Για επιχειρήσεις

Κάμερες σε κουτί

Οι κάμερες σε κουτί της Canon έχουν δημιουργηθεί για διάφορες εφαρμογές ασφάλειας, προσφέρουν ευρύ οπτικό πεδίο και είναι κατάλληλες για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Με οπτικό και ψηφιακό ζουμ, ανάλυση έως Full HD, έξυπνες λειτουργίες και τεχνολογία Smart Shade Control, αυτή η ισχυρή σειρά περιλαμβάνει επίσης μια κάμερα εξαιρετικά μικρού μεγέθους για τις περιπτώσεις όπου η διακριτικότητα έχει καθοριστική σημασία.

Ευρεία γωνία θέασης

Η ευρεία γωνία θέασης, που φτάνει έως τις 112 μοίρες, επιτρέπει την παρακολούθηση τεράστιων περιοχών με μία και μόνο κάμερα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα δίκτυο παρακολούθησης με λιγότερες κάμερες, μειώνοντας το συνολικό κόστος. Ακόμη και στη μέγιστη γωνία θέασης, η ποιότητα εικόνας παραμένει εντυπωσιακή, χάρη στον φακό της Canon με οπτική διόρθωση που περιορίζει τις παραμορφώσεις τις οποίες εισάγουν οι υπερ-ευρυγώνιοι φακοί (fish-eye).

Wide angle views
Simple to set up

Απλή εγκατάσταση και λειτουργία

Αυτές οι κάμερες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για γρήγορη και απλή εγκατάσταση, χωρίς να απαιτούνται προπαρασκευαστικές εργασίες. Με μια σειρά αξεσουάρ για εξωτερικούς χώρους μπορείτε να διαμορφώσετε το σύστημα σύμφωνα με τις ανάγκες σας, επιλέγοντας εγκατάσταση σε τοίχους, οροφές ή στύλους. Κατά τη διάρκεια της χρήσης, το Ηλεκτρονικό σύστημα οπίσθιας εστίασης που ενσωματώνεται στις κάμερες σε κουτί VB-H και VB-M διατηρεί σταθερή την εστίαση κατά το ζουμ.

Κάμερες θόλου

Dome Cameras

Οι κάμερες Θόλου αποδεικνύουν στην πράξη ότι η επιτήρηση μπορεί να γίνεται με διακριτικότητα. Καθώς διαθέτουν μικρό μέγεθος και όμορφη σχεδίαση, είναι ιδανικές για χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Κάμερες PTZ

IPTZ Cameras

Παρακολουθήστε μεγάλες περιοχές και ακολουθήστε υποκείμενα με ευκολία, χάρη στις δυνατότητες περιστροφής, κλίσης και ζουμ (PTZ) που προσφέρουν οι κάμερές μας. Ιδανικές για εφαρμογές όπως η διαχείριση κυκλοφορίας και η επιτήρηση πόλεων.