Canon i-SENSYS LBP710Cx

i-SENSYS LBP710Cx

Γρήγορος, έγχρωμος εκτυπωτής λέιζερ με μικρές διαστάσεις. Αυτός ο εκτυπωτής υψηλής δυναμικότητας είναι ιδανικός για απαιτητικούς χώρους εργασίας.

Πλεονεκτήματα

  • Εξαιρετική έγχρωμη εκτύπωση με ταχύτητα 33 σελ./λεπτό (A4) και 55 σελ./λεπτό (A5 – οριζόντια)*
  • Αυξημένη παραγωγικότητα χάρη στη δυνατότητα επέκτασης της χωρητικότητας χαρτιού έως τις 1.200 σελίδες
  • Κατάλληλος για διάφορα περιβάλλοντα χάρη στις μικρές διαστάσεις του
  • Εκτύπωση από smartphone και tablet, χάρη στην υποστήριξη εργασιών εκτύπωσης από φορητές συσκευές
  • Αποδοτική λειτουργία με χρήση γνήσιων κασετών γραφίτη υψηλής χωρητικότητας της Canon
  • Νέος γραφίτης S υψηλής απόδοσης για ταχύτερες εκτυπώσεις και μεγαλύτερη ενεργειακή αποδοτικότητα
  • Αυτόματη αφαίρεση του εξαρτήματος σφράγισης του γραφίτη για ευκολότερη εγκατάσταση της κασέτας
  • Απλή διαχείριση, καθώς ενσωματώνεται στο δίκτυό σας
  • Προαιρετική λειτουργία ασφαλούς εκτύπωσης και αποθήκευσης
  • Εύκολη εκτύπωση διπλής όψης για μείωση των δαπανών και της σπατάλης

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon i-SENSYS LBP710Cx

Γρήγορη και ευέλικτη εκτύπωση


Με ταχύτητα έγχρωμης εκτύπωσης 33 σελ./λεπτό, ο LBP710Cx είναι ιδανικός για πολυάσχολα περιβάλλοντα εργασίας, στα οποία χρειάζεται ένας αξιόπιστος, ευέλικτος εκτυπωτής. Η δυνατότητα προσθήκης ενός επιπλέον συρταριού υψηλής χωρητικότητας για την τροφοδοσία χαρτιού τον καθιστά τέλειο για τον σύγχρονο δικτυωμένο χώρο εργασίας.

Υψηλή δυναμικότητα με μικρές διαστάσεις


Για να είστε παραγωγικοί, χρειάζεστε έναν εκτυπωτή με υψηλή δυναμικότητα. Για αυτόν το λόγο, ο LBP710Cx διαθέτει τυπική χωρητικότητα 650 σελίδων, η οποία μπορεί να επεκταθεί στις 1.200 σελίδες. Ένας συνεργάτης για το γραφείο με μεγάλες δυνατότητες και μικρές διαστάσεις, παρά τη μεγάλη του χωρητικότητα. Ανεξάρτητα από την εργασία εκτύπωσης, ο LBP710Cx είναι σχεδιασμένος με γνώμονα την ευελιξία. Από έγγραφα μεγέθους A5 έως και A4 διπλής όψης, είναι έτοιμος να ανταποκριθεί αποτελεσματικά μέσα σε δευτερόλεπτα.

Εργασία εν κινήσει


Χάρη στην υποστήριξη του LBP710Cx για τις υπηρεσίες Apple AirPrint (iOS) και Mopria (Android), μπορείτε να εκτυπώνετε εύκολα από οποιαδήποτε συμβατή συσκευή. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από ακόμη πιο προηγμένες δυνατότητες με την εφαρμογή Canon PRINT Business. Για όσους χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες Google στον χώρο εργασίας, ο LBP710Cx υποστηρίζει την υπηρεσία Google Cloud Print για απρόσκοπτη ενοποίηση με την υπάρχουσα υποδομή.

Κασέτες γραφίτη υψηλότερης χωρητικότητας


Η Canon επανασχεδίασε τις κασέτες γραφίτη που παράγει, ώστε να γίνουν καλύτερες από ποτέ άλλοτε. Το εξάρτημα σφράγισης στο εσωτερικό της κασέτας γραφίτη αφαιρείται πλέον αυτόματα κατά την τοποθέτηση της κασέτας, μειώνοντας τα απορρίμματα και τον χρόνο εγκατάστασης. Παρότι διαθέτουν το ίδιο μικρό μέγεθος, οι νέες γνήσιες κασέτες γραφίτη της Canon έχουν πλέον μεγαλύτερη χωρητικότητα, για ακόμη υψηλότερη παραγωγικότητα.

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας Canon


Είτε εκτυπώνετε παρουσιάσεις για σημαντικές συσκέψεις είτε διαφημιστικά έγγραφα για πελάτες, ο LBP710Cx αποδίδει τα έγχρωμα γραφικά, τις εικόνες και το κείμενο με ανώτερη ποιότητα λέιζερ, που εντυπωσιάζει περισσότερο τον αναγνώστη. Η φημισμένη τεχνογνωσία της Canon στον τομέα της εικόνας εξασφαλίζει ότι, ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας, θα μπορείτε να παράγετε έγγραφα επαγγελματικής εμφάνισης –με τέλειες λεπτές γραμμές, πεντακάθαρο κείμενο και υψηλή ανάλυση– δίνοντας στο κοινό σας μια θετική εικόνα σύγχρονου οργανισμού.

Έξυπνες δυνατότητες δικτύωσης


Ο LBP710Cx αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στην ομάδα των εκτυπωτών σας. Η υποστήριξη των γλωσσών εκτυπωτή PCL5e/6 και Adobe PostScript, επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωσή του σε διαχειριζόμενα περιβάλλοντα δικτύου. Ο LBP710Cx είναι εξίσου κατάλληλος για περιβάλλοντα στα οποία χρησιμοποιούνται υπηρεσίες διαχείρισης εκτύπωσης, καθώς είναι συμβατός με το σύστημα απομακρυσμένης διαχείρισης της υπηρεσίας e-Συντήρηση της Canon. Ο LBP710Cx μπορεί επίσης να ενσωματωθεί στην πλατφόρμα διαχείρισης παραγωγής uniFLOW της Canon, παρέχοντας την αποδοτικότητα και την ασφάλεια της λειτουργίας My Print Anywhere, καθώς και τα πρόσθετα πλεονεκτήματα καταγραφής των δραστηριοτήτων και ανάκτησης του κόστους.

Βραβεία

Βραβεύτηκε ως μια ολοκληρωμένη πρόταση για την παρακολούθηση του κόστους, την ασφαλή και φορητή εκτύπωση, τη ροή εργασιών σάρωσης και τη διαχείριση συσκευών. Το UniFLOW Online διατίθεται ως προαιρετική λύση.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Automatic double sided printing

Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης

+1 Optional Paper Cassette

+1 προαιρετικό συρτάρι χαρτιού

PCL Printing

Εκτύπωση PCL

PostScript Printing

Εκτύπωση PostScript

Tablet and smartphone ready

Υποστήριξη tablet και smartphone

* Από το στάνταρ συρτάρι

Οι εικόνες των προϊόντων προορίζονται μόνο για σκοπούς απεικόνισης. Ορισμένες λειτουργίες είναι προαιρετικές. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις προδιαγραφές του προϊόντος ή επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο πωλήσεων της Canon.