Canon i-SENSYS LBP7780Cx

i-SENSYS LBP7780Cx

Ο κορυφαίος εκτυπωτής λέιζερ A4 της Canon, παράγει έγχρωμες και ασπρόμαυρες εκτυπώσεις με ρυθμό έως 32 σελ./λεπτό. Χάρη στην τεχνολογία MEAP επόμενης γενιάς, αποτελεί μια ευέλικτη προσθήκη σε πολυάσχολες εταιρικές ομάδες εργασίας που παράγουν μεγάλους όγκους εκτυπώσεων.

Πλεονεκτήματα

  • Έγχρωμη και ασπρόμαυρη επαγγελματική εκτύπωση λέιζερ με ρυθμό 32 σελ./λεπτό
  • Ισοδύναμη ανάλυση εκτύπωσης έως 9600 x 600dpi
  • Χωρίς αναμονή, χάρη στις τεχνολογίες Γρήγορης πρώτης εκτύπωσης
  • Χρόνος πρώτης εκτύπωσης 10,4 δευτ.
  • Ενσωματωμένη υποστήριξη MEAP
  • Χωρητικότητα 1100 φύλλων
  • Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης
  • Υποστήριξη δικτύου

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon i-SENSYS LBP7780Cx

Εξαιρετικά αποδοτικές και ασφαλείς επιχειρηματικές ροές εργασιών


Ο εκτυπωτής LBP7780Cx περιλαμβάνει τη βασιζόμενη στη γλώσσα Java πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών MEAP, η οποία επιτρέπει την ενσωμάτωσή του σε λύσεις όπως το λογισμικό uniFLOW, το οποίο απλοποιεί τη διαχείριση της παραγωγής εκτυπώσεων μειώνοντας παράλληλα το κόστος.

Έγχρωμος εκτυπωτής υψηλής ταχύτητας


Εξοικονομήστε χρόνο με αυτόν τον εκτυπωτή λέιζερ υψηλής ταχύτητας που εκτυπώνει έγχρωμα και ασπρόμαυρα έγγραφα με ρυθμό 32 σελ./λεπτό (A4), με Χρόνο πρώτης εκτύπωσης 10,4 δευτερόλεπτα. Είναι ιδανικός για χρήση από πολυάσχολες εταιρικές ομάδες εργασίας, ενώ η γρήγορη επαναφορά από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας ελαχιστοποιεί την αναμονή για την έξοδο των εγγράφων. Χάρη στη μινιμαλιστική του σχεδίαση, χωράει εύκολα σε κάθε γραφείο.

Αποτελέσματα κορυφαίας ποιότητας


Τέλειο φινίρισμα μέσω της βελτιωμένης ανάλυσης εκτύπωσης 9600 x 600dpi με Αυτόματη βελτίωση εικόνας (AIR). Αυτή η τεχνολογία εξομαλύνει αυτόματα το κείμενο και τα γραφικά.

Εξασφαλίστε προστασία


Ασφαλίστε τις πληροφορίες σας με τις ίδιες προηγμένες δυνατότητες που διαθέτουν τα συστήματα πολλαπλών λειτουργιών imageRUNNER ADVANCE. Σε αυτές περιλαμβάνεται η συμμόρφωση με τα πρότυπα IPSec και δικτύωσης IEEE 802.1x. Η προαιρετική ασφαλής εκτύπωση μέσω θυρίδων εγγράφων φροντίζει ώστε το εμπιστευτικό υλικό να μην πέσει σε λάθος χέρια.

Εξοικονόμηση χρόνου


Η οθόνη LCD 5 γραμμών διευκολύνει τον χειρισμό του εκτυπωτή. Διαθέτει συρτάρι 500 φύλλων και δίσκο 100 φύλλων στον βασικό εξοπλισμό. Ένα πρόσθετο συρτάρι 500 φύλλων προσφέρει συνολική χωρητικότητα 1100 φύλλων χαρτιού, ώστε να μπορείτε να ανταπεξέλθετε ακόμα και στους μεγαλύτερους φόρτους εργασίας. Η κασέτα "Όλα-σε-ένα" της Canon, η οποία περιλαμβάνει τον γραφίτη και όλα τα ζωτικής σημασίας εξαρτήματα, μπορεί να αντικατασταθεί σε δευτερόλεπτα. Με την κασέτα μαύρου γραφίτη υψηλότερης απόδοσης, οι διακοπές λειτουργίας για την αντικατάσταση γραφίτη περιορίζονται ακόμα περισσότερο.

Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης


Για την παραγωγή εγγράφων επαγγελματικού επιπέδου, ο LBP7780Cx εκτυπώνει αυτόματα και τις δύο όψεις του χαρτιού, εξοικονομώντας χαρτί και μειώνοντας τα έξοδα.

Πλήρης ενοποίηση σε περιβάλλον δικτύου


Η ενσωματωμένη θύρα Gigabit Ethernet, που συμβάλλει στην απρόσκοπτη ενσωμάτωση σε δίκτυο, διευκολύνει την κοινή χρήση των πόρων εκτύπωσης και την αντιμετώπιση απαιτητικού φόρτου εργασίας. Επίσης, ο LBP7780Cx υποστηρίζει τις καθιερωμένες γλώσσες εκτύπωσης PCL5e/6 και Adobe® PostScript.

Άμεση εκτύπωση από μέσα αποθήκευσης


Ο LBP7780Cx έχει δυνατότητα εκτύπωσης από μέσα αποθήκευσης USB, υποστηρίζοντας αρχεία Tiff, JPEG, PDF και XPS.

Ειδική σχεδίαση για εξοικονόμηση ενέργειας


Ο LBP7780Cx μειώνει τις επιπτώσεις στο περιβάλλον με κορυφαία τιμή Τυπικής κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας (TEC) και σας βοηθά να υποστηρίξετε τους στόχους προστασίας του περιβάλλοντος και βιωσιμότητας που έχετε θέσει, μειώνοντας παράλληλα το κόστος λειτουργίας.
* Η τιμή TEC αντιπροσωπεύει την τυπική ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνεται από ένα προϊόν στη διάρκεια μίας εβδομάδας. Η μεθοδολογία ελέγχου ορίζεται από την Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Βραβεία

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

USB connection

Σύνδεση USB

User friendly LCD display

Εύχρηστη οθόνη LCD

Use and share over network

Προσωπική ή κοινή χρήση σε περιβάλλον δικτύου

High colour print quality

Υψηλή ποιότητα έγχρωμης εκτύπωσης

Automatic double sided printing

Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης

+1 Optional Paper Cassette

+1 προαιρετικό συρτάρι χαρτιού

PCL Printing

Εκτύπωση PCL

PostScript Printing

Εκτύπωση PostScript

Optional Secure print

Προαιρετική ασφαλής εκτύπωση

Tablet and smartphone ready

Υποστήριξη tablet και smartphone

Επόμενα βήματα

Λύσεις για φορητές συσκευές

Εύκολη εκτύπωση από φορητές συσκευές

Easy Service Plan

Για απόλυτη σιγουριά και ηρεμία, προστατεύει την επένδυσή σας σε εξοπλισμό Canon.

Easy Service Plan