Για επιχειρήσεις

Παρεχόμενο λογισμικό imagePROGRAF

Αξιοποιήστε στο έπακρο όλες τις δυνατότητες των εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους imagePROGRAF και βελτιστοποιήστε τη ροή των εργασιών σας με μια σειρά ισχυρών εφαρμογών λογισμικού που παρέχεται δωρεάν.

Επόμενα βήματα

PosterArtist Lite

PosterArtist Lite

Το λογισμικό PosterArtist Lite της Canon σας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζετε και να εκτυπώνετε πόστερ με επαγγελματική εμφάνιση σε μόλις τέσσερα απλά βήματα. Με πάνω από 1.300 πρότυπα, φωτογραφίες και εικόνες clipart –με σχεδιάσεις κατάλληλες για πολλά επιχειρηματικά περιβάλλοντα– η δημιουργία εντυπωσιακών πόστερ και πινακίδων είναι πιο εύκολη από ποτέ.

Print Plug-In for Photoshop

Print Plug-In for Photoshop

Το πρόσθετο (plug-in) εκτύπωσης της Canon για το Photoshop παρέχει την τέλεια διασύνδεση μεταξύ των εικόνων σας από το Photoshop και του εκτυπωτή σας imagePROGRAF. Επιτρέπει την αποστολή αρχείων Adobe RGB 16-bit απευθείας στον εκτυπωτή, διατηρώντας την ευρεία γκάμα και τις εξαιρετικές διαβαθμίσεις των πρωτότυπων εικόνων.

Print Plug-In for Office

Print Plug-In for Office

Με το πρόσθετο εκτύπωσης της Canon για το Office, μπορείτε να παράγετε εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους από αρχεία Word, Excel και PowerPoint. Σκεφτείτε πόσο δύσκολο θα ήταν να μοιραστείτε μια λωρίδα χρόνου ενός έργου σε Excel που εκτείνεται σε άπειρες σελίδες. Πλέον, μπορείτε να το εκτυπώσετε σε μια εντυπωσιακή έκδοση μεγάλου μεγέθους με λίγα απλά βήματα.

Direct Print & Share

Direct Print & Share

Το λογισμικό Direct Print & Share της Canon προσφέρει εύκολη εκτύπωση αρχείων PDF, JPEG, TIFF και HP-GL/2, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε την αντίστοιχη εφαρμογή. Επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε εύκολα αρχεία με άλλους χρησιμοποιώντας τη χώρο αποθήκευσης στο cloud.

imagePROGRAF Print Utility for iPad

imagePROGRAF Print Utility for iPad

Το imagePROGRAF Print Utility για iPad είναι μια δωρεάν εφαρμογή για τους εκτυπωτές imagePROGRAF της Canon, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εύκολη εκτύπωση αρχείων PDF από iPad.

Σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες

Σχετικά προϊόντα

Σχετικές υπηρεσίες

  • Υπηρεσίες για επιχειρήσεις

    Θέλετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, να μειώσετε το κόστος εκτύπωσης ή να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τις εκτυπώσεις και τα έγγραφα; Όποιες και αν είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε, η Canon μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, προσφέροντας υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.