VB-H751LE

Ευέλικτη, ευρυγώνια κάμερα υπερύθρων τύπου bullet για εξωτερικούς χώρους, με δυνατότητα καταγραφής εικόνας Full HD, υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες, ενσωματωμένες δυνατότητες ανάλυσης και εντυπωσιακή απόδοση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού.

VB-H751LE

Πλεονεκτήματα

  • Αισθητήρας CMOS 1/3" για απεικόνιση Full HD και εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού
  • Ενσωματωμένες λυχνίες LED υπερύθρων που προσφέρουν λεπτομερείς ασπρόμαυρες εικόνες σε απόσταση έως και 30m
  • Συμμόρφωση με τα πρότυπα IP66 και NEMA250 Type 4X για προστασία από τις αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες
  • Μείωση του όγκου των δεδομένων και βελτιστοποίηση της εικόνας με τις τεχνολογίες Μείωσης θορύβου με προσαρμογή στην κίνηση και Μείωσης μεγέθους δεδομένων για συγκεκριμένη περιοχή (ADSR)
  • Έξυπνη ανίχνευση συμβάντων συναγερμού με 8 ενσωματωμένα προφίλ ανάλυσης
  • Υποστήριξη διαμόρφωσης και ζωντανής μετάδοσης υλικού σε πληθώρα προγραμμάτων περιήγησης Web και φορητών συσκευών
  • Συμμόρφωση με τα πρωτόκολλα ONVIF® Profile S και Profile G

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon VB-H751LE

Ευκρινείς, καθαρές εικόνες Full HD


Χάρη στον αισθητήρα CMOS 1/3" και στην ανάλυση Full HD, η κάμερα υπερύθρων VB-H751LE τύπου bullet για εξωτερικούς χώρους καταγράφει εντυπωσιακά επίπεδα λεπτομέρειας ακόμη σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Η VB-H751LE συνδυάζει τα οπτικά υψηλής ποιότητας με την πανίσχυρη επεξεργασία εικόνας, ενώ τα 8 προηγμένα, ενσωματωμένα προφίλ ανάλυσης προσφέρουν εξειδικευμένες λειτουργίες ανίχνευσης συμβάντων συναγερμού. Η κάμερα διαθέτει επίσης αμφίδρομο ήχο για επικοινωνία και είσοδο/έξοδο σημάτων συναγερμού.

Εικόνες μεγάλης εμβέλειας σε ασθενή φωτισμό


Η κάμερα προσφέρει συνεχή παρακολούθηση όλο το εικοσιτετράωρο, από το έντονο φως της ημέρας έως τις νυχτερινές ώρες. Σε ασθενή φωτισμό, ο φωτεινός φακός ζουμ 2,4x της VB-H751LE καταγράφει εντυπωσιακά επίπεδα λεπτομέρειας, ενώ σε συνθήκες μηδενικού φωτισμού οι ενσωματωμένες λυχνίες LED υπερύθρων προσφέρουν ευκρινείς, λεπτομερείς ασπρόμαυρες εικόνες σε απόσταση έως και 30m. Χάρη στις επιδόσεις μεγάλης εμβέλειας του συστήματος υπέρυθρου φωτισμού, σε συνδυασμό με την εξαιρετική απεικόνιση σε ασθενή φωτισμό και την εκτενή προστασία από τις καιρικές συνθήκες σε εξωτερικούς χώρους, αυτή η δικτυακή κάμερα είναι η ιδανική επιλογή για γενική χρήση.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα


Αποτυπώστε περισσότερα στις λήψεις σας με τον ευρυγώνιο φακό της VB-H751LE, ο οποίος παρέχει οπτικό πεδίο 124,3° και οπτικό ζουμ 2,4x. Ο ασφαιρικός φακός Super UD εξασφαλίζει μείωση της παραμόρφωσης, συμβάλλει στην αποφυγή της χρωματικής παρέκκλισης και επιτυγχάνει εικόνες υψηλής ανάλυσης σε Full HD από κάθε απόσταση. Παράλληλα, οι λειτουργίες Έξυπνου ελέγχου σκιάς (SSC) και Διόρθωσης θολώματος βελτιώνουν τις λεπτομέρειες ακόμη και όταν τα αντικείμενα είναι δυσδιάκριτα ή καλύπτονται από ομίχλη.

Εξαιρετικές εικόνες ακόμη σε ασθενή φωτισμό


Σε συνθήκες φωτισμού μόλις 0,035lux, η VB-H751LE μπορεί να καταγράφει λεπτομερείς έγχρωμες εικόνες, ενώ χάρη στις λυχνίες LED υπερύθρων της κάμερας και την εξαιρετική προστασία από τις καιρικές συνθήκες είναι μια εκπληκτική δικτυακή κάμερα για κάθε περίσταση. Για ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια στην παρακολούθηση, η έξυπνη Μείωση θορύβου με προσαρμογή στην κίνηση προσαρμόζει δυναμικά το θόρυβο σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, βελτιστοποιώντας την ποιότητα της εικόνας σε τέτοια περιβάλλοντα ή/και όταν υπάρχουν κινούμενα αντικείμενα.

Προστασία από τις καιρικές συνθήκες και αντοχή σε βανδαλισμούς


Η VB-H751LE διαθέτει εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή για προστασία ακόμη και από τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες ή τους βανδαλισμούς. Διαθέτει προστασία NEMA250 Type 4X και IP66, γεγονός που σημαίνει ότι έχει κατασκευαστεί για να αντέχει ακόμη και στις πιο αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες και σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -10°C έως 50°C.

Εύκολη ενοποίηση σε δίκτυο


Η μετάδοση υλικού συνεχούς ροής σε φορητές συσκευές είναι εύκολη υπόθεση: η VB-H751LE προσφέρει δυνατότητες θέασης και διαμόρφωσης μέσω μεγάλης ποικιλίας προγραμμάτων περιήγησης και φορητών συσκευών, διευκολύνοντας την προβολή ζωντανού υλικού σε περιβάλλοντα με φορητές συσκευές. Επιπλέον, το λογισμικό Canon Camera Management Tool (CCMT) επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη ρύθμιση και διαμόρφωση της κάμερας, ενώ η συμμόρφωση με τα πρωτόκολλα ONVIF Profile S και G εξασφαλίζει τη συμβατότητα με υπάρχοντα συστήματα άλλων κατασκευαστών.

*Η επωνυμία ONVIF® είναι σήμα κατατεθέν της Onvif, Inc.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Digic DV III

Διαχείριση ποιότητας εικόνας και ελέγχου

DIGIC NET II

Αποτελεσματική επεξεργασία μέσω δικτύου

Optical 2.4x Zoom

Οπτική μεγέθυνση με υψηλή ποιότητα

Horizontal view angle 124.3°

Ευρεία γωνία θέασης

Full HD

Ανάλυση Full HD

All weather Model

Εκτεταμένη προστασία από καιρικά φαινόμενα

Infrared Illumination

Ενσωματωμένη πηγή φωτισμού

Auto SSC

Αυτόματος έξυπνος έλεγχος σκιάς (SSC)

Intelligent Function

Ανάλυση περιεχομένου βίντεο

Simple Camera Setting

Ρύθμιση με ένα κλικ

Digital PTZ

Λειτουργία εικονικού PTZ

Weatherproof

Προστασία από καιρικές συνθήκες

AC DC PoE

Πολλές επιλογές τροφοδοσίας

PoE plus

Παροχή ρεύματος μέσω Ethernet

SD Card

Τοπική καταγραφή

 • Κύρια μονάδα VB-M751LE
 • CD-ROM εγκατάστασης
 • Σύρμα ασφαλείας
 • Βίδα στερέωσης για το σύρμα ασφαλείας
 • Έλασμα οροφής
 • Βίδα στερέωσης για το έλασμα οροφής *4
 • Κλειδί
 • Σχέδιο υποδείγματος
 • Αδιάβροχη φλάντζα στεγανοποίησης από καουτσούκ
 • Καλώδιο σύνδεσης IO/ήχου
 • Υποδοχή παροχής ρεύματος
 • Οδηγός εγκατάστασης
 • Κάρτα εγγύησης
 • Φυλλάδιο κάρτας εγγύησης

Σχετικά προϊόντα

Βοήθημα υπολογισμού γωνίας θέασης (AOV)

Βοήθημα υπολογισμού απαιτούμενου χώρο στο δίσκο (RDS)

Camera Layout Simulator (CLS)