XEED 4K501ST

Απολαύστε ποιότητα εικόνας επόμενης γενιάς αλλά και ευελιξία, με τον πιο μικρό* προβολέα σταθερής εγκατάστασης με εγγενή ανάλυση 4K (4.096x2.400) που υπάρχει σήμερα, με βάρος μόλις 18kg. Με φωτεινότητα 5.000 lumen, πάνελ LCOS 4K και φακό 4K της Canon, προσφέρει μαγευτικά αποτελέσματα.

XEED 4K501ST

Πλεονεκτήματα

 • Μικρός και ελαφρύς προβολέας σταθερής εγκατάστασης με εγγενή ανάλυση 4K (4.096x2.400)
 • Οπτικό σύστημα AISYS και 3 πάνελ LCOS 4K για ομαλές, καθαρές εικόνες
 • Κρυστάλλινος ευρυγώνιος φακός ζουμ 4K και φωτεινότητα 5.000 lumen για φωτεινές εικόνες σε όλο το εύρος του ζουμ
 • Εγγενής λόγος αντίθεσης 3.000:1 για πιστή απόδοση των χρωμάτων με μεγάλο βάθος και πραγματικό, πλούσιο μαύρο
 • Ευέλικτος φακός προβολής ζουμ 1,3x της Canon με μηχανοκίνητη οριζόντια και κατακόρυφη μετατόπιση φακού
 • Διόρθωση τραπεζοειδούς παραμόρφωσης σε τέσσερις γωνίες και τεχνολογία ανάμειξης περιγραμμάτων υψηλής ευκρίνειας για περισσότερες επιλογές εγκατάστασης
 • Είσοδοι DVI και HDMI 2.0 για συμβατότητα με διάφορες πηγές ψηφιακού βίντεο και υπολογιστές
 • Ρυθμός καθυστέρησης καρέ 1.0 και νέο σύστημα σταθεροποίησης που βελτιστοποιεί την απόδοση για ταινίες 4K
 • Τεχνολογία προβολής σε καμπύλη επιφάνεια για περιφερειακή εστίαση και εξαιρετικό βάθος πεδίου
 • Ανθεκτική κατασκευή και απλή συντήρηση, για χαμηλό συνολικό κόστος λειτουργίας

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon XEED 4K501ST

Εγγενής ανάλυση 4K για εκπληκτική λεπτομέρεια


Χάρη στην εγγενή ανάλυση 4K (4.096x2.400) και το εξαιρετικά μικρό του μέγεθος, ο XEED 4K501ST είναι ο μικρότερος* προβολέας σταθερής εγκατάστασης στην αγορά. Η ανάλυση 4K εξασφαλίζει εκπληκτικά ευκρινές και λεπτομερές κείμενο, ομαλότερα γραφικά και εντυπωσιακές εικόνες, τόσο από υπολογιστές όσο και από πηγές βίντεο.

Μικρές διαστάσεις, μεγάλη ισχύς και οπτική τεχνολογία υψηλής ακρίβειας


Τόσο το οπτικό σύστημα AISYS όσο και τα 3 ανακλαστικά πάνελ LCOS με πραγματική ανάλυση 4K του 4K501ST έχουν εξαιρετικά μικρές διαστάσεις αλλά κορυφαία απόδοση. Η τεχνολογία AISYS βελτιώνει την αναπαραγωγή των χρωμάτων, μεγιστοποιεί τη φωτεινότητα και ενισχύει την αντίθεση. Το διπλό σύστημα απεικόνισης προσφέρει ομαλές εικόνες υψηλής ποιότητας, ακριβώς όπως θα θέλατε. Το μικρό μέγεθος του προβολέα διευκολύνει την εγκατάσταση σε σημεία όπου υπάρχει πρόβλημα χώρου ή βάρους.

Νέος φακός που αποδίδει φωτεινές εικόνες με υψηλή ακρίβεια


Ο 4K501ST διαθέτει νέο κρυστάλλινο φακό 4K με ζουμ 1,3x, ο οποίος αξιοποιεί τη μακρόχρονη παράδοση της Canon στη σχεδίαση φακών υψηλής ποιότητας. Σε συνδυασμό με τη φωτεινότητα 5.000 lumen και το σταθερό διάφραγμα F2.6, ο 4K501ST αποδίδει σταθερά εντυπωσιακή φωτεινότητα σε όλο το εύρος του ζουμ. Η μέγιστη εγγενής αντίθεση 3.000:1 προσφέρει ανώτερη απόδοση σε πραγματικές συνθήκες χρήσης, με πιο ρεαλιστικά χρώματα και πιο βαθύ μαύρο, για βελτιωμένη εμπειρία θέασης.

Εξαιρετική ευελιξία και ευκολία


Ο XEED 4K501ST έχει σχεδιαστεί για να αποδίδει εύκολα τέλεια αποτελέσματα από σχεδόν οποιαδήποτε θέση. Χάρη στο σύστημα μετατόπισης του φακού +/-60% με κινητήρα, μπορείτε να προσαρμόζετε τη θέση της εικόνας πολύ απλά, χωρίς ανάκλιση ή αλλαγή της θέσης του προβολέα. Η διόρθωση τραπεζοειδούς παραμόρφωσης στις τέσσερις γωνίες εξασφαλίζει τέλεια γεωμετρία των εικόνων. Με την τεχνολογία ανάμειξης περιγραμμάτων υψηλής ευκρίνειας, μπορείτε να συνδυάσετε υπέροχα εικόνες από πολλούς προβολείς 4K501ST, καθώς και να κάνετε διορθώσεις σε επίπεδο pixel. Με τη ρύθμιση 5 σημείων μπορείτε να προσαρμόσετε τα pixel RGB σε βήμα 0,1 pixel, για πιο ευκρινή αναπαραγωγή σε καμπύλες και θολωτές οθόνες. Στα εκτεταμένα χαρακτηριστικά του επαγγελματικού μενού περιλαμβάνονται επίσης επιλογές για την κατάσταση πολλαπλών εισόδων, τη βελτιστοποίηση DVI, την αναφορά λεπτομερειών για τα σήματα εισόδου, την εμφάνιση του συνολικού χρόνου λειτουργίας και την αλλαγή των bit τερματισμού από 1 σε 2, για συμβατότητα με μεγαλύτερη γκάμα συσκευών σειριακής επικοινωνίας.

Ευελιξία εν δράσει


Χάρη στις 4 εισόδους DVI-D και τις δύο εισόδους HDMI 2.0, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε τον 4K501ST με πολλές πηγές 4K, όπως συστήματα ψηφιακού βίντεο και υπολογιστές. Η συμβατότητα με HDMI 2.0 επιτρέπει την προβολή περιεχομένου 4K με ένα μόνο καλώδιο HDMI. Ο προβολέας αναπαράγει ταινίες 4K με χαμηλά επίπεδα φλουταρίσματος της κίνησης, ενώ η σχεδόν άμεση απόκρισή του, με υστέρηση μόλις 16,6ms, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε περιβάλλοντα προσομοίωσης. Με την τεχνολογία προβολής σε καμπύλες επιφάνειες, μπορείτε να ελέγξετε την περιφερειακή εστίαση –εκτός από τη γενική εστίαση του προβολέα– για πιστή αναπαραγωγή εικόνων ακόμα και σε επιφάνειες με σχήμα θόλου.

Εύκολη συντήρηση, χαμηλό κόστος λειτουργίας


Εκτός από το μικρό μέγεθος και την ανθεκτική κατασκευή, ο 4K501ST προσφέρει λειτουργία χωρίς προβλήματα και με χαμηλό κόστος. Η αντικατάσταση της λυχνίας και του φίλτρου αέρα γίνεται εύκολα, χωρίς να απαιτείται απεγκατάσταση του προβολέα. Η κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα** (μόλις 475W στην κατάσταση Eco και 0,4W σε κατάσταση αναμονής) ελαχιστοποιεί τα έξοδα λειτουργίας. Με το ειδικό κουμπί ECO μπορείτε να βελτιστοποιήσετε κάθε παράμετρο, ώστε να έχετε τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας.

* Μέχρι την ημερομηνία δημοσίευσης
** Συγκριτικά με προβολείς με παρόμοια φωτεινότητα

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

4K DVC icon

Ανάλυση 4Κ

For powerful brightness and a high contrast ratio

Για ισχυρή φωτεινότητα και υψηλό λόγο αντίθεσης

HDMI Port

Θύρα HDMI

Industry standard control protocol

Καθιερωμένοι μηχανισμοί ελέγχου

Crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty
 • Προβολέας πολυμέσων 4K501ST
 • Τηλεχειριστήριο (RS-RC05)
 • Μπαταρίες AA x2
 • Καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος AC
 • Εξωτερική συσκευασία με κωδικό EAN
 • Κάρτα εγγύησης (E)
 • Βιβλίο οδηγιών (CD-ROM)
 • Σημαντικές πληροφορίες