Για επιχειρήσεις

Δικτυακές κάμερες

Όταν η επιτήρηση είναι ζωτικής σημασίας, η σειρά δικτυακών καμερών της Canon προσφέρει τη λύση. Έχουν μικρό μέγεθος αλλά μεγάλη απόδοση και παρέχουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού όπου οι κίνδυνοι ασφαλείας είναι μεγαλύτεροι.

Πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Canon

Οι δικτυακές κάμερες της Canon προσφέρουν πληθώρα δυνατοτήτων –όπως προσαρμογή της εικόνας σε πραγματικό χρόνο, μετάδοση πολλαπλών ροών και εξελιγμένες αναλύσεις βίντεο– εξασφαλίζοντας λεπτομερή επεξεργασία, παρακολούθηση και επισήμανση ενδεχόμενων παραβιάσεων ασφαλείας, ώστε να έχετε στα χέρια σας ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία.

Πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Canon_370

Οφέλη για τους πελάτες

Απεικόνιση σε όλες τις συνθήκες φωτισμού

Imaging Across All Lighting Conditions

Αξιοποιώντας μια μεγάλη γκάμα οπτικών τεχνολογιών και τεχνολογιών επεξεργασίας εικόνας, οι δικτυακές κάμερες ασφαλείας της Canon παρέχουν ευκρινείς εικόνες μεγάλης λεπτομέρειας σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Ελαχιστοποίηση του κόστους υλοποίησης

Minimising Project Costs

Η ευρεία γωνία θέασης και οι προηγμένες ικανότητες ανίχνευσης συμβάντων συναγερμού, σε συνδυασμό με την εκτεταμένη προστασία από τις καιρικές συνθήκες και τις κρούσεις, παρέχουν πληθώρα δυνατοτήτων ασφαλείας και μειώνουν το κόστος υλοποίησης.

Σειρά προϊόντων

Αξιοποιώντας περισσότερα από 70 χρόνια τεχνογνωσίας στον τομέα της απεικόνισης, η ολοκληρωμένη σειρά δικτυακών καμερών της Canon προσφέρει απόλυτη κάλυψη σε κάθε περίσταση. Η σειρά περιλαμβάνει μοντέλα PTZ, θόλου και τύπου κουτιού, με ανάλυση Full HD ή 1,3 MP, για ευρύ οπτικό πεδίο και εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Κάμερες PTZ

Κάμερες θόλου

Κάμερες σε κουτί

Παρακολουθήστε μεγάλες περιοχές και ακολουθήστε υποκείμενα με ευκολία, χάρη στις δυνατότητες περιστροφής, κλίσης και ζουμ (PTZ) που προσφέρουν οι κάμερές μας. Ιδανικές για εφαρμογές όπως η διαχείριση κυκλοφορίας και η επιτήρηση πόλεων.

Οι κάμερες Θόλου αποδεικνύουν στην πράξη ότι η επιτήρηση μπορεί να γίνεται με διακριτικότητα. Καθώς διαθέτουν μικρό μέγεθος και όμορφη σχεδίαση, είναι ιδανικές για χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Οι κάμερες σε κουτί της Canon έχουν δημιουργηθεί για την κάλυψη ποικιλίας εφαρμογών. Προσφέρουν ευρύ οπτικό πεδίο και εύκολη εγκατάσταση σε τοίχο ή οροφή.

Εκμάθηση και υποστήριξη

Μελέτες περιπτώσεων

Case studies

Διαβάστε τις ιστορίες των πελατών μας και ανακαλύψτε πώς οι δικτυακές κάμερες της Canon βοήθησαν στην επίλυση πραγματικών ζητημάτων ασφαλείας.

Εργαλεία σχεδίασης συστήματος

System Design Tools

Αυτά τα εργαλεία θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια λύση τέλεια προσαρμοσμένη στο δικό σας σενάριο.

Πρόσθετοι online πόροι

Κάντε λήψη λογισμικού, firmware και εγχειριδίων για τη δικτυακή σας κάμερα.

Αναζήτηση προηγούμενων μοντέλων δικτυακών καμερών

Στην ενότητα για τα παλαιότερα προϊόντα μας θα βρείτε προδιαγραφές και αξεσουάρ συμβατά με παλαιότερα μοντέλα δικτυακών καμερών.