Canon i-SENSYS LBP253x

i-SENSYS LBP253x

Αυτός ο γρήγορος, μικρών διαστάσεων ασπρόμαυρος εκτυπωτής λέιζερ A4 ξεχωρίζει για την ποιότητα, την απλότητα και την εξαιρετική σχέση κόστους προς απόδοση. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής, NFC και πληθώρα ευέλικτων επιλογών συνδεσιμότητας.

Πλεονεκτήματα

  • Στιβαρός ασπρόμαυρος εκτυπωτής λέιζερ A4 μικρών διαστάσεων με υποστήριξη NFC, ιδανικός για μικρές ομάδες εργασίας
  • Παραγωγή εγγράφων υψηλής ποιότητας με ταχύτητα 33 σελ./λεπτό
  • Εύκολος χειρισμός μέσω της εύχρηστης, έγχρωμης οθόνης αφής
  • Σταθερή αξιοπιστία και ποιότητα με κασέτα γραφίτη "Όλα-σε-Ένα" της Canon
  • Απευθείας εκτύπωση από οποιοδήποτε συμβατό tablet ή smartphone μέσω NFC Touch & Print
  • Εκτύπωση χωρίς υπολογιστή, απευθείας από στικ μνήμης flash USB
  • Ασφαλής εκτύπωση εμπιστευτικών εγγράφων χάρη στην προστασία με κωδικό PIN
  • Δυνατότητα συνεργασίας με φορητές συσκευές και υπηρεσίες cloud, χάρη στην υποστήριξη AirPrint™, Mopria και Google Cloud Print
  • Δωρεάν εφαρμογή της Canon για να αξιοποιήσετε στο έπακρο συσκευές iOS και Android
  • Υποστήριξη περιβάλλοντος δικτύωσης και ροής εργασιών με Wi-Fi, PCL5e/6, Adobe® PostScript™ και uniFLOW

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon i-SENSYS LBP253x

Η ιδανική πρόταση εκτύπωσης για ομάδες εργασίας


Οι μικρές ομάδες εργασίας θα εκτυπώνουν γρήγορα και εύκολα έγγραφα υψηλής ποιότητας με αυτόν τον εντυπωσιακό ασπρόμαυρο εκτυπωτή λέιζερ A4. Το μικρό μέγεθος του i-SENSYS LBP253x και η κομψή του εμφάνιση είναι ιδανικά για χώρους εξυπηρέτησης πελατών ή πολυάσχολα περιβάλλοντα εργασίας. Επίσης, θα μπορείτε να ολοκληρώνετε καθημερινές εργασίες πιο γρήγορα χάρη στην παραγωγή με ταχύτητα 33 σελ./λεπτό και τη δυνατότητα έναρξης της εκτύπωσης από την κατάσταση αδράνειας ή αναμονής σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Εύκολος και διαισθητικός χειρισμός


Χάρη στην εύχρηστη οθόνη αφής 8,9cm του LBP253x, θα επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα από την πρώτη στιγμή. Οι έξυπνες δυνατότητες του εκτυπωτή, που σας βοηθούν να εξοικονομείτε χρόνο, είναι στη διάθεσή σας με ένα-δύο αγγίγματα. Έτσι, ακόμα και οι άπειροι χρήστες μπορούν να εκμεταλλεύονται πλήρως όλες τις δυνατότητες του LBP253x με ευκολία. Κάθε φορά που αλλάζετε γραφίτη η αξιοπιστία και η ποιότητα του συστήματος ανανεώνονται, χάρη στη σχεδίαση "Όλα-σε-Ένα" των κασετών, που αντικαθίστανται πανεύκολα. Είναι επίσης διαθέσιμες και σε έκδοση υψηλής απόδοσης με μεγαλύτερη διάρκεια.

Εξαιρετική υποστήριξη για φορητές συσκευές και υπηρεσίες cloud


Οι εργαζόμενοι της σημερινής εποχής απολαμβάνουν την ευελιξία της απρόσκοπτης εναλλαγής θέσεων εργασίας και συσκευών. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τον τρόπο ή τον τόπο που επιλέγετε να εργαστείτε, ο LBP253x είναι πάντα έτοιμος και διαθέσιμος για χρήση. Εκτυπώστε από iPhone® ή iPad® μέσω της υπηρεσίας Apple AirPrint™ ή από συσκευές Android/Google χάρη στη συμβατότητα με Mopria. Για οργανισμούς που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες Google στον χώρο εργασίας, ο LBP253x υποστηρίζει την υπηρεσία Google Cloud Print.

Εύκολη σύνδεση και εκτύπωση


Για επιπλέον απλότητα και ευελιξία, χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω NFC για τη λειτουργία Touch & Print του LBP253x. Συνδέστε οποιαδήποτε συμβατή φορητή συσκευή και εκτυπώστε απευθείας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Canon PRINT Business. Τόσο απλά! Εναλλακτικά, εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή του LBP253x, που σας επιτρέπει να εκτυπώνετε και να εμφανίζεται σε προεπισκόπηση αρχεία PDF, JPEG ή TIFF απευθείας από ένα στικ μνήμης flash USB. Χάρη σε αυτές τις καλά μελετημένες δυνατότητες, ο LBP253x μπορεί να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη εκτύπωσης χωρίς προβλήματα, συμβάλλοντας παράλληλα στην εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Προστασία των πληροφοριών και της κερδοφορίας σας


Η λειτουργία Ασφαλούς εκτύπωσης σας προσφέρει απόλυτη σιγουριά, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώνετε με ασφάλεια προσωπικά και εμπιστευτικά έγγραφα από υπολογιστή, tablet ή smartphone με τη χρήση κωδικού PIN. Επίσης, ο LBP253x προστατεύει την κερδοφορία σας, με δυνατότητες όπως είναι η εκτύπωση διπλής όψης που μειώνει τη σπατάλη χαρτιού και ο Αυτόματος τερματισμός λειτουργίας που εξοικονομεί ηλεκτρική ενέργεια όταν δεν χρησιμοποιείτε τον εκτυπωτή.

Υποστήριξη και ενοποίηση με δικτυακές υποδομές


Ο LBP253x προσφέρει εξελιγμένες δυνατότητες δικτύωσης που προσαρμόζονται χωρίς προβλήματα στα περιβάλλοντα μεγάλων οργανισμών. Η υποστήριξη PCL5e/6 και Adobe® PostScript™ καθιστά αυτόν τον εκτυπωτή ιδανική επιλογή για διαχειριζόμενα περιβάλλοντα, ενώ το Remote User Interface εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο, καθώς οι υπεύθυνοι της υποδομής IT μπορούν να παρακολουθούν το σύστημα και να ενημερώνουν τις ρυθμίσεις χωρίς να μεταβαίνουν επί τόπου. Οι πάροχοι υπηρεσιών διαχείρισης εκτύπωσης (MPS) και εξοπλισμού Canon θα καλωσορίσουν την υποστήριξη για την πλατφόρμα διαχείρισης της παραγωγής εκτυπώσεων uniFLOW της Canon, γεγονός το οποίο επαυξάνει την αξία του συστήματος σε κάθε περιβάλλον.

Προδιαγραφές προϊόντος

Μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του προϊόντος Canon i-SENSYS LBP253x.

Automatic double sided printing

Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης

Use and share over network

Προσωπική ή κοινή χρήση σε περιβάλλον δικτύου

USB connection

Σύνδεση USB

Colour Touch Panel

Έγχρωμο πάνελ αφής

+1 Optional Paper Cassette

+1 προαιρετικό συρτάρι χαρτιού

PCL Printing

Εκτύπωση PCL

PostScript Printing

Εκτύπωση PostScript

Secure print

Ασφαλής εκτύπωση

Use and share wirelessly

Ασύρματη προσωπική ή κοινή χρήση

Use and share wirelessly

Ασύρματη προσωπική ή κοινή χρήση

Tablet and smartphone ready

Υποστήριξη tablet και smartphone

i-SENSYS Touch & Print

Touch & Print

Επόμενα βήματα

Λύσεις για φορητές συσκευές

Εύκολη εκτύπωση από φορητές συσκευές

Easy Service Plan

Easy Service Plan

Για απόλυτη σιγουριά και ηρεμία, προστατεύει την επένδυσή σας σε εξοπλισμό Canon.

3 Year Warranty Promotion

Οι εικόνες των προϊόντων προορίζονται μόνο για σκοπούς απεικόνισης. Ορισμένες λειτουργίες είναι προαιρετικές. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις προδιαγραφές του προϊόντος ή επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο πωλήσεων της Canon.