Για επιχειρήσεις

Λογισμικό διαχείρισης εφαρμογών τυπογραφείου

Λογισμικό εκτυπώσεων μεγάλου τιράζ για τυπογραφεία και καταστήματα παραγωγής φωτοαντιγράφων. Αυτό το λογισμικό βελτιστοποιεί τις ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους. Μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο των εργασιών κατά την εκτύπωση των παραγγελιών, ακόμη και σε πολλούς εκτυπωτές.

Océ Repro Desk Professional

Océ Repro Desk Professional

Το λογισμικό παραγωγής εκτυπώσεων μεγάλου τιράζ Océ Repro Desk Professional επιτρέπει σε τυπογραφεία και καταστήματα παραγωγής φωτοαντιγράφων να αυξήσουν την κερδοφορία μειώνοντας τα λειτουργικά έξοδα. Σας επιτρέπει να ολοκληρώνετε αποτελεσματικότερα και εγκαίρως τις παραγγελίες ψηφιακών εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους, χρησιμοποιώντας τους υφιστάμενους πόρους ψηφιακής εκτύπωσης.

Océ Repro Desk Select

Océ Repro Desk Select

Το λογισμικό παραγωγής εκτυπώσεων μεγάλου τιράζ Océ Repro Desk Select βοηθά τα τυπογραφεία και τα καταστήματα παραγωγής φωτοαντιγράφων στη διαχείριση μιας μεγάλης ποικιλίας υφιστάμενου εξοπλισμού εκτύπωσης μεγάλου τιράζ και στην καλύτερη αξιοποίηση των πόρων ψηφιακής εκτύπωσης που διαθέτουν. Με αυτήν την απόλυτα ψηφιακή λύση εκτύπωσης, μπορείτε να προετοιμάζετε και να εκτυπώνετε παραγγελίες που περιλαμβάνουν έγχρωμες και ασπρόμαυρες εικόνες, καθώς και έγγραφα μεγάλου μεγέθους ή έγγραφα από εφαρμογές του Office.

Σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες

Σχετικά προϊόντα

Σχετικές υπηρεσίες

  • Υπηρεσίες για επιχειρήσεις

    Θέλετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, να μειώσετε το κόστος εκτύπωσης ή να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τις εκτυπώσεις και τα έγγραφα; Όποιες και αν είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε, η Canon μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, προσφέροντας υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.