VB-M620VE

Η IP κάμερα ασφαλείας σταθερού θόλου VB-M620VE 1,3MP διαθέτει σώμα ανθεκτικό σε βανδαλισμούς με προστασία επιπέδου IP66 και είναι ιδανική για αντίξοες συνθήκες σε εξωτερικούς χώρους. Παρακολουθεί και καταγράφει τη δραστηριότητα, ημέρα και νύχτα, με υπερ-ευρυγώνιο οπτικό πεδίο 111°.

VB-M620VE

Πλεονεκτήματα

  • Εξωτερική προστασία χάρη στο στιβαρό, αδιάβροχο περίβλημα
  • Άριστη ποιότητα εικόνας με ανάλυση 1,3MP, ευρυγώνιο φακό και οπτικό ζουμ 3x
  • Αφαιρούμενο φίλτρο αποκοπής υπερύθρων για 24ωρη παρακολούθηση
  • Λειτουργία ρύθμισης Οριζόντιας μετατόπισης/Κλίσης/Περιστροφής/Ζουμ (PTRZ) από απόσταση, που μειώνει το χρόνο εγκατάστασης
  • Ευέλικτη παρακολούθηση και καταγραφή με διπλές ροές H.264

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon VB-M620VE

Ανώτερη ποιότητα εικόνας και τα καλύτερα οπτικά στοιχεία στην κατηγορία της


Αξιοποιήστε τον επεξεργαστή εικόνας DIGIC DV III της Canon για προστασία και παρακολούθηση του χώρου σας με ανάλυση 1,3MP και κορυφαία ποιότητα εικόνας. Υπερ-ευρυγώνιος φακός με γωνία θέασης 111°, οπτικό ζουμ 3x και ψηφιακό ζουμ 4x, που συνδυάζεται με αφαιρούμενο φίλτρο αποκοπής υπερύθρων και σας επιτρέπει να βλέπετε τα πάντα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Ηλεκτρονικό σύστημα οπίσθιας εστίασης και φωτεινός φακός f/1.2 για υψηλού επιπέδου απόδοση.

Αδιάβροχη, ανθεκτική σε βανδαλισμούς κατασκευή


Χάρη στο εξωτερικό περίβλημα από κράμα αλουμινίου και τον ισχυρό θόλο από πολυανθρακική ρητίνη, η κάμερα VB-M620VE αντέχει σε κρούσεις έως 50 Joule. Η προστασία επιπέδου IP66 από σκόνη και νερό την καθιστά ιδανική για χρήση σε εξωτερικό χώρο. Είναι επίσης κατάλληλη για αντίξοες συνθήκες, δεδομένου ότι λειτουργεί σε θερμοκρασίες από -10°C έως 50°C και διαθέτει ενσωματωμένο μηχανισμό για μείωση του θολώματος. Με την προσθήκη προαιρετικής μονάδας θέρμανσης, η κάμερα μπορεί να λειτουργεί σε συνθήκες ψύχους έως και -30°C.

Ισχυρή απόδοση βίντεο


Ο επεξεργαστής δικτύου DIGIC NET II της Canon διαθέτει κωδικοποιητή H.264 που επιτυγχάνει βίντεο υψηλής ποιότητας με μεγάλη συμπίεση. Επιπλέον, ο βελτιωμένος έλεγχος της λειτουργίας μείωσης θορύβου (NR) και η αναπαραγωγή των χρωμάτων προσφέρουν ορατό χρώμα ακόμη και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Η τεχνολογία αυτόματου Έξυπνου ελέγχου σκιάς (SSC) βελτιώνει την ορατότητα των αντικειμένων που βρίσκονται στο προσκήνιο σε σκηνές με πολύ έντονο οπίσθιο φωτισμό. Οι κορυφαίες στην κατηγορία της δυνατότητες σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού και η πραγματική λειτουργία Ημέρας/νύχτας διασφαλίζουν τέλεια αποτελέσματα σε πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα.

Ευφυΐα και επικέντρωση στην ασφάλεια


Χάρη στις Έξυπνες λειτουργίες, οι χειριστές μπορούν να εντοπίζουν ανησυχητικές καταστάσεις αναλύοντας τις διαφορές μεταξύ διαφορετικών περιοχών. Υπάρχει δυνατότητα παράλληλης χρήσης έως και 15 λειτουργιών σε μία μόνο κάμερα. Έχετε στη διάθεσή σας έξι διαφορετικές έξυπνες λειτουργίες, που περιλαμβάνουν Ανίχνευση Κίνησης, Εγκατάλειψης και Αφαίρεσης αντικειμένου, Ανίχνευση παρεμβάσεων στην κάμερα, Ανίχνευση διέλευσης και Ανίχνευση ήχου. Μπορείτε να καθορίσετε ρυθμίσεις ώστε η δραστηριότητα που ανιχνεύεται να ενεργοποιεί την εγγραφή ή αποστολή εικόνων σε διακομιστή, ή την αποστολή ειδοποίησης μέσω e-mail. Χρησιμοποιώντας μια κάρτα SD, μπορείτε να διατηρήσετε και να εξετάσετε τοπικά το υλικό που καταγράφηκε υπό συνθήκες συναγερμού χωρίς να είναι απαραίτητο να κατεβάσετε πρώτα το περιεχόμενο σε υπολογιστή. Η κρυπτογράφηση SSL/TLS παρέχει ασφαλή σύνδεση μεταξύ της κάμερας και του διακομιστή.

Βελτιωμένη συμβατότητα και ευκολία


Η συμμόρφωση με το πλέον πρόσφατο πρωτόκολλο ONVIF v2.4 Profile S διευκολύνει τη δημιουργία λύσεων με εφαρμογές διαχείρισης βίντεο που συμμορφώνονται με το πρωτόκολλο ONVIF. Η Canon υποστηρίζει επίσης την απρόσκοπτη ενσωμάτωση του εξοπλισμού σε διάφορα συστήματα μέσω της χρήσης του SDK για κάμερες δικτύου Canon και των προδιαγραφών του πρωτοκόλλου HTTP.

Λειτουργία PTRZ (οριζόντια μετατόπιση, κλίση, περιστροφή, ζουμ) για εύκολη ρύθμιση


Το λογισμικό Camera Angle Setting Tool διευκολύνει τη ρύθμιση του οπτικού πεδίου μετά από την εγκατάσταση, εξοικονομώντας σας χρόνο, καθώς παρέχει απομακρυσμένο έλεγχο Οριζόντιας μετατόπισης/Κλίσης/Περιστροφής/Ζουμ (PTRZ) μέσω ενός υπολογιστή του δικτύου.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

DIGIC NET II
Digic DV III
1.3 Mega Pixel
IK10
Weatherproof
Auto DayNight
Intelligent Function
Power over Ethernet
SD Card
CCMT
 • Κεντρική μονάδα VB-M620VE
 • Υποδοχή παροχής ρεύματος
 • CD-ROM εγκατάστασης
 • Μονάδα καλωδίου ασφαλείας
 • Καλώδιο ήχου
 • Κλειδί
 • Σχέδιο υποδείγματος
 • Οδηγός εγκατάστασης (J)
 • Φυλλάδιο κάρτας εγγύησης