Canon i-SENSYS LBP7680Cx

i-SENSYS LBP7680Cx

Με την ενσωμάτωση της πλατφόρμας MEAP στη νέα γενιά εκτυπωτών λέιζερ της Canon, ο i-SENSYS LBP7680Cx θέτει νέα πρότυπα στην παραγωγικότητα, την ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος και την ενοποίηση με υπάρχουσες λύσεις.

Πλεονεκτήματα

  • Έγχρωμη και ασπρόμαυρη εκτύπωση λέιζερ με ταχύτητα 20 σελ./λεπτό
  • Ανάλυση εκτύπωσης 9600 x 600dpi
  • Στάνταρ μνήμη 768MB
  • Εύχρηστος πίνακας χειρισμού
  • Υποστήριξη PCL5c/6 και Adobe® Postscript
  • Gigabit Ethernet
  • Ενσωματωμένη υποστήριξη MEAP
  • Συμμόρφωση με τα πρότυπα IPSec και δικτύωσης IEEE 802.1x
  • Άμεση εκτύπωση από μέσο αποθήκευσης USB

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon i-SENSYS LBP7680Cx

Τεχνολογία νέας γενιάς


Η βασιζόμενη στη γλώσσα Java πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών MEAP ενσωματώνεται για πρώτη φορά σε έναν εκτυπωτή λέιζερ της Canon, επιτρέποντας τη δημιουργία εφαρμογών για την υποστήριξη λύσεων, οι οποίες εκτελούνται στον εκτυπωτή σας. Δίνει στον i-SENSYS LBP7680Cx τη δυνατότητα να συνεργάζεται τέλεια με το uniFLOW, διευκολύνοντας τη διαχείριση της παραγωγής εκτυπώσεων και μειώνοντας παράλληλα το κόστος.

Έγχρωμη εκτύπωση λέιζερ υψηλής απόδοσης


Μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητα πολυάσχολων ομάδων εργασίας με αυτόν τον κομψό, έγχρωμο εκτυπωτή λέιζερ, με ενσωματωμένη δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης. Χάρη στο μικρό του μέγεθος, μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στο γραφείο, παρέχοντας στους χρήστες την ευκολία να έχουν δίπλα τους έναν εκτυπωτή που προσφέρει εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας με υψηλές ταχύτητες και αθόρυβη λειτουργία (έγχρωμη και ασπρόμαυρη εκτύπωση 20 σελίδων ανά λεπτό). Χάρη στις τεχνολογίες Γρήγορης πρώτης εκτύπωσης της Canon, δεν χρειάζεται να περιμένετε πλέον για τα έγγραφά σας.

Επαγγελματική ποιότητα εκτύπωσης


Για απόδοση υψηλής ποιότητας, ο i-SENSYS LBP7680Cx διαθέτει ανάλυση εκτύπωσης 9600 x 600dpi, που ενισχύεται με τη λειτουργία Αυτόματης βελτίωσης εικόνας για τέλειο φινίρισμα σε κάθε εκτύπωση. Ο εκτυπωτής διαθέτει μνήμη 768MB στον βασικό εξοπλισμό και έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται μεγάλα και πολύπλοκα έγγραφα και γραφικά, καθώς και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εκτύπωσης μέσω δικτύου.

Εύκολη χρήση


Η λειτουργία αυτού του έγχρωμου εκτυπωτή λέιζερ είναι απλή ακόμα και για τους αρχάριους χρήστες. Η έξυπνη οθόνη LCD 5 γραμμών καθιστά εύκολη τη διαμόρφωση και την περιήγηση στις διάφορες ρυθμίσεις της συσκευής.

Ευέλικτες συνδέσεις


Ο i-SENSYS LBP7680Cx εντάσσεται αρμονικά στις δραστηριότητες της επιχείρησής σας μέσω της υποστήριξης που παρέχει για εκτυπώσεις με βάση τις καθιερωμένες γλώσσες PCL5c/6 και Adobe Postscript. Χάρη στην ενσωματωμένη σύνδεση Gigabit Ethernet μπορεί επίσης να διαχειριστεί απαιτητικούς φόρτους εργασίας, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση του δικτύου.

Προηγμένη ασφάλεια


Προστατέψτε τις πληροφορίες σας και διατηρήστε τες ασφαλείς με τις ίδιες προηγμένες δυνατότητες που χρησιμοποιούνται στα συστήματα πολλαπλών λειτουργιών imageRUNNER ADVANCE της Canon, συμπεριλαμβανομένης της συμμόρφωσης με τα πρότυπα IPSec και IEEE 802.1x. Η προαιρετική ασφαλής εκτύπωση μέσω θυρίδων εγγράφων προστατεύει τις ευαίσθητες πληροφορίες και εξασφαλίζει ότι το εμπιστευτικό υλικό παραμένει στα σωστά χέρια.

Άμεση εκτύπωση από μέσο αποθήκευσης USB


Ο i-SENSYS LBP7680Cx είναι ο πρώτος εκτυπωτής λέιζερ της Canon που προσφέρει δυνατότητα άμεσης εκτύπωσης από οποιοδήποτε μέσο αποθήκευσης USB. Υποστηρίζει αρχεία Tiff, JPEG, PDF και XPS και, χάρη στην ευκρινή οθόνη, οι χρήστες μπορούν να βρίσκουν εύκολα το αρχείο που θέλουν και να το εκτυπώνουν γρήγορα.

Βραβεία

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

PCL Printing

Εκτύπωση PCL

USB connection

Σύνδεση USB

Use and share over network

Προσωπική ή κοινή χρήση σε περιβάλλον δικτύου

Automatic double sided printing

Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης

+1 Optional Paper Cassette

+1 προαιρετικό συρτάρι χαρτιού

User friendly LCD display

Εύχρηστη οθόνη LCD

High colour print quality

Υψηλή ποιότητα έγχρωμης εκτύπωσης

Optional Secure print

Προαιρετική ασφαλής εκτύπωση

Tablet and smartphone ready

Υποστήριξη tablet και smartphone

Επόμενα βήματα

Λύσεις για φορητές συσκευές

Εύκολη εκτύπωση από φορητές συσκευές

Easy Service Plan

Για απόλυτη σιγουριά και ηρεμία, προστατεύει την επένδυσή σας σε εξοπλισμό Canon.

Easy Service Plan