Canon XEED WX520

XEED WX520

Ο προβολέας WXGA+ σταθερής εγκατάστασης της Canon με τις μικρότερες διαστάσεις. Η εντυπωσιακή απόδοση 5.200 lumen παραμένει σταθερή* σε όλο το εύρος του ζουμ.

Πλεονεκτήματα

  • Εγγενής ανάλυση WXGA+
  • 5.200 lumen
  • Αντίθεση 2.000:1
  • Φακός ζουμ 1,8x με κατακόρυφη και οριζόντια μετατόπιση
  • Παράθεση εικόνων και ανάμειξη περιγραμμάτων
  • Είσοδοι HDMI™ και DVI
  • Παρουσίαση χωρίς υπολογιστή
  • Εύκολη πρόσβαση σε λυχνία και φίλτρο
  • Κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα στην κατηγορία του**

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon XEED WX520

Μικρών διαστάσεων προβολέας σταθερής εγκατάστασης με υψηλή φωτεινότητα


Ο XEED WX520 είναι ο πιο φωτεινός και μικρός προβολέας WXGA+ σταθερής εγκατάστασης της Canon. Προσφέρει ευκρινείς, καθαρές και ζωντανές εικόνες, ανεξάρτητα από την απόσταση προβολής.

Σταθερή* φωτεινότητα


Απολαύστε εντυπωσιακή φωτεινότητα 5.200 lumen και λόγο αντίθεσης 2.000:1, με το οπτικό σύστημα AISYS τελευταίας γενιάς της Canon. Η φωτεινότητα παραμένει σχεδόν αμετάβλητη σε όλο το εύρος του ζουμ του φακού προβολής 1,8x, χάρη στο σταθερό διάφραγμα F2.8. Σε αντίθεση με πολλά ανταγωνιστικά μοντέλα, δεν υπάρχει σχεδόν καμία απώλεια σε εστιακές αποστάσεις κοντά στη μέγιστη ρύθμιση τηλεφακού.

Ισχυρές δυνατότητες απεικόνισης


Ο ολοκαίνουργιος επεξεργαστής απεικόνισης βελτιώνει την ποιότητα εικόνας και προσφέρει ενσωματωμένη δυνατότητα ανάμειξης των περιγραμμάτων με ρύθμιση των συμπτώσεων, ένα ιδανικό χαρακτηριστικό για εγκαταστάσεις με πολλαπλές οθόνες. Επιπλέον, υποστηρίζεται η προβολή εικόνων με παράθεση από δύο ψηφιακές πηγές, καθιστώντας αυτό το μοντέλο ιδανικό για βιντεοδιασκέψεις. Η μείωση φλουταρίσματος της κίνησης διατηρεί την ευκρίνεια των εικόνων, ακόμα και σε βίντεο με γρήγορες σκηνές, ενώ η διόρθωση της τραπεζοειδούς παραμόρφωσης σε 4 σημεία επιτρέπει την προβολή σχεδόν από οποιαδήποτε γωνία. Η εγγενής ανάλυση WXGA+ (1440 x 900 pixel), με την υποστήριξη της τεχνολογίας της οθόνης LCOS, προσφέρει προβολή ομαλών εικόνων με εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

Ευέλικτη, πρακτική λειτουργία


Η ενσωματωμένη δυνατότητα κατακόρυφης και οριζόντιας μετατόπισης του φακού διευκολύνει την εγκατάσταση του XEED WX520. Χάρη στο επίπεδο επάνω μέρος και στις έξυπνες επιλογές προσάρτησης των σκελών, αυτός ο προβολέας μπορεί να τοποθετηθεί σε συστήματα επάλληλης τοποθέτησης ή σε μια μεγάλη ποικιλία διαμορφώσεων.

Επιλογές συνδεσιμότητας


Οι υποδοχές HDMI και DVI επιτρέπουν ψηφιακή σύνδεση των πηγών, για ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, το firmware ενημερώνεται γρήγορα και εύκολα μέσω της θύρας USB του προβολέα, η οποία επιτρέπει επίσης την προβολή υλικού απευθείας από μονάδες flash USB. Παράλληλα, η λειτουργία πολλαπλής προβολής μέσω δικτύου (Network Multi-Projection, NMPJ) διευκολύνει την προβολή μέσω τοπικών δικτύων, ενώ η τεχνολογία Crestron RoomView® παρέχει δυνατότητες άμεσου ενοποιημένου ελέγχου και παρακολούθησης από απόσταση.

Απλή συντήρηση


Τα νέα, πιο ανθεκτικά οπτικά εξαρτήματα του XEED WX520 εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια ωφέλιμης ζωής για τη συσκευή. Κατά τη χρήση σε κατάσταση ECO, η λυχνία διαρκεί έως και 5.000 ώρες, ενώ η εύκολη πρόσβαση στη λυχνία και στο φίλτρο αέρα επιτρέπει την αντικατάσταση των εξαρτημάτων χωρίς να απαιτείται η απεγκατάσταση του προβολέα.

Εξαιρετική ενεργειακή αποδοτικότητα


Ο XEED WX520 προσφέρει τη χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος στην κατηγορία του**, ενώ το ειδικό κουμπί ECO ενεργοποιεί αυτόματα την κατάσταση χαμηλής ισχύος της λυχνίας και άλλες λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας.

*Η φωτεινότητα ενδέχεται να μειωθεί έως και 5%. Βάσει του μεγέθους μιας μεμονωμένης εικόνας.
**Προβολείς με φωτεινότητα 3.000 - 6.000 lumen, μέγεθος πάνελ 0,8" ή μικρότερο, μοντέλα μίας λυχνίας. Βάσει έρευνας της Canon Inc τον Μάιο του 2013.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

For powerful brightness and a high contrast ratio

Για ισχυρή φωτεινότητα και υψηλό λόγο αντίθεσης

HDMI Port

Θύρα HDMI

HD Ready

HD Ready

Crestron

Crestron