Canon i-SENSYS LBP712Cx

i-SENSYS LBP712Cx

Χάρη στη γρήγορη, έγχρωμη εκτύπωση λέιζερ υψηλής ποιότητας και τις ευέλικτες επιλογές διαμόρφωσης για μεγάλη χωρητικότητα χαρτιού, αυτός ο εκτυπωτής μικρών διαστάσεων μπορεί να κάνει ακόμα πιο παραγωγικό τον χώρο εργασίας σας.

Πλεονεκτήματα

  • Γρήγορη έγχρωμη εκτύπωση με ταχύτητα 38 σελ./λεπτό (A4) και 59 σελ./λεπτό (A5 – οριζόντια)*
  • Αυξημένη παραγωγικότητα χάρη στη δυνατότητα επέκτασης της χωρητικότητας χαρτιού έως τις 2.300 σελίδες με μια σειρά προαιρετικών συρταριών και διαμορφώσεων
  • Κατάλληλος για διάφορα περιβάλλοντα χάρη στις μικρές διαστάσεις του
  • Εκτύπωση από smartphone και tablet, χάρη στην υποστήριξη εργασιών εκτύπωσης από φορητές συσκευές
  • Αποδοτική λειτουργία με χρήση γνήσιων κασετών γραφίτη υψηλής χωρητικότητας της Canon
  • Νέος γραφίτης S υψηλής απόδοσης για ταχύτερες εκτυπώσεις με μεγαλύτερη ενεργειακή αποδοτικότητα
  • Αυτόματη αφαίρεση του εξαρτήματος σφράγισης του γραφίτη για ευκολότερη εγκατάσταση της κασέτας
  • Απλή διαχείριση, καθώς ενσωματώνεται στο δίκτυό σας
  • Προαιρετική λειτουργία ασφαλούς εκτύπωσης και αποθήκευσης
  • Εύκολη εκτύπωση διπλής όψης για μείωση των δαπανών και της σπατάλης

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon i-SENSYS LBP712Cx

Γρήγορη και ευέλικτη εκτύπωση


Με ταχύτητα έγχρωμης εκτύπωσης 38 σελ./λεπτό, ο LBP712Cx είναι ιδανικός για πολυάσχολα περιβάλλοντα εργασίας, στα οποία χρειάζεται ένας αξιόπιστος, ευέλικτος εκτυπωτής. Χάρη στη δυνατότητα χρήσης έως 4 συρταριών υψηλής χωρητικότητας για την τροφοδοσία χαρτιού, είναι ιδανικός για τον σύγχρονο δικτυωμένο χώρο εργασίας.

Υψηλή δυναμικότητα με μικρές διαστάσεις


Για να είστε παραγωγικοί, χρειάζεστε έναν εκτυπωτή με υψηλή δυναμικότητα. Για αυτόν το λόγο, ο LBP712Cx διαθέτει τυπική χωρητικότητα 650 σελίδων, η οποία μπορεί να επεκταθεί στις 2.300 σελίδες. Ένας συνεργάτης για το γραφείο με μεγάλες δυνατότητες και μικρές διαστάσεις, παρά τη μεγάλη του χωρητικότητα. Ανεξάρτητα από την εργασία εκτύπωσης, ο LBP712Cxis είναι σχεδιασμένος με γνώμονα την ευελιξία. Από έγγραφα μεγέθους A5 έως και A4 διπλής όψης, είναι έτοιμος να ανταποκριθεί αποτελεσματικά μέσα σε δευτερόλεπτα.

Εργασία εν κινήσει


Χάρη στην υποστήριξη του LBP712Cx για τις υπηρεσίες Apple AirPrint (iOS) και Mopria (Android), μπορείτε να εκτυπώνετε εύκολα από οποιαδήποτε συμβατή συσκευή. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από ακόμη πιο προηγμένες δυνατότητες με την εφαρμογή Canon PRINT Business. Για όσους χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες Google στον χώρο εργασίας, ο LBP712Cx υποστηρίζει την υπηρεσία Google Cloud Print για απρόσκοπτη ενοποίηση με την υπάρχουσα υποδομή.

Κασέτες γραφίτη υψηλότερης χωρητικότητας


Η Canon επανασχεδίασε τις κασέτες γραφίτη που παράγει, ώστε να γίνουν καλύτερες από ποτέ άλλοτε. Το εξάρτημα σφράγισης στο εσωτερικό της κασέτας γραφίτη αφαιρείται πλέον αυτόματα κατά την τοποθέτηση της κασέτας, μειώνοντας τα απορρίμματα και τον χρόνο εγκατάστασης. Παρότι διαθέτουν το ίδιο μικρό μέγεθος, οι νέες γνήσιες κασέτες γραφίτη της Canon έχουν πλέον μεγαλύτερη χωρητικότητα, για ακόμη υψηλότερη παραγωγικότητα.

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας Canon


Είτε εκτυπώνετε παρουσιάσεις για σημαντικές συσκέψεις είτε διαφημιστικά έγγραφα για πελάτες, ο LBP712Cx αποδίδει τα έγχρωμα γραφικά, τις εικόνες και το κείμενο με ανώτερη ποιότητα λέιζερ, που εντυπωσιάζει περισσότερο τον αναγνώστη. Η φημισμένη τεχνογνωσία της Canon στον τομέα της εικόνας εξασφαλίζει ότι, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας, θα μπορείτε να παράγετε έγγραφα επαγγελματικής εμφάνισης –με τέλειες λεπτές γραμμές, πεντακάθαρο κείμενο και υψηλή ανάλυση– δίνοντας στο κοινό σας μια θετική εικόνα σύγχρονου οργανισμού.

Έξυπνες δυνατότητες δικτύωσης


Ο LBP712Cx αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στην ομάδα των εκτυπωτών σας. Η υποστήριξη των γλωσσών εκτυπωτή PCL5e/6 και Adobe PostScript, επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωσή του σε διαχειριζόμενα περιβάλλοντα δικτύου. Ο LBP712Cx είναι εξίσου κατάλληλος για περιβάλλοντα στα οποία χρησιμοποιούνται υπηρεσίες διαχείρισης εκτύπωσης, καθώς είναι συμβατός με το σύστημα απομακρυσμένης διαχείρισης της υπηρεσίας e-Συντήρηση της Canon. Ο LBP712Cx μπορεί επίσης να ενσωματωθεί στην πλατφόρμα διαχείρισης παραγωγής uniFLOW της Canon, παρέχοντας την αποδοτικότητα και την ασφάλεια της λειτουργίας My Print Anywhere, καθώς και τα πρόσθετα πλεονεκτήματα καταγραφής των δραστηριοτήτων και ανάκτησης του κόστους.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Automatic double sided printing

Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης

+3 Optional Paper Cassette

+3 προαιρετικά συρτάρια χαρτιού

PCL Printing

Εκτύπωση PCL

PostScript Printing

Εκτύπωση PostScript

Tablet and smartphone ready

Υποστήριξη tablet και smartphone

Φυλλάδιο

* Από το στάνταρ συρτάρι

Οι εικόνες των προϊόντων προορίζονται μόνο για σκοπούς απεικόνισης. Ορισμένες λειτουργίες είναι προαιρετικές. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις προδιαγραφές του προϊόντος ή επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο πωλήσεων της Canon.