XEED WUX500

Απολαύστε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ευέλικτες συνδέσεις με αυτόν τον μικρών διαστάσεων προβολέα WUXGA σταθερής εγκατάστασης, ο οποίος διαθέτει τεχνολογία LCOS, σταθερή φωτεινότητα 5.000 lumen, ποιοτικό φακό ζουμ 1,8x της Canon, καθώς και επικοινωνία HDBaseT και Wi-Fi.

XEED WUX500

Πλεονεκτήματα

  • Προβάλλετε λεπτομερείς, απόλυτα ρεαλιστικές εικόνες με εγγενή ανάλυση WUXGA (1920 x 1200 pixel) και υποστήριξη Full HD
  • Απολαύστε σταθερά* υψηλή φωτεινότητα 5.000 lumen και εγγενή λόγο αντίθεσης 2.000:1
  • Δημιουργήστε ομαλές εικόνες χωρίς παραμορφώσεις, με ζωντανά και ακριβή χρώματα, χάρη στα πάνελ LCOS και την τεχνολογία AISYS
  • Φακός ζουμ 1,8x με χειροκίνητη μετατόπιση, ζουμ και εστίαση για γρήγορη εγκατάσταση με εξαιρετική ακρίβεια
  • Διασύνδεση με ευρεία γκάμα συσκευών χάρη στις συνδέσεις** HDBaseT και Wi-Fi για ασύρματο LAN, με λειτουργία πολλαπλής προβολής μέσω δικτύου (Network Multi-Projection, NMPJ)
  • Προηγμένες λειτουργίες απεικόνισης, όπως ανάμειξη περιγραμμάτων σε επίπεδο hardware, παράθεση εικόνων και διόρθωση τραπεζοειδούς παραμόρφωσης σε τέσσερις γωνίες
  • Πολλαπλή προβολή χωρίς υπολογιστή μέσω USB με χρήση έως και εννέα προβολέων
  • Θύρες HDMI και δικτύου RJ-45
  • Εύκολη πρόσβαση στη λυχνία και στο φίλτρο αέρα για χαμηλό κόστος συντήρησης
  • Ενεργειακή αποδοτικότητα με διάρκεια ζωής λυχνίας έως 5.000 ώρες και θόρυβο μόνο 30dBA στην κατάσταση ECO

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon XEED WUX500

Μικρών διαστάσεων προβολέας σταθερής εγκατάστασης με υψηλή ανάλυση


Απολαύστε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ευέλικτες συνδέσεις με τον μικρών διαστάσεων προβολέα XEED WUX500 σταθερής εγκατάστασης, που ζυγίζει μόλις 5,6Kg. Παρέχει φωτεινές, λεπτομερείς εικόνες υψηλής ανάλυσης τόσο από υπολογιστή όσο και από πηγές βίντεο, με ευανάγνωστο κείμενο και ομαλά γραφικά, χάρη στην εγγενή ανάλυση WUXGA (1920 x 1200 pixel) και στην υποστήριξη Full HD.

Σταθερή* φωτεινότητα


Το οπτικό σύστημα AISYS της Canon παρέχει ισχυρή φωτεινότητα 5.000 lumen και λόγο αντίθεσης 2.000:1 για καθαρές εικόνες, ακόμα και σε περιβάλλοντα με υψηλά επίπεδα φωτισμού. Ο φακός ζουμ 1,8x διαθέτει σταθερό διάφραγμα F2.8, οπότε η φωτεινότητα παραμένει ουσιαστικά αμετάβλητη ανεξάρτητα από τη ρύθμιση του ζουμ.

Προηγμένη τεχνολογία πάνελ LCOS


Τα πάνελ LCOS (Liquid Crystal On Silicon) συνεργάζονται με το σύστημα AISYS για να δημιουργήσουν εξαιρετικά ομαλές εικόνες χωρίς παραμορφώσεις, με ζωηρά, ακριβή χρώματα, απαλλαγμένες από τα ανεπιθύμητα εφέ "δικτυωτού" και "ιριδισμού" που παρουσιάζονται συχνά σε άλλες τεχνολογίες πάνελ.

Ισχυρές δυνατότητες απεικόνισης για απόλυτο έλεγχο


Μια σειρά προηγμένων λειτουργιών σάς παρέχει ευελιξία και έλεγχο της απεικόνισης με ευκολία. Οι ενσωματωμένες λειτουργίες ανάμειξης περιγραμμάτων και ρύθμισης συμπτώσεων επιτρέπουν εύκολη σύνθεση εικόνων από πολλούς προβολείς. Επιπλέον, η λειτουργία διόρθωσης της τραπεζοειδούς παραμόρφωσης σε τέσσερα σημεία συμβάλλει στη διατήρηση της ευκρίνειας και της ακρίβειας των εικόνων ακόμη και κατά την προβολή υπό γωνία. Η λειτουργία παράθεσης εικόνων επιτρέπει προβολή από δύο ψηφιακές πηγές (ή από μία ψηφιακή και μία αναλογική) και είναι ιδανική για βιντεοδιασκέψεις.

Αμιγής υπεροχή


Ο ποιοτικός φακός ζουμ 1,8x της Canon που διαθέτει ο προβολέας προσφέρει ακριβή γεωμετρία, ευκρινή εστίαση και ακρίβεια, ενώ διαθέτει λειτουργία κατακόρυφης και οριζόντιας μετατόπισης για μοναδική ευελιξία εγκατάστασης.

Ευέλικτες επιλογές σύνδεσης


Απολαύστε στατικές και κινούμενες εικόνες από μια μεγάλη γκάμα πηγών χρησιμοποιώντας μια ευρεία επιλογή εισόδων. Αυτές περιλαμβάνουν συνδέσεις HDBaseT** και Wi-Fi, καθώς και λειτουργία πολλαπλής προβολής μέσω δικτύου (NMPJ, Network Multi-Projection) για εύκολη ενσύρματη ή ασύρματη προβολή μέσω LAN. Ο προβολέας διαθέτει υποδοχές HDMI και DVI για είσοδο ψηφιακών σημάτων, ενώ η ενημέρωση του firmware πραγματοποιείται γρήγορα και εύκολα μέσω της θύρας USB, η οποία επιτρέπει επίσης προβολή υλικού απευθείας από μονάδες flash USB, χωρίς υπολογιστή. Η ενσωματωμένη θύρα δικτύου RJ-45 επιτρέπει την παρακολούθηση και τον έλεγχο του προβολέα από απόσταση, ενώ υποστηρίζει το πρότυπο "Crestron Connected™".

Ενεργειακή αποδοτικότητα και εύκολη συντήρηση


Η ενεργειακά αποδοτική κατάσταση ECO παρέχει διάρκεια ζωής λυχνίας 5.000 ωρών, ενώ μειώνει επίσης τον θόρυβο του ανεμιστήρα στα 30dBA συμβάλλοντας στη δημιουργία πιο ήσυχου περιβάλλοντος. Η συντήρηση είναι εξαιρετικά απλή και η αντικατάσταση της λυχνίας και του φίλτρου γίνεται με λίγα απλά βήματα στον χώρο εγκατάστασης. Ο WUX500 συνοδεύεται από Αναβαθμισμένη εγγύηση τριών ετών με υπηρεσία δανεισμού συσκευής της Canon, η οποία παρέχει έναν "δανεικό" προβολέα την επόμενη ημέρα*** μέχρι την επισκευή ή την επιδιόρθωση της δικής συσκευής σας.

Έκδοση για ιατρικές εφαρμογές


Διατίθεται επίσης μια ειδική έκδοση για ιατρική χρήση, η οποία είναι συμβατή με το πρότυπο DICOM 14.

*Η φωτεινότητα ενδέχεται να μειωθεί έως και 5%. Βάσει του μεγέθους μιας μεμονωμένης εικόνας.
**Για τους ελεγμένους συμβατούς πομπούς HDBaseT, δείτε παρακάτω.
***Ο όρος "επόμενη ημέρα" σημαίνει ότι, στις περιπτώσεις όπου είναι δυνατόν, η συσκευή δανεισμού θα παρέχεται την επόμενη ημέρα μετά την αίτηση επιδιόρθωσης. Αν η αίτηση υποβληθεί μετά το μεσημέρι, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ή σε ημέρα αργίας, η συσκευή δανεισμού θα παραληφθεί εντός δύο ημερών. Αυτή η υπηρεσία δανεισμού υπόκειται σε συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις και είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένες χώρες.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Συμβατοί πομποί HDBaseT

(Ενδέχεται να υπάρχουν και άλλοι συμβατοί πομποί, αλλά δεν έχουν δοκιμαστεί)

ΚατασκευαστήςΤύποςΌνομα μοντέλουΣύνδεση μέσω HDBaseTΣημείωση
ΒίντεοΉχοςΤοπικό δίκτυοRS-232C
CrestronΠομπόςDM-TX-201-CΝαιΝαιΝαιΌχιΑυτός ο πομπός δεν διαθέτει θύρα RS-232C.
DM-TX-401-CΝαιΝαιΝαιΌχι
KramerΠομπόςTP-581TΝαιΝαιΝαιΝαι
TP-582TΝαιΝαιΝαιΝαι
AMXΠομπόςDX-TXΝαιΝαιΝαιΌχιΑυτός ο πομπός δεν υποστηρίζει RS-232C για τον προβολέα.
ExtronΠομπόςXTP T USW 103ΌχιΌχιΌχιΌχι
GefenΠομπόςGEF-HDCAT5-ELRPOL(S)ΝαιΝαιΌχι*³ΌχιΑυτός ο πομπός δεν υποστηρίζει RS-232C για τον προβολέα.
AtlonaΠομπόςAT-HDTX-RSNETΝαι*¹ΝαιΝαιΌχι
CYPΠομπόςPU-507-KITΝαι*¹ΝαιΝαιΝαι

*¹ Η προβολή μπορεί να μην γίνεται στην αναμενόμενη ανάλυση όταν είναι συνδεδεμένες ορισμένες συσκευές εισόδου
*² Αυτός ο προβολέας δεν υποστηρίζει τη λειτουργία "Extron XTP".
*³ Δεν είναι δυνατή η επικοινωνία μέσω τοπικού δικτύου όταν ο προβολέας είναι σε κατάσταση Αναμονής (ο πομπός δεν υποστηρίζει την κατάσταση LPPF2)

Δηλώσεις αποποίησης ευθυνών
Η προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι LAN (Gbit).
Η μεταγωγή HDBaseT⇔LAN (Gbit) απαιτεί επανεκκίνηση του προβολέα.

Παραδείγματα εφαρμογών XEED

Ιατρικά κέντρα Gesundheit Nord

Οι προβολείς βίντεο της Canon παρέχουν εικόνες με τη μεγαλύτερη ευκρίνεια για τους γιατρούς του ομίλου "Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen gGmbH". Χρησιμοποιώντας τους προβολείς βίντεο XEED SX80 Mark II Medical της Canon, η καθημερινή ροή εργασιών έχει εκσυγχρονιστεί και τα ψηφιακά συστήματα ακτινογραφιών χρησιμοποιούνται πλέον καθημερινά στις ιατρικές αξιολογήσεις σε τέσσερις κλινικές της Βρέμης.

Εστιατόριο inamo, Λονδίνο

Το 2010 τοποθετήθηκαν περισσότεροι από 90 προβολείς XEED της Canon στο εστιατόριο inamo st james. Οι προβολείς αποτελούν τμήμα της ειδικής λύσης E-TableTM του inamo, που επιτρέπει στους επισκέπτες να παραγγείλουν το γεύμα τους, να επιλέξουν ένα ψηφιακό τραπεζομάντιλο, να παρακολουθήσουν με κάμερα τον σεφ στην κουζίνα, ή ακόμα και να καλέσουν ταξί για να επιστρέψουν στο σπίτι, μέσα από μια προβολή στο τραπέζι τους.