XEED SX6000

Ο XEED SX6000 ενσωματώνει την τεχνολογία LCOS και το σύστημα AISYS, καθώς και φακούς με κινητήρα, ενώ προσφέρει πραγματική φωτεινότητα χρωμάτων 6.000 lumen και ανάλυση SXGA+, η οποία είναι ιδανική για εφαρμογές όπου απαιτούνται παραδοσιακές αναλογίες.

Πλεονεκτήματα

  • Εγγενής ανάλυση SXGA+
  • Τεχνολογία LCOS
  • Φωτεινότητα 6000 lumen
  • Λόγος αντίθεσης 1.000:1
  • Ζουμ, εστίαση και μετατόπιση φακού με κινητήρα
  • Τέσσερις εναλλάξιμοι φακοί
  • Προηγμένες ρυθμίσεις RGB και Gamma
  • Είσοδοι DVI και HDMI™
  • Θύρα δικτύου συμβατή με PJLink™
  • Εγκατάσταση 360°

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon XEED SX6000

Προβολή φωτεινών εικόνων υψηλής λεπτομέρειας


Ο XEED SX6000 είναι ο πιο φωτεινός προβολέας LCOS σταθερής εγκατάστασης της Canon. Με υψηλή ανάλυση SXGA+ (1400x1050) και φωτεινότητα 6.000 lumen, είναι ιδανικός για χώρους όπου η φωτεινότητα είναι καθοριστικής σημασίας, όπως σε περιβάλλοντα με πολλές οθόνες, μεγάλες εγκαταστάσεις και αμφιθέατρα.

Συγκλονιστική ποιότητα εικόνας


Ο συνδυασμός του πάνελ LCOS 0,7" και του οπτικού συστήματος AISYS της Canon εξασφαλίζουν προβολή εικόνων με εξαιρετική ποιότητα, χωρίς παραμορφώσεις, ακόμα και σε απαιτητικούς χώρους, όπως συνεδριακές αίθουσες ξενοδοχείων ή αίθουσες διαλέξεων.

Η προβολή με αναλογίες 4:3 και ο υψηλός λόγος διαφράγματος εξασφαλίζουν "μεταξένιες" εικόνες, καθιστώντας αυτό το μοντέλο ιδανικό για επαγγελματίες φωτογράφους που θέλουν να αναδείξουν ακόμη και τους πιο αδιόρατους τόνους στα έργα τους. Επιπλέον, ο λόγος αντίθεσης 1.000:1 προσφέρει βαθύ μαύρο και ζωντανά χρώματα.

Ασυναγώνιστη ποιότητα φακών Canon


Οι προβολείς σταθερής εγκατάστασης χρειάζονται φακούς εξαιρετικής ακρίβειας. Ο XEED SX6000 προσφέρει την ποιότητα αλλά και την ευελιξία που αναζητάτε. Χάρη στην τεχνολογία των φακών Canon, απολαμβάνετε κορυφαία ευκρίνεια εικόνας και μέγιστη φωτεινότητα.

Η προηγμένη δυνατότητα εγκατάστασης με ακρίβεια ½ pixel σάς επιτρέπει να αναδείξετε τις εικόνες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για εγκαταστάσεις πολλών προβολέων, όπως συστήματα 3D, συνδυασμένης προβολής, μικτά συστήματα και εγκαταστάσεις θόλων.

Επιλέξτε τον ιδανικό φακό


Οι τέσσερις εναλλάξιμοι φακοί ακριβείας, που περιλαμβάνουν στάνταρ φακό ζουμ 1,5x, ευρυγώνιο φακό, φακό ζουμ 1,7x μεγάλης απόστασης και φακό ζουμ 1,95x εξαιρετικά μεγάλης απόστασης, σας παρέχουν την ευελιξία που χρειάζεστε για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας ακόμα και σε πολύ μεγάλους χώρους.

Έλεγχος εικόνων


Ο XEED SX6000 περιλαμβάνει μια σειρά έξυπνων χαρακτηριστικών που επιτρέπουν την προβολή εικόνων με πιστότητα και ακρίβεια. Ο ανεξάρτητος έλεγχος των τιμών RGB, η ρύθμιση χρωμάτων σε 6 Άξονες και η λεπτομερής ρύθμιση της τιμής Gamma συμβάλλουν στην αντιστοίχιση χρωμάτων με εξαιρετικά αποτελέσματα, που προσεγγίζουν την απόδοση συσκευών με επαγγελματική βαθμονόμηση.

Ευέλικτη σύνδεση και λειτουργία


Ο XEED SX6000 προσφέρει πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, κατάλληλες για επιχειρησιακά περιβάλλοντα, εκπαιδευτικά ιδρύματα και δημόσιους χώρους. Οι υποδοχές DVI και HDMI™ επιτρέπουν την προβολή εικόνων και βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Παράλληλα, οι θύρες δικτύου και RS232C προσφέρουν εύκολη σύνδεση με το σύστημα ελέγχου και το τοπικό δίκτυο του χώρου σας. Υποστηρίζεται επίσης το πρότυπο PJLink™ του κλάδου, που επιτρέπει τον έλεγχο και την παρακολούθηση της συσκευής μέσω IP. Σε συνδυασμό με την ευελιξία εγκατάστασης υπό οποιαδήποτε γωνία (360°), αυτά τα χαρακτηριστικά προσφέρουν στον XEED SX6000 κορυφαία ευελιξία.

Εξοικονόμηση κόστους, μείωση των εκπομπών


Με κατανάλωση χαμηλότερη από 0,08 Watt ανά μονάδα φωτεινότητας, η ενεργειακή απόδοση του XEED SX6000 θεωρείται μία από τις καλύτερες του κλάδου.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

For powerful brightness and a high contrast ratio

Για ισχυρή φωτεινότητα και υψηλό λόγο αντίθεσης

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

Θύρα HDMI

Industry standard control protocol

Καθιερωμένοι μηχανισμοί ελέγχου

Serial Commands

Download the serial commands necessary for setting up remote control of the SX6000

Download (pdf)

Case Study Gesundheit Nord Medical

Ιατρικά κέντρα Gesundheit Nord

Οι προβολείς βίντεο της Canon παρέχουν εικόνες με τη μεγαλύτερη ευκρίνεια για τους γιατρούς του ομίλου "Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen gGmbH". Χρησιμοποιώντας τους προβολείς βίντεο XEED SX80 Mark II Medical της Canon, η καθημερινή ροή εργασιών έχει εκσυγχρονιστεί και τα ψηφιακά συστήματα ακτινογραφιών χρησιμοποιούνται πλέον καθημερινά στις ιατρικές αξιολογήσεις σε τέσσερις κλινικές της Βρέμης.

Case Study inamo Restaurant

Εστιατόριο inamo, Λονδίνο

Το 2010 τοποθετήθηκαν περισσότεροι από 90 προβολείς XEED της Canon στο εστιατόριο inamo st james. Οι προβολείς αποτελούν τμήμα της ειδικής λύσης E-TableTM του inamo, που επιτρέπει στους επισκέπτες να παραγγείλουν το γεύμα τους, να επιλέξουν ένα ψηφιακό τραπεζομάντιλο, να παρακολουθήσουν με κάμερα τον σεφ στην κουζίνα, ή ακόμα και να καλέσουν ταξί για να επιστρέψουν στο σπίτι, μέσα από μια προβολή στο τραπέζι τους.