Canon i-SENSYS LBP251dw

i-SENSYS LBP251dw

Αυτός ο ασπρόμαυρος εκτυπωτής λέιζερ A4 είναι γρήγορος, απλός στη χρήση και αξιόπιστος. Είναι ιδανικός για εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε περιβάλλοντα ομάδων εργασίας και μικρών επιχειρήσεων, καθώς προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών συνεργασίας με υπηρεσίες cloud και φορητές συσκευές.

Πλεονεκτήματα

  • Αξιόπιστος ασπρόμαυρος εκτυπωτής λέιζερ A4 για μικρές ομάδες εργασίας και επιχειρήσεις
  • Η κομψή σχεδίαση και το μικρό μέγεθος αποτελούν ιδανικά χαρακτηριστικά για χώρους εξυπηρέτησης πελατών ή/και με περιορισμένες διαστάσεις
  • Η υψηλή ποιότητα και η ταχύτητα 30 σελ./λεπτό βοηθά τις ομάδες να εργάζονται πιο αποτελεσματικά
  • Αυξήστε την παραγωγικότητά σας χάρη στην άμεση παραγωγή εκτυπώσεων, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, ακόμα και από την κατάσταση Αναστολής λειτουργίας
  • Ιδανική επιλογή για συχνές εργασίες εκτύπωσης, όπως φόρμες, τιμολόγια, αποδείξεις και δελτία αποστολής
  • Σταθερή αξιοπιστία και ποιότητα με ανταλλακτικές κασέτες "Όλα-σε-Ένα" της Canon
  • Δωρεάν εφαρμογή Canon για να εργάζεστε εν κινήσει με συσκευές Apple και Android
  • Πανίσχυρη συνδεσιμότητα με υποστήριξη Apple AirPrint™ και Google Cloud Print
  • Χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας, όπως ο Αυτόματος τερματισμός λειτουργίας, που προωθούν την περιβαλλοντική βιωσιμότητα της επιχείρησής σας
  • Εύκολη ενοποίηση και διαχείριση σε περιβάλλον δικτύου

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon i-SENSYS LBP251dw

Το ιδανικό πρώτο βήμα στον χώρο των εκτυπώσεων επαγγελματικής ποιότητας


Θέλετε να κάνετε το πρώτο βήμα και να αποκτήσετε έναν εκτυπωτή επαγγελματικής ποιότητας για ταχύτερες, ποιοτικότερες και πιο αξιόπιστες εκτυπώσεις; Τότε ο ασπρόμαυρος εκτυπωτής λέιζερ A4 i-SENSYS LBP251dw είναι αυτό που ζητάτε. Οι μικρές επιχειρήσεις και οι ομάδες εργασίας θα μπορούν να ολοκληρώσουν καθημερινές εργασίες πιο γρήγορα χάρη στην παραγωγή με ταχύτητα 30 σελ./λεπτό και τη δυνατότητα έναρξης της εκτύπωσης από την κατάσταση αδράνειας ή αναμονής σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Το μικρό του μέγεθος και η κομψή του εμφάνιση τον καθιστούν ιδανικό για χώρους εξυπηρέτησης πελατών και περιβάλλοντα με περιορισμένο χώρο.

Ποιότητα που διαρκεί και χαμηλό λειτουργικό κόστος


Κάθε φορά που αλλάζετε γραφίτη η αξιοπιστία και η ποιότητα του συστήματος ανανεώνονται, χάρη στη σχεδίαση "Όλα-σε-Ένα" των κασετών, που αντικαθίστανται πανεύκολα. Επιλέξτε τις κασέτες υψηλής απόδοσης που έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, αν θέλετε ο εκτυπωτής σας να λειτουργεί περισσότερο με λιγότερες παρεμβάσεις. Μειώστε επίσης τον φόρτο διαχείρισης, καθώς έχετε να παρακολουθείτε μόνο ένα αναλώσιμο – την κασέτα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν λιγότερα εξαρτήματα που πρέπει να παραγγείλετε και να ελέγχετε.

Πανίσχυρη υποστήριξη για φορητές συσκευές και υπηρεσίες cloud


Αν εσείς και οι ομάδες σας απολαμβάνετε την ευελιξία της απρόσκοπτης εναλλαγής θέσεων εργασίας και συσκευών, ο LBP251dw είναι ο ιδανικός εκτυπωτής. Ανεξάρτητα από τον τρόπο ή τον τόπο που επιλέγετε να εργαστείτε, ο LBP251dw είναι πάντα έτοιμος και διαθέσιμος για χρήση. Εκτυπώστε από iPhone® ή iPad® μέσω της υπηρεσίας Apple AirPrint™, ή από μια συσκευή Android χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Google Cloud Print, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε εντός ή εκτός του γραφείου.

Υποστήριξη και ενοποίηση με δικτυακές υποδομές


Ο LBP251dw προσφέρει εξελιγμένες δυνατότητες για την απρόσκοπτη ενοποίησή του με δίκτυα IT. Η υποστήριξη της γλώσσας PCL5e/6 καθιστά αυτόν τον εκτυπωτή ιδανική επιλογή για διαχειριζόμενα περιβάλλοντα, ενώ το Remote User Interface εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο, καθώς οι υπεύθυνοι της υποδομής IT μπορούν να παρακολουθούν το σύστημα και να ενημερώνουν τις ρυθμίσεις χωρίς να μεταβαίνουν επί τόπου. Επιπλέον, χάρη στη συνδεσιμότητα Wi-Fi και Ethernet που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό, ο LBP251dw διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να συμβαδίζει με την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Automatic double sided printing

Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης

Use and share over network

Προσωπική ή κοινή χρήση σε περιβάλλον δικτύου

USB connection

Σύνδεση USB

User friendly LCD display

Εύχρηστη οθόνη LCD

+1 Optional Paper Cassette

+1 προαιρετικό συρτάρι χαρτιού

PCL Printing

Εκτύπωση PCL

Use and share wirelessly

Ασύρματη προσωπική ή κοινή χρήση

Use and share wirelessly

Ασύρματη προσωπική ή κοινή χρήση

Tablet and smartphone ready

Υποστήριξη tablet και smartphone

Επόμενα βήματα

Λύσεις για φορητές συσκευές

Εύκολη εκτύπωση από φορητές συσκευές

Easy Service Plan

Easy Service Plan

Για απόλυτη σιγουριά και ηρεμία, προστατεύει την επένδυσή σας σε εξοπλισμό Canon.

3 Year Warranty Promotion

Οι εικόνες των προϊόντων προορίζονται μόνο για σκοπούς απεικόνισης. Ορισμένες λειτουργίες είναι προαιρετικές. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις προδιαγραφές του προϊόντος ή επικοινωνήστε με έναν σύμβουλο πωλήσεων της Canon.