Για επιχειρήσεις

Απεικόνιση σε όλες τις συνθήκες φωτισμού
Συνθήκες

Απεικόνιση σε όλες τις συνθήκες φωτισμού_Billboard

Κορυφαία απόδοση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

Η απόδοση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού και η αναπαραγωγή χρωμάτων των δικτυακών καμερών μας έχουν βελτιωθεί πολύ προκειμένου να καταγράφουν πιστά τη σκηνή τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι κάμερές μας προσφέρουν εικόνες με πιστά χρώματα ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, πετυχαίνοντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ θορύβου, ανάλυσης και ισορροπίας χρωμάτων.

"Οποιαδήποτε δικτυακή κάμερα της Canon κι αν επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού"

Απεικόνιση σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού

Οι αρνητικές επιδράσεις του ισχυρού οπίσθιου φωτισμού, της ομίχλης ή της καταχνιάς μπορούν να είναι καταστροφικές εάν δεν υπάρχει αποτελεσματική διαχείριση ή αντιστάθμιση. Οι μοναδικοί αλγόριθμοι επεξεργασίας εικόνας της Canon παρέχουν τη βέλτιστη ποιότητα εικόνας ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού.

Αυτόματος έξυπνος έλεγχος σκιάς (Auto Smart Shade Control, Auto-SSC)

Τα ανταγωνιστικά μοντέλα αποτυπώνουν μια σειρά εικόνων με διαφορετικές ταχύτητες κλείστρου και τις συνδυάζουν σε μία εικόνα για να διορθώσουν τις σκηνές με πολύ φωτεινό φόντο. Αντίθετα, η τεχνολογία Αυτόματου έξυπνου ελέγχου σκιάς (Auto-SSC) της Canon πραγματοποιεί προσαρμογές σε πραγματικό χρόνο, βελτιώνοντας την ορατότητα του προσκηνίου στην εικόνα. Το αποτέλεσμα είναι να διατηρούνται ανέπαφες οι φωτεινές περιοχές και να φωτίζονται μόνο οι πιο σκούρες περιοχές της εικόνας, ώστε οι δυσδιάκριτες μορφές να μετατρέπονται αμέσως σε αναγνωρίσιμα αντικείμενα.

"Όταν υπάρχει έντονος οπίσθιος φωτισμός ή συνθήκες ασθενούς φωτισμού, ο μοναδικός αλγόριθμος Auto-SSC της Canon αναλαμβάνει δράση για να σας παρέχει τη βέλτιστη ποιότητα εικόνας"

Διόρθωση θολώματος

Haze Comp Image

Η Αντιστάθμιση θολώματος προσαρμόζει την αντίθεση στην εικόνα ώστε να μπορείτε να δείτε ευκολότερα σε περιβάλλον με ομίχλη, καταχνιά ή αιθαλομίχλη. Επιπλέον, χάρη στο μεγάλο ζουμ, οι απομακρυσμένες σκηνές φαίνονται πιο καθαρά. Το επίπεδο της αντιστάθμισης μπορεί να οριστεί σε Ισχυρό, Μεσαίο ή Ήπιο, ή να ρυθμιστεί χειροκίνητα για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων.

Έγχρωμη απεικόνιση

Το υποσύστημα επεξεργασίας εικόνας DIGIC DVIII, που χρησιμοποιείται επίσης στις επαγγελματικές κάμερες Cinema EOS της Canon, παρέχει εξαιρετική ποιότητα βίντεο, χαμηλό θόρυβο, ομαλές διαβαθμίσεις και ζωηρά και ακριβή χρώματα, ανεξάρτητα από την πηγή φωτός.

"Αυτό σημαίνει ότι όλα τα χρώματα αποδίδονται πιστά, ανεξάρτητα από το ποια είναι η πηγή φωτός"

Απεικόνιση με φωτισμό υπερύθρων

Στις περιπτώσεις που το φως περιβάλλοντος είναι ελάχιστο ή καθόλου, χρησιμοποιείται συνήθως αόρατος υπέρυθρος φωτισμός για να φωτίσει τη σκηνή και να επιτρέψει στις κάμερες την καταγραφή ασπρόμαυρων εικόνων.

Η τεχνολογία φακών Super UD (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) και οι επιστρώσεις καταστολής ανακλάσεων στο υπέρυθρο φάσμα που χρησιμοποιεί η Canon βελτιώνουν την ευαισθησία και περιορίζουν τα είδωλα και τις αναλαμπές, ελαχιστοποιώντας έτσι τα τυπικά προβλήματα εστίασης που σχετίζονται με τη χρήση υπερύθρων. Η πρωτογενής καταγραφή καθαρών και ευκρινών εικόνων απαιτεί λιγότερη επεξεργασία, εξοικονομώντας εύρος ζώνης και κόστος αποθήκευσης.

Οι κάμερες που διαθέτουν ενσωματωμένες λυχνίες LED υπερύθρων χρησιμοποιούν μια διπλή διάταξη λυχνιών LED για να φωτίσουν ομοιόμορφα τη σκηνή. Ανεξάρτητα από την απόσταση του θέματος από τον φακό ή την περιφέρεια του οπτικού πεδίου, οι εικόνες έχουν τη σωστή έκθεση και περιέχουν το υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας που απαιτείται για τη μετατροπή τους σε ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία.

Απεικόνιση από απόσταση

Η υιοθέτηση κρυστάλλινων στοιχείων Εξαιρετικά χαμηλής διασποράς (UD, Ultra Low-Dispersion) με υψηλό δείκτη διάθλασης εξαλείφει τη χρωματική παρέκκλιση που εμφανίζεται πολύ συχνά σε μονάδες φακού υψηλής μεγέθυνσης, ελαχιστοποιώντας τη συστολική και διαστολική παραμόρφωση και παρέχοντας εικόνες με φυσική εμφάνιση και υψηλή ανάλυση από άκρη σε άκρη σε όλο το εύρος του ζουμ.

Οι κάμερες PTZ της Σειράς VB-R με ζουμ 30x δίνουν τη δυνατότητα στους χειριστές να καταγράφουν και να παρακολουθούν θέματα σε οποιαδήποτε απόσταση εντός του εύρους του ζουμ, από το άπειρο μέχρι την ελάχιστη απόσταση των 2m.