VB-H43

Η Full HD, PTZ, IP κάμερα ασφαλείας VB-H43 συνδυάζει πανίσχυρο ζουμ 240x, υψηλή απόδοση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού και γρήγορη αυτόματη εστίαση. Ευέλικτες επιλογές εγκατάστασης για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

VB-H43

Πλεονεκτήματα

  • Αποτυπώστε καθαρές, λεπτομερείς εικόνες με ανάλυση Full HD και ρυθμό καρέ έως και 30fps
  • Πιο ευέλικτη παρακολούθηση, με πλήρεις δυνατότητες Οριζόντιας μετατόπισης, Κλίσης και Ζουμ
  • Απολαύστε Οπτικό ζουμ 20x από έναν φακό μικρού μεγέθους
  • Ανώτερη απόδοση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού και τεχνολογία αυτόματου Έξυπνου ελέγχου σκιάς (SSC)
  • Ευέλικτη παρακολούθηση και καταγραφή με διπλές ροές H.264

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon VB-H43

Ανώτερη ποιότητα εικόνας και τα καλύτερα οπτικά στοιχεία στην κατηγορία της


Αξιοποιήστε τον επεξεργαστή εικόνας DIGIC DV III της Canon για προστασία και παρακολούθηση του χώρου σας με ανάλυση Full HD και κορυφαία ποιότητα εικόνας. Η VB-H43 διαθέτει φακό με ισχυρό οπτικό ζουμ 20x, καθώς και ψηφιακό ζουμ 12x, προσφέροντας συνολικό ζουμ 240x. Ο φακός παρέχει ευρεία γωνία θέασης 60,4° (στη μέγιστη ρύθμιση ευρείας γωνίας) και γρήγορη αυτόματη εστίαση. Δυνατότητα οριζόντιας μετατόπισης, κλίσης και ζουμ από απόσταση, για να απολαμβάνετε βίντεο ανάλυσης έως Full HD με εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού.

Ισχυρή απόδοση βίντεο


Ο επεξεργαστής δικτύου DIGIC NET II της Canon διαθέτει κωδικοποιητή H.264 που επιτυγχάνει βίντεο υψηλής ποιότητας με μεγάλη συμπίεση. Επιπλέον, ο βελτιωμένος έλεγχος της λειτουργίας μείωσης θορύβου (NR) και η αναπαραγωγή των χρωμάτων προσφέρουν ορατό χρώμα ακόμη και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Η τεχνολογία αυτόματου Έξυπνου ελέγχου σκιάς (SSC) βελτιώνει την ορατότητα των αντικειμένων που βρίσκονται στο προσκήνιο σε σκηνές με πολύ έντονο οπίσθιο φωτισμό. Οι κορυφαίες στην κατηγορία της δυνατότητες σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού και η πραγματική λειτουργία Ημέρας/νύχτας διασφαλίζουν τέλεια αποτελέσματα σε πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα.

Ευφυΐα και επικέντρωση στην ασφάλεια


Χάρη στις Έξυπνες λειτουργίες, οι χειριστές μπορούν να εντοπίζουν ανησυχητικές καταστάσεις αναλύοντας τις διαφορές μεταξύ διαφορετικών περιοχών. Υπάρχει δυνατότητα παράλληλης χρήσης έως και 15 λειτουργιών σε μία μόνο κάμερα. Έχετε στη διάθεσή σας έξι διαφορετικές έξυπνες λειτουργίες, που περιλαμβάνουν Ανίχνευση Κίνησης, Εγκατάλειψης και Αφαίρεσης αντικειμένου, Ανίχνευση παρεμβάσεων στην κάμερα, Ανίχνευση διέλευσης και Ανίχνευση ήχου. Μπορείτε να καθορίσετε ρυθμίσεις ώστε η δραστηριότητα που ανιχνεύεται να ενεργοποιεί την εγγραφή ή αποστολή εικόνων σε διακομιστή, ή την αποστολή ειδοποίησης μέσω e-mail. Χρησιμοποιώντας μια κάρτα SD, μπορείτε να διατηρήσετε και να εξετάσετε τοπικά το υλικό που καταγράφηκε υπό συνθήκες συναγερμού χωρίς να είναι απαραίτητο να κατεβάσετε πρώτα το περιεχόμενο σε υπολογιστή. Η κρυπτογράφηση SSL/TLS παρέχει ασφαλή σύνδεση μεταξύ της κάμερας και του διακομιστή.

Βελτιωμένη συμβατότητα και ευκολία


Η συμμόρφωση με το πλέον πρόσφατο πρωτόκολλο ONVIF v2.4 Profile S διευκολύνει τη δημιουργία λύσεων με εφαρμογές διαχείρισης βίντεο που συμμορφώνονται με το πρωτόκολλο ONVIF. Η Canon υποστηρίζει επίσης την απρόσκοπτη ενσωμάτωση του εξοπλισμού σε διάφορα συστήματα μέσω της χρήσης του SDK για κάμερες δικτύου Canon και των προδιαγραφών του πρωτοκόλλου HTTP.

Εύκολη και ευέλικτη εγκατάσταση


Μπορείτε να εγκαταστήσετε την κάμερα χρησιμοποιώντας ευρεία γκάμα περιβλημάτων ή βάσεων και να τη χρησιμοποιήσετε σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Η τροφοδοσία ρεύματος της VB-H43 μπορεί να γίνει πολύ εύκολα, χάρη στις πολλές διαθέσιμες επιλογές: μέσω δικτύου Ethernet (PoE), με 12V DC ή με 24V AC.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

DIGIC NET II
Digic DV III
Full HD
PTZ
Drag to move
Area zoom
Preset Tours
Auto DayNight
Intelligent Function
Power over Ethernet
SD Card
CCMT
 • Κεντρική μονάδα VB-H43
 • Υποδοχή παροχής ρεύματος
 • CD-ROM εγκατάστασης
 • Οδηγός εγκατάστασης
 • Φυλλάδιο κάρτας εγγύησης