XEED WUX450ST

Αυτός ο φωτεινός και ευέλικτος προβολέας WUXGA σταθερής εγκατάστασης και μικρής απόστασης προβολής προσφέρει φωτεινότητα 4.500 lumen, συνδεσιμότητα HDBaseT και κατακόρυφη μετατόπιση φακού κατά 75%, χαρακτηριστικά που προσφέρουν πολλές επιλογές τοποθέτησης.

XEED WUX450ST

Πλεονεκτήματα

  • Ευκρινείς εικόνες με υψηλή λεπτομέρεια χάρη στην εγγενή ανάλυση WUXGA (1.920 x 1.200)
  • Προβολή με σχεδόν μηδενική παραμόρφωση χάρη στον φακό μικρής απόστασης προβολής της Canon
  • Λαμπρές, καθηλωτικές εικόνες με φωτεινότητα 4.500 lumen
  • Βαθιά, ρεαλιστικά χρώματα χάρη στον λόγο εγγενούς αντίθεσης 2.000:1
  • Εξαιρετική ευελιξία εγκατάστασης, με δυνατότητα κατακόρυφης μετατόπισης του φακού κατά 75%
  • Μεγάλη γκάμα επιλογών σύνδεσης, με HDBaseT, υποδοχές HDMI™ και DVI, καθώς και υποστήριξη Wi-Fi
  • Ευέλικτες επιλογές παράθεσης εικόνων και ανάμειξης περιγραμμάτων
  • Παρουσιάσεις χωρίς υπολογιστή μέσω USB για έως και 9 προβολείς συνδεδεμένους μέσω τοπικού δικτύου
  • Γενναιόδωρη εγγύηση αντικατάστασης λυχνίας 3 διάρκειας ετών και υπηρεσία δανεισμού συσκευής αντικατάστασης την επόμενη ημέρα*
  • Εξαιρετική ενεργειακή αποδοτικότητα, διάρκεια ζωής λυχνίας 5.000 ώρες και θόρυβος μόνο 30dBa (κατάσταση Eco)

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon XEED WUX450ST

Φακός με δυνατότητα μετατόπισης και μικρή απόσταση προβολής


Ο XEED WUX450ST είναι ένας εξαιρετικά ευέλικτος και πολυτάλαντος προβολέας πολυμέσων σταθερής εγκατάστασης, που συνδυάζει υψηλή ανάλυση και έχει μικρό μέγεθος. Ο προβολέας μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα διακριτικό σημείο, πάνω ή κάτω από το ύψος της οθόνης, καθώς παρέχει δυνατότητα κατακόρυφης και οριζόντιας μετατόπισης της εικόνας –με εύρος κατακόρυφης μετατόπισης που φτάνει το 75%. Επίσης, είναι κατάλληλος για προβολή τόσο εμπρός όσο και πίσω από την οθόνη.

Ακρίβεια και ευελιξία


Παρά τη μικρή εστιακή του απόσταση, ο φακός προβάλλει εικόνες με μέγεθος διαγωνίου από 30" έως και 300". Η παραμόρφωση σχεδόν εξαλείφεται (τυπικά στο 0,1%), ενώ ο λόγος απόστασης 0,56:1 σάς επιτρέπει να προβάλετε μια εικόνα 100" από μόλις 1,2 μέτρα, περίπου δηλαδή στο 1/3 της απόστασης προβολής που απαιτούν οι συμβατικοί προβολείς.

Φωτεινές, ρευστές εικόνες


Ο XEED WUX450ST διαθέτει την πιο πρόσφατη έκδοση του οπτικού συστήματος AISYS της Canon και προσφέρει εξαιρετικά αποδοτική λειτουργία, προβάλλοντας πάντα εντυπωσιακές εικόνες. Με φωτεινότητα 4.500 lumen και λόγο εγγενούς αντίθεσης 2.000:1, εξασφαλίζει ότι το κοινό σας θα απολαμβάνει καθαρές, φωτεινές και ρεαλιστικές εικόνες, με τα χρώματα εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας και την ομαλή απόδοση που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της σειράς XEED.

Προηγμένη επεξεργασία


Οι εκθαμβωτικές εικόνες με εξαιρετικά ομαλές διαβαθμίσεις χρωμάτων είναι εύκολη υπόθεση σε μια μεγάλη γκάμα χώρων εγκατάστασης. Η εγγενής ανάλυση WUXGA (1.920x1.200 pixel) του προβολέα και οι δυνατότητες Full HD υποστηρίζονται από την επαγγελματικής ποιότητας τεχνολογία προβολής LCOS. Είναι διαθέσιμη μια έκδοση προσομοίωσης DICOM, η οποία προσφέρει τις καταστάσεις Blue-base και Clear-base, ενώ επιτρέπει επιλογή μεταξύ προσομοίωσης DICOM και sRGB κατά την προβολή εικόνων σε παράθεση (PnP).

Δημιουργικές επιλογές απεικόνισης


Το νέο σύστημα επεξεργασίας εικόνων του XEED WUX450ST προσφέρει εξαιρετική ποικιλία λειτουργιών που διευκολύνουν την εγκατάσταση, όπως ανάμειξη περιγραμμάτων σε επίπεδο hardware, στάνταρ λειτουργία ρύθμισης συμπτώσεων και ενσωματωμένα μοτίβα ελέγχου. Μπορείτε να κάνετε παρουσιάσεις χωρίς υπολογιστή μέσω USB με έναν προβολέα ή συνδυάζοντας την εικόνα έως και 9 προβολέων συνδεδεμένων σε τοπικό δίκτυο. Η δυνατότητα προβολής εικόνων σε παράθεση υποστηρίζει δύο εισόδους ψηφιακών σημάτων και είναι ιδανική για σύγχρονες εφαρμογές βιντεοδιασκέψεων. Οι εικόνες μπορούν να προβάλλονται σχεδόν από οποιαδήποτε γωνία, με τέλεια γεωμετρία, χάρη στη λειτουργία διόρθωσης της τραπεζοειδούς παραμόρφωσης σε 4 σημεία.

Ειδική σχεδίαση για εύκολη εγκατάσταση


Το μικρό μέγεθος του προβολέα αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες συσκέψεων και σχετικά μικρούς χώρους. Τα μουσεία και τα περιβάλλοντα δημιουργικών παρουσιάσεων θα εκτιμήσουν τις έξυπνες επιλογές στήριξης που προσφέρουν τα σκέλη στην επίπεδη επάνω επιφάνεια – ιδανικές για σύνθετες εγκαταστάσεις με πολλούς προβολείς. Η επάλληλη τοποθέτηση και η κατακόρυφη προβολή με δυνατότητα περιστροφής σε εύρος 360° είναι εύκολη υπόθεση.

Ευελιξία συνδεσιμότητας


Οι νέες επιλογές συνδεσιμότητας προσφέρουν ακόμη περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες εγκατάστασης. Στείλτε τα σήματα ήχου, εικόνας και χειρισμού μέσω ενός μόνο καλωδίου, μήκους έως και 100 μέτρων, χρησιμοποιώντας δικτύωση HDBaseT· ή ασύρματα, από απόσταση έως και 25 μέτρων, χάρη στην ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi. Η λειτουργία πολλαπλής προβολής μέσω δικτύου (NMPJ) επιτρέπει την εύκολη σύνδεση μέσω τοπικού δικτύου. Οι υποδοχές HDMI και DVI-I παρέχουν ταυτόχρονη είσοδο ψηφιακού σήματος, ενώ η τεχνολογία Crestron RoomView® επιτρέπει άμεσο ενοποιημένο έλεγχο και παρακολούθηση από απόσταση.

Μεγάλη αντοχή και προσιτό κόστος λειτουργίας


Η λυχνία του XEED WUX450ST διαρκεί έως και 5.000 ώρες κατά τη χρήση σε κατάσταση ECO. Η εξαιρετικά αποδοτική λειτουργία ξεκινά με το πάτημα του ειδικού πλήκτρου ECO, που ενεργοποιεί άμεσα την κατάσταση χαμηλής κατανάλωσης στη λυχνία και άλλες λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας. Η εκτεταμένη Εγγύηση λυχνίας επιτρέπει έως και τρεις δωρεάν αντικαταστάσεις σε διάστημα 3 ετών, ενώ η Αναβαθμισμένη εγγύηση 3 ετών με υπηρεσία δανεισμού της Canon παρέχει έναν "δανεικό" προβολέα την επόμενη ημέρα* μέχρι την επισκευή ή την επιδιόρθωση της δικής συσκευής σας.

*Ο όρος "επόμενη ημέρα" σημαίνει ότι, στις περιπτώσεις όπου είναι δυνατόν, η συσκευή δανεισμού θα παρέχεται την επόμενη ημέρα μετά την αίτηση επιδιόρθωσης. Αν η αίτηση υποβληθεί μετά το μεσημέρι, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ή σε ημέρα αργίας, η συσκευή δανεισμού θα παραληφθεί εντός δύο ημερών. Αυτή η υπηρεσία δανεισμού υπόκειται σε συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις και είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένες χώρες.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

For powerful brightness and a high contrast ratio

Για ισχυρή φωτεινότητα και υψηλό λόγο αντίθεσης

Full HD video reproduced in perfect detail

Αναπαραγωγή βίντεο Full HD με απόλυτη λεπτομέρεια

HDMI Port

Θύρα HDMI

Supporting HD video, audio and control

Υποστήριξη σημάτων βίντεο HD, ήχου, ελέγχου

Wi-Fi CERTIFIED

Πιστοποίηση Wi-Fi

Industry standard control protocol

Καθιερωμένοι μηχανισμοί ελέγχου

Crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty
3yr Lamp Promotion