Canon VB-H652LVE

VB-H652LVE

Κάμερα θόλου Full HD με εξαιρετικά ευρύ οπτικό πεδίο 122,1°, φωτεινό φακό f/1.2-1.8, προστασία IK10 και IP66 από τους βανδαλισμούς και τις καιρικές συνθήκες, καθώς και ενσωματωμένες λυχνίες LED υπερύθρων για καταγραφή ασπρόμαυρης εικόνας με εξαιρετική λεπτομέρεια σε απόσταση έως και 20m.

VB-H652LVE

Πλεονεκτήματα

 • Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες της σκηνής με τον εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό της VB-H652LVE
 • Προστασία από τους βανδαλισμούς και τις καιρικές συνθήκες και συμμόρφωση με το πρότυπο NEMA250 Type 4X για εκτεταμένη προστασία από τα στοιχεία της φύσης
 • Ενσωματωμένες λυχνίες LED υπερύθρων για παρακολούθηση όλο το εικοσιτετράωρο
 • Τεχνολογίες Μείωσης θορύβου με προσαρμογή στην κίνηση και Μείωσης μεγέθους δεδομένων για συγκεκριμένη περιοχή (ADSR), οι οποίες διατηρούν την ποιότητα του βίντεο σε υψηλό επίπεδο με παράλληλη μείωση του χρησιμοποιούμενου εύρους ζώνης
 • Ενσωματωμένες λειτουργίες ανάλυσης για προηγμένη ανίχνευση συναγερμών
 • Ζωντανή παρακολούθηση και διαμόρφωση μέσω υποστηριζόμενων προγραμμάτων περιήγησης Web και φορητών συσκευών
 • Υποστήριξη των πρωτοκόλλων ONVIF® Profile S και Profile G

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon VB-H652LVE

Ευκρινείς, ευρυγώνιες εικόνες σε Full HD


Αποκτήστε πιο ολοκληρωμένη εικόνα με το ευρύ οπτικό πεδίο 122,1° και τον ευαίσθητο αισθητήρα CMOS 1/3" της VB-H652LVE, ο οποίος προσφέρει εικόνες ανάλυσης Full HD χρησιμοποιώντας τον φωτεινό φακό f/1.2-1.8 της κάμερας. Τα ασφαιρικά στοιχεία του φακού Super UD εξασφαλίζουν μείωση της παραμόρφωσης, συμβάλλουν στην αποφυγή της χρωματικής παρέκκλισης και επιτυγχάνουν ακόμη πιο ευκρινείς εικόνες σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Για τη βελτίωση των απαιτήσεων εύρους ζώνης και τη βελτιστοποίηση της ποιότητας της εικόνας, η λειτουργία Μείωσης θορύβου με προσαρμογή στην κίνηση ελέγχει δυναμικά τα επίπεδα μείωσης του θορύβου όταν ανιχνεύει κινούμενα αντικείμενα ή θόρυβο σε συνθήκες ασθενή φωτισμού.

Λυχνίες LED υπερύθρων για εικόνες υψηλής ποιότητας ακόμη και στο σκοτάδι


Η παρακολούθηση μπορεί να είναι συνεχής όλο το εικοσιτετράωρο, από το έντονο φως της ημέρας έως πρακτικά το απόλυτο σκοτάδι. Ο φακός f/1.2-1.8 με οπτικό ζουμ 2,4x της VB-H652LVE καταγράφει εντυπωσιακά επίπεδα λεπτομέρειας σε ασθενή φωτισμό, ενώ σε συνθήκες εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού, οι ενσωματωμένες λυχνίες LED υπερύθρων προσφέρουν ευκρινή, εστιασμένη θέαση θεμάτων σε απόσταση έως και 20m.

Κατασκευή η οποία υπερνικά τα στοιχεία της φύσης


Η κατασκευή της VB-H652LVE είναι εξαιρετικά ανθεκτική. Διαθέτει προστασία από τους βανδαλισμούς και τις καιρικές συνθήκες, με αξιολόγηση IP66 για προστασία έναντι της διείσδυσης υγρασίας και πιστοποίηση IK10 για αντοχή σε κρούσεις. Η σχεδίαση και η κατασκευή της συμμορφώνονται επίσης με τις απαιτήσεις των προτύπων NEMA250 Type 4X και IEC 60950-1/22, παρέχοντας αξιόπιστη λειτουργία σε ακραίες θερμοκρασίες, από -40°C (με τη χρήση της προαιρετικής μονάδας θέρμανσης) έως και 55°C.

Ανίχνευση συναγερμών βάσει περιεχομένου


Χάρη στα ενσωματωμένα προφίλ Ανάλυσης περιεχομένου βίντεο, οι χειριστές μπορούν να εκτελούν τις εργασίες παρακολούθησης με αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα. Οι έξυπνες δυνατότητες ανάλυσης προσφέρουν πολλές λειτουργίες ανίχνευσης ενδεχόμενων συμβάντων συναγερμού, ειδοποιώντας ενεργά τους χειριστές για ύποπτη συμπεριφορά, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση των απαιτήσεων του χώρου αποθήκευσης και του εύρους ζώνης.

Υποστήριξη πληθώρας προγραμμάτων περιήγησης και φορητών συσκευών


Η VB-H652LVE επεκτείνει τις επιλογές παρακολούθησης προσφέροντας δυνατότητες προβολής και διαμόρφωσης από απόσταση μέσω φορητών συσκευών. Η νέα αρχιτεκτονική του firmware της κάμερας είναι συμβατή με όλα τα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης Web και με φορητές συσκευές, επιτρέποντας την πλήρη τροποποίηση των ρυθμίσεων της κάμερας και την προβολή ζωντανών εικόνων σε περιβάλλον φορητών συσκευών. Η συμμόρφωση με τα πρωτόκολλα ONVIF Profile S και G εξασφαλίζει τη συμβατότητα με υπάρχοντα συστήματα άλλων κατασκευαστών.

*Η επωνυμία ONVIF® είναι σήμα κατατεθέν της Onvif, Inc.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Digic DV III

Διαχείριση ποιότητας εικόνας και ελέγχου

DIGIC NET II

Αποτελεσματική επεξεργασία μέσω δικτύου

Optical 2.4x Zoom

Οπτική μεγέθυνση με υψηλή ποιότητα

Horizontal view angle 122.1 degree

Ευρεία γωνία θέασης

Full HD

Ανάλυση Full HD

All weather Model

Εκτεταμένη προστασία από καιρικά φαινόμενα

Infrared Illumination

Ενσωματωμένη πηγή φωτισμού

Auto SSC

Αυτόματος έξυπνος έλεγχος σκιάς (SSC)

Intelligent Function

Ανάλυση περιεχομένου βίντεο

Simple Camera Setting

Ρύθμιση με ένα κλικ

Digital PTZ

Λειτουργία εικονικού PTZ

IK10

Πιστοποιημένη προστασία από βανδαλισμούς

Weatherproof

Προστασία από καιρικές συνθήκες

AC DC PoE

Πολλές επιλογές τροφοδοσίας

PoE plus

Παροχή ρεύματος μέσω Ethernet

microSD

Τοπική καταγραφή

 • Κύρια μονάδα VB-H652LVE
 • CD-ROM εγκατάστασης
 • Έλασμα οροφής
 • Σύρμα ασφαλείας
 • Βίδα στερέωσης για το σύρμα ασφαλείας
 • Κλειδί
 • Σχέδιο υποδείγματος
 • Υποδοχή παροχής ρεύματος
 • Καλώδιο ήχου
 • Οδηγός εγκατάστασης
 • Κάρτα εγγύησης
 • Φυλλάδιο κάρτας εγγύησης

Βοήθημα υπολογισμού γωνίας θέασης (AOV)

Βοήθημα υπολογισμού απαιτούμενου χώρο στο δίσκο (RDS)

Camera Layout Simulator (CLS)