Για επιχειρήσεις

Λογισμικό ροής εργασιών για εφαρμογές CAD/GIS

Βελτιστοποιήστε και διαχειριστείτε τις εκτυπώσεις εγγράφων μεγάλου μεγέθους από εφαρμογές CAD/GIS, το Web και εφαρμογές για φορητές συσκευές.

Océ Publisher Mobile

Océ Publisher Mobile

Με το Océ Publisher Mobile, μπορείτε να εκτυπώνετε έγγραφα PDF*, DWF*, PLT (HPGL1/2), JPG και TIFF σε plotter Océ από ένα iPad ή iPhone. Ανατυπώστε έγγραφα, προσαρμόστε την κλίμακα των σχεδίων, αλλάξτε τις κύριες ρυθμίσεις και δείτε την κατάσταση της ουράς, των υλικών εκτύπωσης και του μελανιού/γραφίτη στο plotter ανά πάσα στιγμή. Διατίθεται σε 20 γλώσσες. Υποστηρίζονται όλα τα μοντέλα Océ TCS, TDS, ColorWave και PlotWave.
*Ανάλογα με τη διαμόρφωση του συστήματός σας.

Océ Client Tools

Océ Client Tools

Το δωρεάν λογισμικό Océ Client Tools για συστήματα μεγάλου μεγέθους επιτρέπει την προετοιμασία, την προεπισκόπηση και την υποβολή τεχνικών εγγράφων σε διάφορους προορισμούς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το λογισμικό για την υποβολή εργασιών σε έναν εκτυπωτή μεγάλου μεγέθους, σε εσωτερικό κέντρο εκτυπώσεων ή σε κάποιον απομακρυσμένο εκτυπωτή, καθώς και για την αποστολή ψηφιακών αρχείων σε online υπηρεσίες.

Océ Publisher Select 2

Océ Publisher Select 2

Boost your workflow with Océ Publisher Select 2. Create, pre-flight and print sets of technical documents to your large format printer quickly and easily - significantly increasing your overall print productivity.

Océ Repro Desk Studio

Océ Repro Desk Studio

Το λογισμικό Océ Repro Desk Studio για συστήματα μεγάλου μεγέθους είναι ένα εύχρηστο εργαλείο με ενιαίο, ομοιόμορφο περιβάλλον χειρισμού, για εκτύπωση σε πολλές τοποθεσίες – σε τοπικούς εκτυπωτές, σε κεντρικά σημεία αναπαραγωγής ή ακόμα και σε εξωτερικούς προμηθευτές εκτυπώσεων. Σας επιτρέπει να προβάλετε τα έγγραφα όπως ακριβώς θα εκτυπωθούν, ώστε να τα ελέγξετε πριν από την εκτύπωση. Επιπλέον, προσφέρει ενσωματωμένες δυνατότητες καταγραφής δραστηριοτήτων για την παρακολούθηση και τον επιμερισμό των όγκων και των δαπανών εκτύπωσης.

Océ Account Center

Océ Account Center

Μεγιστοποιήστε την απόδοση της επένδυσής σας σε συστήματα μεγάλου μεγέθους με το Océ Account Center. Πρόκειται για ένα μοναδικό λογισμικό κατανομής κόστους, που παρακολουθεί όλες τις δραστηριότητες του εκτυπωτή μεγάλου μεγέθους που έχετε. Παρακολουθήστε τις εργασίες εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης, και επιμερίστε το κόστος σε συγκεκριμένα έργα ή τμήματα. Με το Océ Account Center, μπορείτε να μετατρέψετε τον εκτυπωτή μεγάλου μεγέθους από κέντρο κόστους σε κέντρο κέρδους.

Océ View Station

Océ View Station

Το Océ View Station είναι ένα εύχρηστο λογισμικό προβολής εικόνων και διαχείρισης αρχείων. Προσφέρει στους χρήστες ένα παραγωγικό εργαλείο προβολής εικόνων για προβολή, εκκαθάριση, επεξεργασία και χειρισμό ψηφιακών εγγράφων χωρίς να χρειαστεί να ανοίξουν την εφαρμογή δημιουργίας των εγγράφων.

Océ Wide Format Printer Drivers

Océ Wide Format Printer Drivers

Το Océ WPD είναι το προτεινόμενο πρόγραμμα οδήγησης για εκτύπωση σε εκτυπωτές Océ μεγάλου μεγέθους από εφαρμογές Windows.

Σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες

Σχετικά προϊόντα

Σχετικές υπηρεσίες

  • Υπηρεσίες για επιχειρήσεις

    Θέλετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, να μειώσετε το κόστος εκτύπωσης ή να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τις εκτυπώσεις και τα έγγραφα; Όποιες και αν είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε, η Canon μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, προσφέροντας υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.