ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κάμερες PTZ

Με απλές διαδικασίες ελέγχου μπορείτε να επιτηρείτε μεγάλες περιοχές και να παρακολουθείτε υποκείμενα εύκολα, χάρη στις δυνατότητες περιστροφής, κλίσης και ζουμ (PTZ) που προσφέρουν οι κάμερές μας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

PTZ camera

Έλεγχος χωρίς κόπο

Καθώς είναι εύκολα στην εγκατάσταση και διαθέτουν ευρύ οπτικό πεδίο, αυτά τα μοντέλα είναι ιδανικά για εφαρμογές όπως η διαχείριση της κυκλοφορίας, η επιτήρηση πόλεων και η χρήση σε χώρους καταστημάτων.

Ευρύ οπτικό πεδίο

Στις περιπτώσεις που απαιτείται η παρακολούθηση περιοχών εκτεταμένου εύρους, οι δυνατότητες Οριζόντιας μετατόπισης, Κλίσης και Ζουμ (PTZ) αυτών των μοντέλων θα σας αποζημιώσουν. Επιτρέπουν τη γρήγορη επιτήρηση τεράστιων περιοχών –με αυτόματο ή μη αυτόματο τρόπο– και τον εύκολο εντοπισμό και παρακολούθηση συγκεκριμένων αντικειμένων. Εάν απαιτείται περαιτέρω έρευνα, το ισχυρό ζουμ εξασφαλίζει λεπτομερή κοντινά πλάνα υψηλής ποιότητας, ακόμη και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού.

Προαιρετικά περιβλήματα και αξεσουάρ

Χάρη στη δυνατότητα τροφοδοσίας από το ηλεκτρικό δίκτυο ή μέσω σύνδεσης Ethernet, οι κάμερες PTZ προσφέρουν ευέλικτες λύσεις εγκατάστασης. Τα διαφορετικά περιβλήματα (φιμέ ή διαφανή) παρέχουν ευελιξία στην εγκατάσταση σε διάφορα περιβάλλοντα, από χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων έως χώρους συναυλιών.

Internal view of shopping centre

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις κάμερες PTZ;

Επικοινωνία με την ομάδα δικτυακών καμερών

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δεν είστε βέβαιοι για τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σας;

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ