ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κάμερες θόλου

Για περιβάλλοντα όπου η διακριτικότητα είναι σημαντική, οι κάμερες Θόλου παρέχουν την τέλεια λύση.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

PTZ camera

Ευρύ πεδίο θέασης

Καθώς διαθέτουν μικρό μέγεθος και όμορφη σχεδίαση, προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας με ευρύ οπτικό πεδίο θέασης και μπορούν να τοποθετηθούν σε τοίχο ή οροφή. Είναι ιδανικές για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Διακριτική εμφάνιση και μικρές διαστάσεις

Οι κάμερες θόλου έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη διακριτικότητα – τα μοντέλα VB-S έχουν τόσο μικρές διαστάσεις που χωρούν εύκολα στο χέρι σας. Η σειρά των διάφορων εξαρτημάτων χωνευτής τοποθέτησης διασφαλίζουν ότι κάθε μοντέλο μπορεί να εγκατασταθεί με διακριτικό τρόπο, χωρίς να επηρεάζει στο ελάχιστο την αισθητική του χώρου.

Απομακρυσμένη ρύθμιση PTRZ

Αφού εγκατασταθεί, το Εργαλείο ρύθμισης γωνίας κάμερας –προσπελάσιμο μέσω υπολογιστή– επιτρέπει πρόσβαση στις λειτουργίες P-T-R-Z (μετατόπιση, κλίση, περιστροφή, ζουμ) της κάμερας από απόσταση. Συνεπώς, κατά τη φυσική εγκατάσταση της κάμερας δεν χρειάζεται να αποφασίσετε άμεσα για την εστίαση και την κατεύθυνση της κάμερας, καθώς όλα αυτά μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα μέσω υπολογιστή. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και επιτρέπει τη χρήση λιγότερων ατόμων για την εγκατάσταση.

Internal view of shopping centre

Εύκολη εγκατάσταση

Η εγκατάσταση πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα, χάρη στις τυποποιημένες υποδοχές για βίδες και το σχέδιο με ενδείξεις για τις οπές που περιλαμβάνεται στο πακέτο. Τα διάφορα διαθέσιμα αξεσουάρ επιτρέπουν την εγκατάσταση σε ψευδοροφές, τοίχους ή ακόμη και σε στύλους. Η τροφοδοσία των μονάδων γίνεται μέσω του δικτύου ρεύματος ή σύνδεσης Ethernet, για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία. Η τοποθέτηση των εξαιρετικά μικρών διαστάσεων μοντέλων VB-S μπορεί να γίνει από ένα μόνο άτομο.

Easy

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις κάμερες θόλου;

Επικοινωνία με την ομάδα δικτυακών καμερών

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δεν είστε βέβαιοι για τα προϊόντα που χρειάζεται η επιχείρησή σας;

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ