Διαδικασία ρύθμισης και χρήσης του Connect Station CS100

Αυτή η σειρά βίντεο θα σας καθοδηγήσει στη ρύθμιση και τη σύνδεση της μονάδας, καθώς και στις διαδικασίες μεταφοράς, προβολής, κοινής χρήσης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για τις πολύτιμες αναμνήσεις σας.

one-place

Ρύθμιση του Connect Station

Αυτό το βίντεο δείχνει πώς να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Connect Station CS100, από τον τρόπο σύνδεσής του στην τηλεόραση και την ενεργοποίησή του μέχρι την επιλογή της γλώσσας.

Δείτε το βίντεο

Σύνδεση του Connect Station

Μάθετε πώς μπορείτε να συνδεθείτε στο οικιακό σας δίκτυο Wi-Fi, πώς θα μπείτε στο CANON iMAGE GATEWAY και πώς θα επισκεφθείτε κοινωνικά δίκτυα και τον χώρο αποθήκευσής σας στο cloud.

Δείτε το βίντεο

Μεταφορά εικόνων στο Connect Station

Αυτός ο οδηγός εκμάθησης δείχνει πώς να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο στο Connect Station CS100, είτε απευθείας από τη μηχανή σας μέσω NFC ή Wi-Fi είτε από μια κάρτα μνήμης είτε μέσω σύνδεσης USB.

Δείτε το βίντεο

Προβολή και οργάνωση του υλικού σας

Αξιοποιήστε στο έπακρο τη συλλογή σας και ζήστε ξανά τις αναμνήσεις σας δημιουργώντας άλμπουμ στα οποία μπορείτε να περιηγηθείτε μέσω smartphone ή tablet.

Δείτε το βίντεο

Κοινή χρήση εικόνων

Μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας με τους φίλους και την οικογένειά σας. Αυτός ο οδηγός εκμάθησης δείχνει πώς να κοινοποιήσετε τις εικόνες σας σε κοινωνικά δίκτυα, πώς να τις στείλετε σε άλλα Connect Station και πώς να τις εκτυπώσετε ασύρματα με κορυφαία ποιότητα.

Δείτε το βίντεο

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Αυτό το βίντεο δείχνει πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του υλικού που έχετε αποθηκεύσει στο Connect Station CS100, ώστε να είστε ήσυχοι, καθώς και πώς μπορείτε να επαναφέρετε τα δεδομένα σας.

Δείτε το βίντεο

Εγχειρίδιο χρήσης του Connect Station CS100

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τη ρύθμιση και τη χρήση του Connect Station CS100, κατεβάστε το πλήρες εγχειρίδιο χρήσης

Λήψη εγχειριδίου χρήσης CS100 [PDF]