Canon XEED WUX6000

XEED WUX6000

Απολαύστε συναρπαστικές εικόνες με τον κορυφαίο προβολέα σταθερής εγκατάστασης της Canon. Διαθέτει εγγενή ανάλυση WUXGA, φωτεινότητα χρώματος 6.000 lumen και μια επιλογή πέντε προαιρετικών φακών υψηλής ποιότητας.

Πλεονεκτήματα

  • Προβολή λεπτομερών, απόλυτα ρεαλιστικών εικόνων με εγγενή ανάλυση WUXGA
  • Εντυπωσιακή φωτεινότητα 6.000 lumen και λόγος αντίθεσης 2.000:1
  • Δημιουργία ζωντανών εικόνων με χρώματα υψηλής ακρίβειας, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία πάνελ LCOS
  • Δυνατότητα επιλογής μεταξύ πέντε εναλλάξιμων φακών προβολής υψηλής ποιότητας της Canon
  • Μετατόπιση φακού, ζουμ και εστίαση με κινητήρα για γρήγορη εγκατάσταση με ακρίβεια
  • Προβολή εικόνων σε παράθεση από δύο ψηφιακές πηγές
  • Νέος προηγμένος επεξεργαστής εικόνας με λειτουργίες όπως ανάμειξη περιγραμμάτων σε επίπεδο hardware, παράθεση εικόνων και διόρθωση τραπεζοειδούς παραμόρφωσης σε τέσσερις γωνίες
  • Εύκολη πρόσβαση στη λυχνία και στο φίλτρο αέρα για χαμηλό κόστος συντήρησης

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon XEED WUX6000

Εικόνες που αιχμαλωτίζουν το κοινό


Ο WUX6000 σταθερής εγκατάστασης της σειράς XEED της Canon θέτει νέα πρότυπα ποιότητας. Παρακολουθήστε ζωντανές εικόνες με πλούσιες λεπτομέρειες από υπολογιστές ή πηγές βίντεο χάρη στην εγγενή ανάλυση WUXGA, η οποία υποστηρίζει επίσης ποιότητα Full HD. Ο μοναδικός οπτικός μηχανισμός AISYS της Canon προσφέρει φωτεινότητα 6.000 lumen και λόγο αντίθεσης 2.000:1 για καθαρές εικόνες, ακόμα και σε περιβάλλοντα με υψηλά επίπεδα φωτισμού.

Προηγμένη τεχνολογία πάνελ LCOS


Τα πάνελ LCOS (Liquid Crystal On Silicon) συνεργάζονται με το σύστημα AISYS της Canon για να προσφέρουν εξαιρετικά ομαλές εικόνες. Απολαύστε ρεαλιστικά χρώματα και εικόνες χωρίς παραμόρφωση και εφέ ιριδισμού που εμφανίζονται συχνά στα πάνελ άλλων τεχνολογιών. Χάρη στην τεχνολογία LCOS του WUX6000, που προσφέρει εντυπωσιακό λόγο διαφράγματος 96%, ο προβολέας είναι ιδανικός για περιβάλλοντα όπου απαιτούνται ομαλές αλλά πλούσιες σε λεπτομέρειες εικόνες.

Ευέλικτο σύστημα με πέντε εναλλάξιμους φακούς Canon


Συνδυάστε τον WUX6000 με τον κατάλληλο φακό για κάθε περιβάλλον, επιλέγοντας ανάμεσα στους πέντε κορυφαίας ποιότητας φακούς προβολής της Canon. Επωφεληθείτε από την εντυπωσιακή ακρίβεια και τη μοναδική ευελιξία εγκατάστασης, χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα κατακόρυφης και οριζόντιας μετατόπισης του φακού μέσω κινητήρα με απόλυτη ακρίβεια, που φτάνει στο μισό pixel. Κάθε φακός διαθέτει την αναγνωρισμένη τεχνολογία της Canon και προσφέρει την κορυφαία γεωμετρία, την καθαρή εστίαση και την ακρίβεια που αναμένονται από έναν κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων οπτικής απεικόνισης.

Δύο είσοδοι ψηφιακού σήματος για εντυπωσιακές προβολές


Η γκάμα εισόδων του WUX6000 προσφέρει μέγιστη ευελιξία. Χάρη στις εισόδους DVI και HDMI, είναι ο ιδανικός προβολέας για εφαρμογές όπως βιντεοδιασκέψεις, που απαιτούν απεικόνιση με προβολή εικόνων σε παράθεση. Η προβολή εικόνων σε παράθεση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε από δύο ψηφιακές πηγές είτε από μία ψηφιακή και μία αναλογική πηγή.

Ισχυρές δυνατότητες για απόλυτο έλεγχο


Ο WUX6000 παρέχει ευκολία, ευελιξία και πλήρη έλεγχο κατά την παρουσίαση εικόνων. Οι προηγμένες δυνατότητες, όπως η ανάμειξη περιγραμμάτων σε επίπεδο hardware, σας επιτρέπουν να συνδυάζετε εικόνες από πολλούς προβολείς, για τη δημιουργία τεράστιων προβολών χωρίς ευδιάκριτα όρια. Η λειτουργία διόρθωσης τραπεζοειδούς παραμόρφωσης σε τέσσερα σημεία συμβάλλει στη διατήρηση της ευκρίνειας και της ακρίβειας των εικόνων ακόμα και κατά την προβολή υπό γωνία. Ταυτόχρονα, χάρη στην οριζόντια και κατακόρυφη ρύθμιση των συμπτώσεων μπορείτε να επιτυγχάνετε τέλεια ευθυγράμμιση του πάνελ RGB σε επίπεδο ενός pixel.

Αρθρωτή σχεδίαση για εύκολη συντήρηση


Η συντήρηση του WUX6000 είναι εξαιρετικά απλή. Η αντικατάσταση της λυχνίας και του φίλτρου αέρα πραγματοποιείται σε λίγα μόνο εύκολα βήματα, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε τον προβολέα από τη θέση εγκατάστασης. Ο WUX6000 συνοδεύεται από αναβαθμισμένη εγγύηση τριών ετών με υπηρεσία δανεισμού συσκευής της Canon, η οποία παρέχει έναν "δανεικό" προβολέα την επόμενη ημέρα* μέχρι την επισκευή ή την επιδιόρθωση της δικής συσκευής σας.

*Ο όρος "επόμενη ημέρα" σημαίνει ότι, στις περιπτώσεις όπου είναι δυνατόν, η συσκευή δανεισμού θα παρέχεται την επόμενη ημέρα μετά την αίτηση επιδιόρθωσης. Αν η αίτηση υποβληθεί μετά το μεσημέρι, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ή σε ημέρα αργίας, η συσκευή δανεισμού θα παραληφθεί εντός δύο ημερών. Αυτή η υπηρεσία δανεισμού υπόκειται σε συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις και είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένες χώρες.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις