XEED WUX6010

Απολαύστε μαγευτικές εικόνες με τον κορυφαίο προβολέα σταθερής εγκατάστασης της Canon, που προσφέρει εγγενή ανάλυση WUXGA, ζωντανά χρώματα με φωτεινότητα 6.000 lumen, υποστήριξη HDBaseT και επιλογή μεταξύ πέντε προαιρετικών φακών υψηλής ποιότητας.

Πλεονεκτήματα

  • Προβολή λεπτομερών, απόλυτα ρεαλιστικών εικόνων με εγγενή ανάλυση WUXGA
  • Εντυπωσιακή φωτεινότητα 6.000 lumen και λόγος αντίθεσης 2.000:1
  • Δημιουργία ζωντανών εικόνων με χρώματα υψηλής ακρίβειας, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία πάνελ LCOS
  • Μετάδοση σημάτων εικόνας HD, ήχου και ελέγχου με ένα μόνο καλώδιο μέσω HDBaseT
  • Δυνατότητα επιλογής μεταξύ πέντε εναλλάξιμων φακών προβολής υψηλής ποιότητας της Canon
  • Μετατόπιση φακού, ζουμ και εστίαση με κινητήρα για γρήγορη εγκατάσταση με ακρίβεια
  • Προβολή εικόνων σε παράθεση από δύο ψηφιακές πηγές
  • Νέος προηγμένος επεξεργαστής εικόνας με λειτουργίες όπως ανάμειξη περιγραμμάτων σε επίπεδο hardware, παράθεση εικόνων και διόρθωση τραπεζοειδούς παραμόρφωσης σε τέσσερις γωνίες
  • Εύκολη πρόσβαση στη λυχνία και στο φίλτρο αέρα για χαμηλό κόστος συντήρησης

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon XEED WUX6010

Εικόνες που αιχμαλωτίζουν το κοινό


Ο προβολέας σταθερής εγκατάστασης WUX6010 της σειράς XEED της Canon θέτει νέα πρότυπα ποιότητας. Παρακολουθήστε ζωντανές εικόνες με πλούσιες λεπτομέρειες από υπολογιστές ή πηγές βίντεο χάρη στην εγγενή ανάλυση WUXGA, η οποία υποστηρίζει επίσης ποιότητα Full HD. Ο μοναδικός οπτικός μηχανισμός AISYS της Canon προσφέρει φωτεινότητα 6.000 lumen και λόγο αντίθεσης 2.000:1 για καθαρές εικόνες, ακόμα και σε περιβάλλοντα με υψηλά επίπεδα φωτισμού.

Προηγμένη τεχνολογία πάνελ LCOS


Τα πάνελ LCOS (Liquid Crystal On Silicon) συνεργάζονται με το σύστημα AISYS της Canon για να προσφέρουν εξαιρετικά ομαλές εικόνες. Απολαύστε ρεαλιστικά χρώματα και εικόνες χωρίς παραμόρφωση και εφέ ιριδισμού που εμφανίζονται συχνά στα πάνελ άλλων τεχνολογιών. Ο WUX6010 είναι ιδανικός για περιβάλλοντα όπου απαιτούνται ομαλές αλλά πλούσιες σε λεπτομέρειες εικόνες.

Ευέλικτο σύστημα με πέντε εναλλάξιμους φακούς Canon


Συνδυάστε τον WUX6010 με τον κατάλληλο φακό για κάθε περιβάλλον, επιλέγοντας ανάμεσα σε πέντε φακούς προβολής Canon κορυφαίας ποιότητας. Επωφεληθείτε από την εντυπωσιακή ακρίβεια και τη μοναδική ευελιξία εγκατάστασης, χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα κατακόρυφης και οριζόντιας μετατόπισης του φακού μέσω κινητήρα με απόλυτη ακρίβεια, που φτάνει στο μισό pixel. Κάθε φακός διαθέτει την αναγνωρισμένη τεχνολογία της Canon και προσφέρει την κορυφαία γεωμετρία, την καθαρή εστίαση και την ακρίβεια που αναμένονται από έναν κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων οπτικής απεικόνισης.

Ευέλικτες, πρακτικές επιλογές συνδεσιμότητας


Η γκάμα εισόδων του WUX6010 προσφέρει μέγιστη ευελιξία. Χάρη στη θύρα HDBaseT, μπορείτε να μεταδώσετε σήματα εικόνας HD, ήχου και ελέγχου με ένα μόνο καλώδιο μήκους έως 100m, χωρίς καμία απώλεια στην ποιότητα, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τις επιλογές διαμόρφωσης του συστήματος. Με εισόδους DVI και HDMI, ο WUX6010 είναι ο ιδανικός προβολέας για εφαρμογές όπως βιντεοδιασκέψεις, που απαιτούν απεικόνιση με προβολή εικόνων σε παράθεση. Η προβολή εικόνων σε παράθεση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε από δύο ψηφιακές πηγές είτε από μία ψηφιακή και μία αναλογική πηγή.

Ισχυρές δυνατότητες για απόλυτο έλεγχο


Ο WUX6010 παρέχει ευκολία, ευελιξία και πλήρη έλεγχο κατά την παρουσίαση εικόνων. Οι προηγμένες δυνατότητες, όπως η ανάμειξη περιγραμμάτων σε επίπεδο hardware, σας επιτρέπουν να συνδυάζετε εικόνες από πολλούς προβολείς, για τη δημιουργία τεράστιων προβολών χωρίς ευδιάκριτα όρια. Η λειτουργία διόρθωσης τραπεζοειδούς παραμόρφωσης σε τέσσερα σημεία συμβάλλει στη διατήρηση της ευκρίνειας και της ακρίβειας των εικόνων ακόμα και κατά την προβολή υπό γωνία. Ταυτόχρονα, χάρη στην οριζόντια και κατακόρυφη ρύθμιση των συμπτώσεων μπορείτε να επιτυγχάνετε τέλεια ευθυγράμμιση του πάνελ RGB σε επίπεδο ενός pixel.

Αρθρωτή σχεδίαση για εύκολη συντήρηση


Η συντήρηση του WUX6010 είναι εξαιρετικά απλή. Η αντικατάσταση της λυχνίας και του φίλτρου αέρα πραγματοποιείται σε λίγα μόνο εύκολα βήματα, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε τον προβολέα από τη θέση εγκατάστασης. Ο WUX6010 συνοδεύεται από αναβαθμισμένη εγγύηση τριών ετών με υπηρεσία δανεισμού συσκευής της Canon, η οποία παρέχει έναν "δανεικό" προβολέα την επόμενη ημέρα* μέχρι την επισκευή ή την επιδιόρθωση της δικής συσκευής σας.

*Ο όρος "επόμενη ημέρα" σημαίνει ότι, στις περιπτώσεις όπου είναι δυνατόν, η συσκευή δανεισμού θα παρέχεται την επόμενη ημέρα μετά την αίτηση επιδιόρθωσης. Αν η αίτηση υποβληθεί μετά το μεσημέρι, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ή σε ημέρα αργίας, η συσκευή δανεισμού θα παραληφθεί εντός δύο ημερών. Αυτή η υπηρεσία δανεισμού υπόκειται σε συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις και είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένες χώρες.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

For powerful brightness and a high contrast ratio

Για ισχυρή φωτεινότητα και υψηλό λόγο αντίθεσης

Full HD video reproduced in perfect detail

Αναπαραγωγή βίντεο Full HD με απόλυτη λεπτομέρεια

HDMI Port

Θύρα HDMI

Supporting HD video, audio and control

Υποστήριξη σημάτων βίντεο HD, ήχου, ελέγχου

Industry standard control protocol

Καθιερωμένοι μηχανισμοί ελέγχου

Crestron

Crestron

Compatible HDBaseT Transmitters

(Other transmitters may be compatible but have not been tested)

Manufacturer Type Model Name Connection via HDBaseT Note
Video Audio LAN RS-232C
Crestron Transmitter DM-TX-201-C Yes Yes Yes No This transmitter does not have an RS-232C terminal.
DM-TX-401-C Yes Yes Yes Yes
Kramer Transmitter TP-581T Yes Yes Yes Yes The expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices
TP-582T Yes Yes Yes Yes
AMX Transmitter DX-TX Yes Yes Yes No
Gefen Transmitter GEF-HDCAT5-ELRPOL(S) Yes Yes No No This transmitter does not support RS-232C when connected to the projector. The expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices.
Atlona Transmitter AT-HDTX-RSNET Yes Yes No Yes The expected resolution may not be displayed with connection to some types of input devices.
CYP
PU-507-KIT Yes Yes Yes Yes


[Notes]
Set to HDBaseT for Serial Connection in the Menu.
Not compatible with “Extron XTP” specifications.