Κάμερες Full HD

Παρακολουθήστε και προστατεύστε την επιχείρησή σας με ανάλυση Full HD, ανώτερη ποιότητα εικόνας και εντυπωσιακή απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με τις έξυπνες λειτουργίες μπορείτε να αναλύετε σε πραγματικό χρόνο ενδεχόμενες παραβιάσεις της ασφάλειας, ενώ χάρη στην τεχνολογία Smart Shade Control συνεχίζετε να διακρίνετε τα αντικείμενα στην εικόνα ακόμα και σε σκηνές με κόντρα φωτισμό.

VB-H41 175 x132.gif

VB-H43

Η Full HD, PTZ, IP κάμερα ασφαλείας VB-H43 συνδυάζει πανίσχυρο ζουμ 240x, εξαιρετικές δυνατότητες σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού και γρήγορη αυτόματη εστίαση. Ευέλικτες επιλογές εγκατάστασης για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

VB-H630VE.jpg

VB-H630VE

Η Full HD, IP κάμερα ασφαλείας σταθερού θόλου VB-H630VE διαθέτει σώμα ανθεκτικό σε βανδαλισμούς με προστασία επιπέδου IP66 και είναι ιδανική για αντίξοες συνθήκες σε εξωτερικούς χώρους. Παρακολουθεί και καταγράφει τη δραστηριότητα, ημέρα και νύχτα, με υπερ-ευρυγώνιο οπτικό πεδίο 111°.

VB-H630D.jpg

VB-H630D

Η IP, Full HD κάμερα ασφαλείας σταθερού θόλου VB-H630D είναι ιδανική για εσωτερικούς χώρους. Παρακολουθεί και καταγράφει τη δραστηριότητα, ημέρα και νύχτα, με υπερ-ευρυγώνιο οπτικό πεδίο 111°.

VB-M730F.jpg

VB-H730F

Η VB-H730F είναι μια IP κάμερα ασφαλείας Full HD σταθερού κουτιού που προσφέρει υπερ-ευρυγώνιο οπτικό πεδίο 112° και κορυφαία απόδοση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Ευέλικτες επιλογές εγκατάστασης για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Ποιότητα εικόνας Full HD

Απολαύστε εκπληκτικές εικόνες με πλούσιες λεπτομέρειες σε ανάλυση Full HD χάρη στον φημισμένο επεξεργαστή εικόνας DIGIC DV III της Canon, που αναπτύχθηκε αρχικά για τις επαγγελματικές μας βιντεοκάμερες. Αυτός ο επεξεργαστής προσφέρει ανάλυση έως και 1080p στα 30fps καθώς και την αναγνωρισμένης ποιότητας αναπαραγωγή χρωμάτων της Canon, ακόμη και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού.

Full HD quality

Έξυπνες λειτουργίες

Intelligent Function_ICON.jpgΟι έξυπνες λειτουργίες ανάλυσης επιτρέπουν την ανάλυση πιθανών παραβιάσεων ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιώντας 6 διαφορετικούς αλγορίθμους, είναι δυνατή η παρακολούθηση έως και 15 σημείων σε μία σκηνή. Αυτή η δυνατότητα επανακαθορίζει τις παραδοσιακές μεθόδους ανίχνευσης κινδύνων, συμβάλλοντας στον περιορισμό των εσφαλμένων συναγερμών, στην αύξηση της αποδοτικότητας και στη μείωση του απαιτούμενου χώρου αποθήκευσης, καθώς η εγγραφή ενεργοποιείται μόνο σε περίπτωση πραγματικών απειλών.

Intelligent Function_DIAGRAM
Smart Shade Control

Έξυπνος έλεγχος σκιάς (SSC)

Τα ανταγωνιστικά μοντέλα αποτυπώνουν μια σειρά εικόνων με διαφορετικές ταχύτητες κλείστρου και τις συνδυάζουν σε μία εικόνα για να διορθώσουν τις σκηνές με πολύ φωτεινό φόντο. Αντίθετα, η τεχνολογία Έξυπνου ελέγχου σκιάς (SSC) της Canon πραγματοποιεί προσαρμογές σε πραγματικό χρόνο, βελτιώνοντας την ορατότητα του προσκηνίου στην εικόνα. Το αποτέλεσμα είναι να διατηρούνται ανέπαφες οι φωτεινές περιοχές και να φωτίζονται μόνο οι πιο σκούρες περιοχές της εικόνας, ώστε οι δυσδιάκριτες μορφές να μετατρέπονται αμέσως σε αναγνωρίσιμα αντικείμενα.