Για επιχειρήσεις

Κάμερες PTZ

Με απλές διαδικασίες ελέγχου μπορείτε να επιτηρείτε μεγάλες περιοχές και να παρακολουθείτε υποκείμενα εύκολα, χάρη στις δυνατότητες περιστροφής, κλίσης και ζουμ (PTZ) που προσφέρουν οι κάμερές μας. Καθώς είναι εύκολα στην εγκατάσταση και διαθέτουν ευρύ οπτικό πεδίο, αυτά τα μοντέλα είναι ιδανικά για εφαρμογές όπως η διαχείριση της κυκλοφορίας, η επιτήρηση πόλεων και η χρήση σε χώρους καταστημάτων.

Ευρύ οπτικό πεδίο

Στις περιπτώσεις που απαιτείται η παρακολούθηση περιοχών εκτεταμένου εύρους, οι δυνατότητες Οριζόντιας μετατόπισης, Κλίσης και Ζουμ (PTZ) αυτών των μοντέλων θα σας αποζημιώσουν. Επιτρέπουν τη γρήγορη επιτήρηση τεράστιων περιοχών –με αυτόματο ή μη αυτόματο τρόπο– και τον εύκολο εντοπισμό και παρακολούθηση συγκεκριμένων αντικειμένων. Εάν απαιτείται περαιτέρω έρευνα, το ισχυρό ζουμ εξασφαλίζει λεπτομερή κοντινά πλάνα υψηλής ποιότητας, ακόμη και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού.

Fieldof View
Optional housings

Προαιρετικά περιβλήματα και αξεσουάρ

Χάρη στη δυνατότητα τροφοδοσίας από το ηλεκτρικό δίκτυο ή μέσω σύνδεσης Ethernet, οι κάμερες PTZ προσφέρουν ευέλικτες λύσεις εγκατάστασης. Τα διαφορετικά περιβλήματα (φιμέ ή διαφανή) παρέχουν ευελιξία στην εγκατάσταση σε διάφορα περιβάλλοντα, από χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων έως χώρους συναυλιών.

Κάμερες σε κουτί

Box Cameras

Οι κάμερες σε κουτί της Canon έχουν δημιουργηθεί για την κάλυψη ποικιλίας εφαρμογών. Προσφέρουν ευρύ οπτικό πεδίο και εύκολη εγκατάσταση σε τοίχο ή οροφή.

Κάμερες θόλου

Dome Cameras

Οι κάμερες Θόλου αποδεικνύουν στην πράξη ότι η επιτήρηση μπορεί να γίνεται με διακριτικότητα. Καθώς διαθέτουν μικρό μέγεθος και όμορφη σχεδίαση, είναι ιδανικές για χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.