Canon i-SENSYS LBP7110Cw

i-SENSYS LBP7110Cw

Αυτός ο μικρών διαστάσεων εκτυπωτής λέιζερ Α4 παράγει έγχρωμες και ασπρόμαυρες εκτυπώσεις με ταχύτητα έως 14 σελ./λεπτό. Με ενσωματωμένο Wi-Fi, είναι η ιδανική επιλογή για μικρές επιχειρήσεις που θέλουν αποτελέσματα σταθερά υψηλής ποιότητας.

Πλεονεκτήματα

  • Έγχρωμες εκτυπώσεις A4 επαγγελματικής ποιότητας
  • Κομψή και διακριτική σχεδίαση, ιδανική για μικρές επιχειρήσεις
  • Ιδανική επιλογή για κοινή χρήση σε μικρές ομάδες εργασίας
  • Έγχρωμη και ασπρόμαυρη εκτύπωση με ρυθμό 14 σελ./λεπτό
  • Ανάλυση εκτύπωσης έως 1200 x 1200dpi
  • Συνδεσιμότητα Wi-Fi
  • Έγχρωμες κασέτες "Όλα-σε-ένα"

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon i-SENSYS LBP7110Cw

Εκτυπώσεις με σταθερά κορυφαία ποιότητα


Τα μικρά γραφεία και οι μικρές ομάδες εργασίας μπορούν να παράγουν έγχρωμες εκτυπώσεις εγγράφων A4 επαγγελματικού επιπέδου, με τεχνολογία λέιζερ. Με ανάλυση εκτύπωσης 1200 x 1200dpi, ο LBP7110Cw είναι ιδανικός για τη δημιουργία έγχρωμου υλικού ή εγγράφων υψηλής ποιότητας για πωλήσεις και μάρκετινγκ, που περιλαμβάνουν περίτεχνα γραφικά και λεπτομερές κείμενο. Ο LBP7110Cw παράγει σταθερά εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς το κόστος που έχει η εξωτερική ανάθεση των σημαντικών εργασιών εκτύπωσης.

Μικρές διαστάσεις και πρακτική σχεδίαση


Η κομψή και διακριτική σχεδίαση του LBP7110Cw συνδυάζεται εύκολα σε επαγγελματικούς χώρους. Λόγω των μικρών του διαστάσεων, αυτός ο επιτραπέζιος εκτυπωτής χωρά ακόμη και σε σημεία όπου ο χώρος είναι περιορισμένος. Χάρη στη μοντέρνα σχεδίαση και την αθόρυβη λειτουργία του, μπορεί να τοποθετηθεί σε χώρους εξυπηρέτησης πελατών.

Υποστήριξη ενσύρματης δικτύωσης και Wi-Fi για πιο εύκολη κοινή χρήση


Ο LBP7110Cw έχει σχεδιαστεί για χρήση των παραγωγικών δυνατοτήτων του από μεμονωμένα άτομα ή μικρές ομάδες εργασίας, χάρη στη διασύνδεση δικτύου. Το Remote User Interface (RUI) επιτρέπει στους χρήστες και στους διαχειριστές να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται την κατάσταση του μηχανήματος από τα προγράμματα περιήγησης που χρησιμοποιούν. Ο LBP7110Cw υποστηρίζει Wi-Fi, για εύκολη σύνδεση σε ασύρματο δίκτυο χωρίς τα ενοχλητικά καλώδια που σας περιορίζουν.

Εξοικονομήστε χρόνο και αυξήστε την παραγωγικότητά σας


Με παραγωγή 14 σελ./λεπτό (για έγχρωμες και ασπρόμαυρες εκτυπώσεις), μπορείτε να ολοκληρώσετε σημαντικές ή χρονικά περιορισμένες εργασίες πιο γρήγορα. Η τεχνολογία Γρήγορης πρώτης εκτύπωσης της Canon βελτιώνει τον χρόνο απόκρισης από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας, με αποτέλεσμα να μην σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο για την προθέρμανση του εκτυπωτή. Το συρτάρι 150 φύλλων ελαχιστοποιεί τη συχνότητα αναπλήρωσης, ώστε η ροή των εργασιών σας να παραμένει αδιατάρακτη και παραγωγική.

Εύκολη διαχείριση και συντήρηση


Το σύστημα κασετών "Όλα-σε-ένα" μειώνει τις ανάγκες συντήρησης και παρέχει παραγωγή σταθερά υψηλής ποιότητας. Διατίθεται κασέτα μαύρου γραφίτη υψηλότερης απόδοσης, για ακόμη λιγότερες διακοπές λειτουργίας. Απλώς αντικαταστήστε την κασέτα, η οποία περιλαμβάνει τον γραφίτη, το τύμπανο και μονάδες καθαρισμού, και ο εκτυπωτής θα είναι σχεδόν σαν καινούριος. Η πρακτική φόρτωση από την εμπρός πλευρά επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη αντικατάσταση της κασέτας.

Η προσιτή και ενεργειακά αποδοτική επιλογή


Ο LBP7110Cw καταναλώνει μόνο 0,9W ενέργειας στην κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Έχει πιστοποίηση Energy Star® και κορυφαία τιμή TEC* (Τυπική κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας), για να μπορείτε να συμμορφώνεστε με τους στόχους προστασίας του περιβάλλοντος και βιωσιμότητας που έχετε θέσει, καθώς και με τις επιδιώξεις σας για μείωση του κόστους.

  • * Η τιμή TEC αντιπροσωπεύει την τυπική ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνεται από ένα προϊόν στη διάρκεια μίας εβδομάδας. Η μεθοδολογία ελέγχου ορίζεται από την Energy Star®:
  • http://www.eu-energystar.org.

Βραβεία

Προδιαγραφές προϊόντος

Μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του προϊόντος Canon i-SENSYS LBP7110Cw.

USB connection

Σύνδεση USB

Use and share over network

Προσωπική ή κοινή χρήση σε περιβάλλον δικτύου

Use and share wirelessly

Ασύρματη προσωπική ή κοινή χρήση

Επόμενα βήματα

Σημεία πώλησης

Λύσεις για φορητές συσκευές

Εύκολη εκτύπωση από φορητές συσκευές

Μάθετε περισσότερα

Easy Service Plan

Για απόλυτη σιγουριά και ηρεμία, προστατεύει την επένδυσή σας σε εξοπλισμό Canon.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Easy Service Plan