XEED WX6000

Ο προβολέας XEED WX6000 ενσωματώνει την τεχνολογία LCOS και το σύστημα AISYS, καθώς και δυνατότητα χρήσης φακών με κινητήρα, για την προβολή έγχρωμων εικόνων φωτεινότητας 5.700 lumen και ανάλυσης WXGA+. Είναι η ιδανική λύση για επιχειρήσεις που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις δυνατότητές τους με ένα σύστημα προβολής εικόνων ευρείας οθόνης.

Πλεονεκτήματα

  • Εγγενής ανάλυση WXGA+
  • Τεχνολογία LCOS
  • Φωτεινότητα 5.700 lumen
  • Λόγος αντίθεσης 1.000:1
  • Ζουμ, εστίαση και μετατόπιση φακού με κινητήρα
  • 4 επιλογές εναλλάξιμων φακών
  • Προηγμένες ρυθμίσεις RGB και Gamma
  • Είσοδοι DVI και HDMI™
  • Θύρα δικτύου συμβατή με PJLink™
  • Εγκατάσταση 360°

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon XEED WX6000

Προβολή φωτεινών εικόνων υψηλής λεπτομέρειας


Ο XEED WX6000 είναι ο ιδανικός προβολέας LCOS σταθερής εγκατάστασης, με εξαιρετική φωτεινότητα 5.700 lumen. Χάρη στην εγγενή, υψηλή ανάλυση WXGA+ (1440x900), αποτελεί ιδανική λύση για χώρους όπου η φωτεινότητα είναι καθοριστικής σημασίας, όπως αίθουσες διασκέψεων και μεγάλες εγκαταστάσεις.

Συγκλονιστική ποιότητα εικόνας


Ο συνδυασμός του πάνελ LCOS 0,7" και του οπτικού συστήματος AISYS της Canon εξασφαλίζουν την προβολή εικόνων άριστης ποιότητας και χωρίς παραμορφώσεις, ακόμα και σε απαιτητικούς χώρους, όπως συνεδριακές αίθουσες ξενοδοχείων και εκθεσιακά κέντρα.

Οι αναλογίες προβολής 16:10 και ο υψηλός λόγος διαφράγματος προσφέρουν "μεταξένιες" εικόνες, καθιστώντας αυτό το μοντέλο μια σοβαρή επιλογή για δημιουργικές επιχειρήσεις που αναζητούν μια συσκευή προβολής για την ανάδειξη λογότυπων και άλλων σχεδίων υψηλής ακρίβειας. Επιπλέον, ο λόγος αντίθεσης 1.000:1 προσφέρει βαθύ μαύρο και ζωντανά χρώματα.

Ασυναγώνιστη ποιότητα φακών Canon


Οι προβολείς σταθερής εγκατάστασης χρειάζονται φακούς εξαιρετικής ακρίβειας. Ο XEED WX6000 προσφέρει την ποιότητα αλλά και την ευελιξία που αναζητάτε. Χάρη στην τεχνολογία των φακών Canon, απολαμβάνετε κορυφαία ευκρίνεια εικόνας και μέγιστη εκπομπή φωτός.

Οι προηγμένες δυνατότητες εγκατάστασης με ακρίβεια ½ pixel αναδεικνύουν τις εικόνες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για εγκαταστάσεις πολλών προβολέων, όπως συστήματα 3D, συνδυασμένης προβολής, μικτά συστήματα και εγκαταστάσεις θόλων.

Επιλέξτε τον ιδανικό φακό


Οι τέσσερις εναλλάξιμοι φακοί υψηλής ακρίβειας, που περιλαμβάνουν στάνταρ φακό ζουμ 1,5x, ευρυγώνιο φακό, φακό ζουμ 1,7x μεγάλης απόστασης και φακό ζουμ 1,95x εξαιρετικά μεγάλης απόστασης, εξασφαλίζουν ευελιξία και άριστη ποιότητα εικόνας ακόμα και σε μεγάλους χώρους.

Έλεγχος εικόνων


Ο XEED WX6000 περιλαμβάνει μια σειρά έξυπνων χαρακτηριστικών για παρουσίαση των εικόνων σας με απόλυτη πιστότητα και ακρίβεια. Ο ανεξάρτητος έλεγχος των τιμών RGB, η ρύθμιση χρωμάτων σε 6 Άξονες και η λεπτομερής ρύθμιση της τιμής Gamma συμβάλλουν στην αντιστοίχιση χρωμάτων με εξαιρετικά αποτελέσματα, που προσεγγίζουν την απόδοση συσκευών με επαγγελματική βαθμονόμηση.

Ευέλικτη σύνδεση και λειτουργία


Ο XEED WX6000 προσφέρει πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, κατάλληλες για επιχειρησιακά περιβάλλοντα, εκπαιδευτικά ιδρύματα και δημόσιους χώρους. Οι υποδοχές DVI και HDMI™ επιτρέπουν την προβολή εικόνων και βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Παράλληλα, οι θύρες δικτύου και RS232C προσφέρουν εύκολη σύνδεση με το σύστημα ελέγχου και το τοπικό δίκτυο του χώρου σας. Το πρότυπο PJLink™ του κλάδουυποστηρίζεται επίσης, επιτρέποντας έλεγχο και παρακολούθηση της συσκευής μέσω IP. Σε συνδυασμό με την ευελιξία εγκατάστασης υπό οποιαδήποτε γωνία (360°), αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν τον XEED WX6000 μια εξαιρετικά ευέλικτη επιλογή για επιχειρηματικές εφαρμογές.

Εξοικονόμηση κόστους, μείωση των εκπομπών


Με κατανάλωση χαμηλότερη από 0,08 Watt ανά μονάδα φωτεινότητας, η ενεργειακή απόδοση του XEED WX6000 είναι μία από τις καλύτερες του κλάδου.

Βραβεία

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

For powerful brightness and a high contrast ratio

Για ισχυρή φωτεινότητα και υψηλό λόγο αντίθεσης

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

Θύρα HDMI

Industry standard control protocol

Καθιερωμένοι μηχανισμοί ελέγχου

Serial Commands

Download the serial commands necessary for setting up remote control of the WX6000

Download (pdf)

Παραδείγματα εφαρμογών XEED

Case Study Gesundheit Nord Medical

Ιατρικά κέντρα Gesundheit Nord

Case Study inamo Restaurant

Εστιατόριο inamo, Λονδίνο