεδόν καμία ενέργεια από την πλευρά τους.

Κορυφαία απόδοση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, ακόμα και στη μέγιστη ρύθμιση ζουμ


Η υπεροχή της Canon στην κατασκευή φακών σημαίνει ότι ο φακός f/1.4-4.6 με οπτικό ζουμ 30x καταγράφει εντυπωσιακά επίπεδα λεπτομέρειας ακόμη και στη μέγιστη ρύθμιση τηλεφακού. Τα ασφαιρικά στοιχεία του φακού High UD εξασφαλίζουν μείωση της παραμόρφωσης, συμβάλλουν στην αποφυγή της χρωματικής παρέκκλισης και επιτυγχάνουν ευκρινείς εικόνες υψηλής ανάλυσης από οποιαδήποτε απόσταση. Η Μείωση θορύβου με προσαρμογή στην κίνηση ελέγχει δυναμικά τα επίπεδα θορύβου για βελτίωση της απόδοσης σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού.

Έτοιμη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους με προστασία από βανδαλισμούς και από τις καιρικές συνθήκες


Η VB-R12VE είναι έτοιμη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, καθώς η αντιβανδαλιστική προστασία IK10 και η προστασία από τις καιρικές συνθήκες IP66 που προσφέρει η σχεδίασή της εγγυώνται ότι δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ. Η κάμερα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των προτύπων NEMA250 Type 4X και IEC 60950-1/24 και μπορεί να τοποθετηθεί σε χώρους κοντά σε αλμυρό νερό, ενώ λειτουργεί σε θερμοκρασίες από -50°C έως 55°C.

Βελτιωμένο ψηφιακό ζουμ που φέρνει πιο κοντά το θέμα


Το Βελτιωμένο ψηφιακό ζουμ ενισχύει την ποιότητα της εικόνας και επεκτείνει τις δυνατότητες ζουμ της κάμερας. Όταν το οπτικό ζουμ της κάμερας φτάσει στο όριό του, το Βελτιωμένο ψηφιακό ζουμ αντικαθιστά τις εικόνες σε ροές χαμηλής ανάλυσης με περικομμένες εικόνες από υψηλότερες αναλύσεις, αυξάνοντας τη μεγέθυνση της κάμερας για καλύτερη παρακολούθηση σε μεγάλες αποστάσεις και μεγιστοποίηση της ποιότητας της εικόνας.

Υποστήριξη πληθώρας προγραμμάτων περιήγησης και συσκευών


Οι δυνατότητες θέασης και διαμόρφωσης από απόσταση μέσω μεγάλης ποικιλίας προγραμμάτων περιήγησης και φορητών συσκευών διευκολύνει την παρακολούθηση και την τροποποίηση των ρυθμίσεων της κάμερας από φορητές συσκευές. Οι διαδικασίες ρύθμισης και διαμόρφωσης της VB-R12VE ολοκληρώνονται εύκολα και απλά με το λογισμικό Canon Camera Management Tool (CCMT), ενώ η συμμόρφωση με τα πρωτόκολλα ONVIF Profile S και G εξασφαλίζει μέγιστη συμβατότητα με συστήματα ασφαλείας άλλων κατασκευαστών.

*Η επωνυμία ONVIF® είναι σήμα κατατεθέν της Onvif, Inc.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Digic DV III

Διαχείριση ποιότητας εικόνας και ελέγχου

DIGIC NET II

Αποτελεσματική επεξεργασία μέσω δικτύου

Optical 30x zoom

Οπτική μεγέθυνση με υψηλή ποιότητα

enhanced digital zoom

Βελτιωμένη ψηφιακή μεγέθυνση

Full HD

Ανάλυση Full HD

All weather Model

Εκτεταμένη προστασία από καιρικά φαινόμενα

360_degree_Revolving

Συνεχής περιστροφή

Auto SSC

Αυτόματος έξυπνος έλεγχος σκιάς (SSC)

Intelligent Function

Ανάλυση περιεχομένου βίντεο

Simple Camera Setting

Ρύθμιση με ένα κλικ

IK10

Πιστοποιημένη προστασία από βανδαλισμούς

Weatherproof

Προστασία από καιρικές συνθήκες

AC DC PoE

Πολλές επιλογές τροφοδοσίας

PoE plus

Παροχή ρεύματος μέσω Ethernet

SD Card

Τοπική καταγραφή

 • Κύρια μονάδα VB-R12VE
 • CD-ROM εγκατάστασης
 • Καλώδιο σύνδεσης τροφοδοσίας (αδιάβροχο)
 • Σετ υποδοχών τοπικού δικτύου (αδιάβροχο)
 • Κλειδί
 • Οδηγός εγκατάστασης
 • Κάρτα εγγύησης
 • Φυλλάδιο κάρτας εγγύησης
 • Θέματα προσοχής κατά τη χρήση καρτών μνήμης

Βοήθημα υπολογισμού γωνίας θέασης (AOV)

Βοήθημα υπολογισμού απαιτούμενου χώρο στο δίσκο (RDS)

Camera Layout Simulator (CLS)