Για επιχειρήσεις

Εργαλεία σχεδίασης συστήματος

Αυτά τα εργαλεία θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια λύση τέλεια προσαρμοσμένη στο δικό σας σενάριο.
Λάβετε υπόψη ότι η εταιρεία του ομίλου Canon, Axis Communications είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την υποστήριξη των δικτυακών καμερών της Canon ›

Εργαλεία σχεδίασης συστήματος

Εργαλείο Απαιτούμενου χώρου στον δίσκο (RDS)

Ο προσδιορισμός των απαιτήσεων Χώρου αποθήκευσης και Εύρους ζώνης αποτελεί βασικό μέρος της σχεδίασης οποιασδήποτε δικτυακής λύσης επιτήρησης. Με τη χρήση αυτού του απλού εργαλείου υπολογισμού, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλούς υποστηριζόμενους κωδικοποιητές, ρυθμούς καρέ και αναλύσεις, για να προσδιορίσετε τις απαιτήσεις συνολικού χώρου αποθήκευσης.

Εργαλείο γωνίας θέασης (AOV)

Η χρήση ρυθμίσεων ευρείας γωνίας θέασης στον μέγιστο βαθμό μπορεί να συμβάλλει στη μείωση του κόστους ενός έργου. Απλώς επιλέξτε την κατάλληλη κάμερα, την ανάλυση και το μέγεθος του αντικειμένου, και το εργαλείο θα υπολογίσει όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε.

Προσομοιωτής διάταξης καμερών

Ο Προσομοιωτής διάταξης καμερών θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη διάταξη για οποιαδήποτε περίπτωση. Ανεβάστε τις κατόψεις, ορίστε κλίμακα και ξεκινήστε σύροντας και τοποθετώντας τις κάμερες στην κάτοψη.

Εργαλείο διαχείρισης κάμερας Canon (CCMT)

Το CCMT είναι ένα απλό και αποτελεσματικό εργαλείο, σχεδιασμένο για να ρυθμίζετε και να διαμορφώνετε τη λύση επιτήρησης που χρησιμοποιείτε χωρίς κόπο. Χάρη στα εργαλεία αρχικής ρύθμισης της κάμερας, καθώς και στη δυνατότητα πρόσβασης σε πιο σύνθετες και προηγμένες ρυθμίσεις, το CCMT είναι πιθανότατα το μόνο εργαλείο που θα χρειαστεί ο μηχανικός εγκατάστασης για να υλοποιήσει τη λύση.

Εργαλείο ρύθμισης γωνίας κάμερας (PTRZ)

Το έξυπνο περιβάλλον χειρισμού του Εργαλείου ρύθμισης γωνίας κάμερας παρέχει απομακρυσμένη πρόσβαση στην κατεύθυνση θέασης, στο ζουμ και στην εστίαση των καμερών PTRZ.

Κάμερες PTRZ:
VB-M600D/VE, VB-M620D/VE, VB-M640V/VE, VB-M641V/VE,
VB-H610D/VE, VB-H630D/VE
VB-M700F, VB-M741LE, VB-M740E
VB-H710F, VB-H730F

Εργαλείο συμβατότητας αξεσουάρ κάμερας

Αυτό το αλληλεπιδραστικό υπολογιστικό φύλλο Excel θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τα αξεσουάρ και τις διατάξεις στερέωσης που ενδέχεται να χρειαστείτε για διάφορες επιλογές τοποθέτησης.

Πίνακας συμβατότητας VMS

Ως αποτέλεσμα ενός παγκόσμιου προγράμματος ενοποίησης, οι δικτυακές κάμερες της Canon είναι συμβατές με μια μεγάλη και συνεχώς διευρυνόμενη σειρά λύσεων Λογισμικού διαχείρισης βίντεο (VMS) και συστημάτων Εγγραφής βίντεο μέσω δικτύου (NVR) άλλων κατασκευαστών. Κάντε λήψη του πιο πρόσφατου υπολογιστικού φύλλου Excel για περισσότερες πληροφορίες.

Υποστήριξη για τη Δικτυακή σας κάμερα

Κάντε λήψη λογισμικού, firmware, εγχειριδίων και οδηγών αντιμετώπισης προβλημάτων για την κάμερά σας.

Αναζήτηση προηγούμενων μοντέλων καμερών NVS

Στην ενότητα για τα παλαιότερα προϊόντα μας θα βρείτε προδιαγραφές και αξεσουάρ συμβατά με παλαιότερα μοντέλα NVS.