Για επιχειρήσεις

Κάμερες θόλου

Για περιβάλλοντα όπου η διακριτικότητα είναι σημαντική, οι κάμερες Θόλου παρέχουν την τέλεια λύση. Καθώς διαθέτουν μικρό μέγεθος και όμορφη σχεδίαση, προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας με ευρύ οπτικό πεδίο θέασης και μπορούν να τοποθετηθούν σε τοίχο ή οροφή. Είναι ιδανικές για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Διακριτική εμφάνιση και μικρές διαστάσεις

Οι κάμερες θόλου έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη διακριτικότητα – τα μοντέλα VB-S έχουν τόσο μικρές διαστάσεις που χωρούν εύκολα στο χέρι σας. Η σειρά των διάφορων εξαρτημάτων χωνευτής τοποθέτησης διασφαλίζουν ότι κάθε μοντέλο μπορεί να εγκατασταθεί με διακριτικό τρόπο, χωρίς να επηρεάζει στο ελάχιστο την αισθητική του χώρου.

Ease of installation

Απομακρυσμένη ρύθμιση PTRZ

Αφού εγκατασταθεί, το Εργαλείο ρύθμισης γωνίας κάμερας –προσπελάσιμο μέσω υπολογιστή– επιτρέπει πρόσβαση στις λειτουργίες P-T-R-Z (μετατόπιση, κλίση, περιστροφή, ζουμ) της κάμερας από απόσταση. Συνεπώς, κατά τη φυσική εγκατάσταση της κάμερας δεν χρειάζεται να αποφασίσετε άμεσα για την εστίαση και την κατεύθυνση της κάμερας, καθώς όλα αυτά μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα μέσω υπολογιστή. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και επιτρέπει τη χρήση λιγότερων ατόμων για την εγκατάσταση.

Small and discreet shape
Complete PTRZ installation

Εύκολη εγκατάσταση

Η εγκατάσταση πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα, χάρη στις τυποποιημένες υποδοχές για βίδες και το σχέδιο με ενδείξεις για τις οπές που περιλαμβάνεται στο πακέτο. Τα διάφορα διαθέσιμα αξεσουάρ επιτρέπουν την εγκατάσταση σε ψευδοροφές, τοίχους ή ακόμη και σε στύλους. Η τροφοδοσία των μονάδων γίνεται μέσω του δικτύου ρεύματος ή σύνδεσης Ethernet, για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία. Η τοποθέτηση των εξαιρετικά μικρών διαστάσεων μοντέλων VB-S μπορεί να γίνει από ένα μόνο άτομο.

Κάμερες σε κουτί

Box Cameras

Οι κάμερες σε κουτί της Canon έχουν δημιουργηθεί για την κάλυψη ποικιλίας εφαρμογών. Προσφέρουν ευρύ οπτικό πεδίο και εύκολη εγκατάσταση σε τοίχο ή οροφή.

Κάμερες PTZ

PTZ Cameras

Παρακολουθήστε μεγάλες περιοχές και ακολουθήστε υποκείμενα με ευκολία, χάρη στις δυνατότητες περιστροφής, κλίσης και ζουμ (PTZ) που προσφέρουν οι κάμερές μας. Ιδανικές για εφαρμογές όπως η διαχείριση κυκλοφορίας και η επιτήρηση πόλεων.