Για επιχειρήσεις

Πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Canon

Η σειρά των δικτυακών καμερών της Canon κληρονομεί τις πασίγνωστες τεχνολογικές καινοτομίες που διαθέτουν οι επαγγελματικές κινηματογραφικές κάμερες της εταιρείας, όπου η επεξεργασία εικόνας υψηλής ποιότητας και η δοκιμασμένη τεχνολογία φακών έχουν σχεδιαστεί με στόχο να σας παρέχουν κάθε πληροφορία που χρειάζεστε.

Πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Canon_Ανακοινώσεις

Αναγνωρισμένη τεχνολογία φακών

Χάρη στην οπτική τεχνολογία της Canon, οι δικτυακές κάμερες αξιοποιούν τους γρήγορους, φωτεινούς φακούς και παρέχουν καθαρές, ευκρινείς εικόνες με ελάχιστη παραμόρφωση.

Τα κρυστάλλινα στοιχεία Εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (UD, Ultra Low-Dispersion) με υψηλό δείκτη διάθλασης εξαλείφουν τη χρωματική παρέκκλιση που εμφανίζεται πολύ συχνά σε μονάδες φακού υψηλής μεγέθυνσης, ελαχιστοποιώντας τη συστολική και διαστολική παραμόρφωση και παρέχοντας εικόνες με φυσική εμφάνιση και υψηλή ανάλυση από άκρη σε άκρη σε όλο το εύρος του ζουμ.

Εάν χρειαστεί να βελτιώσετε τις συνθήκες με τη χρήση υπέρυθρου φωτισμού, μια επίστρωση του φακού για διόρθωση στο υπέρυθρο φάσμα βελτιώνει την ευαισθησία, περιορίζει τα είδωλα και τις αναλαμπές και βελτιώνει την απόδοση της κάμερας σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού.

Αναγνωρισμένη τεχνολογία φακών_1_370
Στάνταρ ευρυγώνιος φακός
Αναγνωρισμένη τεχνολογία φακών_2_370
Φακός υψηλής απόδοσης με ελάχιστη παραμόρφωση

Τεχνολογία αισθητήρα

Οι αισθητήρες CMOS είναι ένα βασικό εξάρτημα που χρησιμοποιείται σε κάθε δικτυακή κάμερα. Με τη χρήση αποκλειστικών τεχνολογιών της Canon, οι αισθητήρες έχουν σχεδιαστεί ώστε να συνδυάζουν υψηλή ευαισθησία και υψηλή ποιότητα εικόνας με χαμηλό θόρυβο.

Χάρη στην εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία και στην πολύ μεγάλη ανάλυσή τους, οι αισθητήρες αυτοί χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς, όπως η ιατρική έρευνα, καθώς και σε εφαρμογές επιτήρησης με τις δικτυακές κάμερες Canon.

Επεξεργασία εικόνας

Image processing


Οι δύο επεξεργαστές εικόνας και δικτύου –DIGIC DV III και DIGIC NET II– διευκολύνουν την απρόσκοπτη λήψη, επεξεργασία, κωδικοποίηση και μετάδοση των εικόνων.

Το υποσύστημα του DIGIC DV III –που χρησιμοποιείται επίσης στις επαγγελματικές κάμερες Cinema EOS της Canon– παρέχει εξαιρετική ποιότητα βίντεο, χαμηλό θόρυβο και ομαλές διαβαθμίσεις, καθώς και αναπαραγωγή ζωντανών χρωμάτων με ακρίβεια, ιδίως σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού.

Ανάλυση περιεχομένου εικόνας

Οι έξυπνες λειτουργίες ανάλυσης περιεχομένου βίντεο που είναι ενσωματωμένες στην κάμερα επιτρέπουν τον εντοπισμό ενδεχόμενων παραβιάσεων ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιώντας 8 διαφορετικούς αλγορίθμους, είναι δυνατή η παρακολούθηση έως και 15 σημείων σε μία σκηνή. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα Ανίχνευσης εισβολέα και Κραυγής.

Αυτή η δυνατότητα επανακαθορίζει τις παραδοσιακές μεθόδους ανίχνευσης κινδύνων, συμβάλλοντας στον περιορισμό των εσφαλμένων συναγερμών, στην αύξηση της αποδοτικότητας και στη μείωση του απαιτούμενου χώρου αποθήκευσης, καθώς η εγγραφή ενεργοποιείται μόνο σε περίπτωση πραγματικών απειλών.

Η λειτουργία Διασυνδεδεμένων συμβάντων επιτρέπει τον λογικό συνδυασμό των συναγερμών για την παροχή εναυσμάτων συναγερμού υπό όρους.


Image Analysis

Μικροσκοπικά μηχανοτρονικά συστήματα

Miniaturised Mechatronics


Η τεχνογνωσία μας στα μικροσκοπικά μηχανοτρονικά συστήματα (ηλεκτρομηχανικά υποσυστήματα που ελέγχονται από υπολογιστή), μας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύσσουμε προϊόντα τα οποία προσφέρουν ισχυρά οφέλη στους πελάτες μας.

Ένα τέτοιο σύστημα είναι η μοναδική δυνατότητα απομακρυσμένης διαμόρφωσης για τις δικτυακές κάμερες – PTRZ.

Μόλις εγκατασταθεί και συνδεθεί στο δίκτυο η κάμερα, η θέση και η γωνία θέασης μπορούν να προσαρμοστούν ηλεκτρονικά με το Εργαλείο ρύθμισης γωνίας κάμερας. Η κατεύθυνση της κάμερας μπορεί να αλλάζει έξυπνα με τα κουμπιά οριζόντιας μετατόπισης/κλίσης και τους συρόμενους μηχανισμούς περιστροφής και ζουμ που εμφανίζονται στο παράθυρο προσαρμογής. Αυτό επιτρέπει τη διαμόρφωση από μόνο ένα άτομο, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.