Απολαύστε τη δύναμη της προβολής 4K

Απολαύστε ποιότητα εικόνας επόμενης γενιάς αλλά και ευελιξία, με τον πιο μικρό και ελαφρύ* προβολέα σταθερής εγκατάστασης με εγγενή ανάλυση 4K (4.096x2.400) που υπάρχει σήμερα. Με φωτεινότητα 5.000 lumen, πάνελ LCOS 4K και φακό 4K της Canon, προσφέρει μαγευτικά αποτελέσματα.

0%
  Περιεχόμενα συσκευασίας

  Απόλυτη διαύγεια με εγγενή ανάλυση 4K

  Ισχυρός, ελαφρύς και ακριβής

  Η εγγενής ανάλυση 4K (4096 x 2400) εξασφαλίζει εκπληκτικά ευκρινές και λεπτομερές κείμενο, ομαλότερα γραφικά και εντυπωσιακές εικόνες, τόσο από υπολογιστές όσο και από πηγές βίντεο. Ο XEED 4K500ST χρησιμοποιεί compact πλαίσιο και είναι ο πιο μικρός και πιο ελαφρύς προβολέας σταθερής εγκατάστασης στην αγορά.

   4K500ST
  Projector

  Εκτεταμένες δυνατότητες για δημιουργική προβολή

  Δημιουργήστε εκπληκτικές παρουσιάσεις που αγκαλιάζουν το ακροατήριο χρησιμοποιώντας πολλούς προβολείς και την ενσωματωμένη τεχνολογία "ανάμειξης περιγραμμάτων", ακόμα και πάνω σε καμπύλες ή θολωτές επιφάνειες. Η εγκατάσταση διευκολύνεται ακόμα περισσότερο από τη λειτουργία περιφερειακής εστίασης (μεταβολή της εστίασης μόνο στα άκρα), τη ρύθμιση των συμπτώσεων με βήμα μικρότερο του pixel και τα 28 μοτίβα ελέγχου – όλα εγγενή χαρακτηριστικά του μοναδικού διπλού συστήματος απεικόνισης 4K. Πιστή αναπαραγωγή των εικόνων με τη λειτουργία δυναμικής ρύθμισης gamma, η οποία αποτρέπει την υποέκθεση των σκοτεινών περιοχών και την υπερέκθεση των φωτεινών περιοχών· η προβολή των εικόνων είναι απόλυτα ακριβής, με τα πραγματικά χρώματά τους.

  Ποιότητα 4K για ιατρικές εφαρμογές

  Για τις εικόνες που χρησιμοποιούνται σε ιατρικές εφαρμογές απαιτείται ένα διεθνές πρότυπο (DICOM Μέρος 14) προκειμένου να εξασφαλίζεται ότι προβάλλονται σωστά οι τονικές εικόνες, όπως οι ακτινογραφίες. Η ενσωματωμένη κατάσταση προσομοίωσης DICOM αναπαράγει αυτό το πρότυπο σε θερμοκρασίες χρώματος με βάση είτε το μπλε είτε το διαφανές. Για να εξασφαλίζεται η ακριβής αναπαραγωγή των εικόνων και να αποδίδονται οι ανεπαίσθητες διαφορές στους χρωματικούς τόνους, υπάρχουν διαθέσιμες 21 διαφορετικές επιλογές gamma για μικρομετρική ρύθμιση του συστήματος.

  4K

  Οπτικό σύστημα AISYS και τρία πάνελ LCOS 4K

  Κορυφαία απόδοση στην κατηγορία του

  Τόσο το οπτικό σύστημα AISYS όσο και τα τρία ανακλαστικά πάνελ LCOS 4K του XEED 4K500ST έχουν εξαιρετικά μικρές διαστάσεις αλλά κορυφαία απόδοση. Η τεχνολογία AISYS βελτιώνει την αναπαραγωγή των χρωμάτων, μεγιστοποιεί τη φωτεινότητα και ενισχύει την αντίθεση. Το διπλό σύστημα απεικόνισης προσφέρει ομαλές εικόνες υψηλής ποιότητας, ακριβώς όπως θα θέλατε. Το μικρό μέγεθος του προβολέα διευκολύνει την εγκατάσταση σε σημεία όπου υπάρχει πρόβλημα χώρου ή βάρους.

  Industry leading performance

  Ανάλυση πέρα από τα 4K

  Προσφέρει την εκπληκτική ανάλυση των 4096 x 2400 (9.830.400 pixel), υπερβαίνοντας τις απαιτήσεις του προτύπου DCI, και είναι το μικρότερο πάνελ LCOS κατηγορίας 0,76" που επιτυγχάνει ανάλυση 4K. Η υψηλή ανάλυση και η ποιότητα των χρωμάτων που παράγουν τα 3 πάνελ LCOS επιτρέπουν την προβολή των εικόνων όπως τις οραματίστηκαν οι δημιουργοί τους.

  Beyond-4k

  Φωτεινές, ευκρινείς εικόνες από ένα σύστημα μικρών διαστάσεων

  Για την επίτευξη μεγάλης φωτεινότητας από μια συσκευή μικρού μεγέθους, το ειδικό σύστημα AISYS (Σύστημα προσανατολισμένου φωτισμού) της Canon ελέγχει ανεξάρτητα το φως από τη λυχνία στην κατακόρυφη και στην οριζόντια διεύθυνση. Η υψηλή φωτεινότητα των 5.000 lumen διατηρείται σε όλο το εύρος του ζουμ, χωρίς να επηρεάζεται αρνητικά το επίπεδο αντίθεσης.

  Bright, clear images

  Κρυστάλλινος, ευρυγώνιος φακός ζουμ 4K και φωτεινότητα 5.000 lumen

  4K500ST

  Οπτική τεχνολογία Canon

  Ο XEED 4K500ST διαθέτει νέο κρυστάλλινο φακό 4K με ζουμ 1,3x, ο οποίος αξιοποιεί τη μακρόχρονη παράδοση της Canon στη σχεδίαση φακών υψηλής ποιότητας. Σε συνδυασμό με τη φωτεινότητα 5.000 lumen και το σταθερό διάφραγμα F2.6, ο XEED 4K500ST αποδίδει σταθερά εντυπωσιακή φωτεινότητα σε όλο το εύρος του ζουμ. Ο εγγενής λόγος αντίθεσης 3.000:1 προσφέρει ανώτερη απόδοση σε πραγματικές συνθήκες χρήσης, με πιο ρεαλιστικά χρώματα και πιο βαθύ μαύρο, για βελτιωμένη εμπειρία θέασης.

  Δυνατότητες προβολής σε θολωτές/καμπυλωτές επιφάνειες

  Η εικόνα παραμένει τέλεια εστιασμένη ακόμα και στα άκρα μιας καμπυλωτής ή θολωτής οθόνης, χάρη στην προσαρμογή της περιφερειακής εστίασης. Η οπτική διόρθωση επιτρέπει την αλλαγή της εστίασης στα άκρα της εικόνας. Υπάρχει δυνατότητα ρυθμίσεων για κοίλες και κυρτές οθόνες με ακτίνα 3m ή μεγαλύτερη. Με το μεγάλο διάφραγμα f/2.6, το βάθος πεδίου δεν επηρεάζεται. Ωστόσο, υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής του μέσω μεταβολής του διαφράγματος, ώστε το βάθος πεδίου να αυξάνεται ανάλογα με την καμπυλότητα της οθόνης. Η λειτουργία μνήμης φακού αποθηκεύει τις ρυθμίσεις για εύκολη ανάκληση σε περίπτωση χρήσης σε πολλαπλές εφαρμογές.

  Projector
  4K500ST

  Εικόνες χωρίς παραμόρφωση σε όλη την έκταση της περιοχής προβολής

  Η τηλεοπτική παραμόρφωση είναι η αλλοίωση του σχήματος μιας εικόνας στα άκρα λόγω της ποιότητας του φακού προβολής. Η συστολική ή διαστολική παραμόρφωση μπορεί να γίνεται απλώς αντιληπτή όταν χρησιμοποιείται μόνο ένας προβολέας· όταν όμως χρησιμοποιούνται πολλοί προβολείς για τη δημιουργία μιας συνδυασμένης εικόνας, δεν μπορεί να γίνει σωστή ευθυγράμμιση των εικόνων στις περιοχές υπέρθεσης και το αποτέλεσμα είναι μια συνδυασμένη εικόνα χαμηλής ποιότητας. Με ποσοστό τηλεοπτικής παραμόρφωσης 0,12%, οι συνδυασμένες εικόνες μπορούν να προβάλλονται τέλεια.

  Εγγενής λόγος αντίθεσης 3.000:1

  Ρύθμιση της αντίθεσης σύμφωνα με τις ανάγκες

  Ανάλογα με τη φύση των προβαλλόμενων εικόνων, ο λόγος αντίθεσης μπορεί να προσαρμόζεται από 2000:1 έως 3000:1 με ρύθμιση της ίριδας. Σε περίπτωση χρήσης σε καμπυλωτή οθόνη, ο έλεγχος της ίριδας βοηθά επίσης στη διατήρηση του μεγάλου βάθους πεδίου σε όλη την έκταση της περιοχής προβολής.

  Adjustment

  Ομαλή αναπαραγωγή βίντεο 4K στα 60fps

  Εξαιρετική ευελιξία και ευκολία

  Ο XEED 4K500ST έχει σχεδιαστεί για να πετυχαίνετε εύκολα τέλεια αποτελέσματα από σχεδόν οποιαδήποτε θέση. Χάρη στο σύστημα μετατόπισης του φακού +/-60% με κινητήρα, μπορείτε να προσαρμόζετε τη θέση της εικόνας πολύ απλά, χωρίς ανάκλιση ή αλλαγή της θέσης του προβολέα. Η διόρθωση τραπεζοειδούς παραμόρφωσης στις τέσσερις γωνίες εξασφαλίζει ότι οι εικόνες παραμένουν γεωμετρικά ακριβείς. Με την τεχνολογία ανάμειξης περιγραμμάτων υψηλής ευκρίνειας, μπορείτε να συνδυάσετε υπέροχα εικόνες από πολλούς προβολείς XEED 4K500ST, καθώς και να κάνετε διορθώσεις σε επίπεδο pixel. Με τη ρύθμιση 5 σημείων μπορείτε να προσαρμόσετε τα pixel RGB με βήμα μόλις 0,1 pixel, για πιο ευκρινή αναπαραγωγή σε καμπύλες και θολωτές οθόνες.

  Outstanding flexibility
  upscaling technology

  Ομαλή προβολή βίντεο και τεχνολογία αναβάθμισης ανάλυσης της εικόνας

  Ο 4K500ST προσφέρει ομαλή αναπαραγωγή βίντεο 4K χωρίς συμπίεση στα 60fps και είναι εξοπλισμένος με ειδικά σχεδιασμένο διπλό σύστημα απεικόνισης 4K υψηλών επιδόσεων. Υπάρχει δυνατότητα βελτίωσης της εικόνας με τη λειτουργία μείωσης του φλουταρίσματος λόγω κίνησης, η οποία προσθέτει ένα μαύρο καρέ μεταξύ των καρέ, διασφαλίζοντας την ευκρίνεια των περιγραμμάτων των εικόνων ακόμα και σε βίντεο με γρήγορη κίνηση. Με την αγορά των εφαρμογών προσομοίωσης να απαιτεί σχεδόν ακαριαίους ρυθμούς απόκρισης, η υστέρηση των 16,6ms (καθυστέρηση 1 καρέ στα 60Hz) σημαίνει ότι αυτός ο προβολέας είναι έναν από τους πιο γρήγορους στην αγορά.

  Ευελιξία διασύνδεσης

  Δυνατότητα προβολής υλικού 4K (έως 4096 x 2400 στα 60fps) μέσω των τεσσάρων υποδοχών DVI-D, σε ευθύγραμμη ή σταυροειδή μορφή, ή με ανάλυση 4096 x 2160 με χρήση 2 καλωδίων HDMI. Ένα μόνο καλώδιο HDMI μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προβολή βίντεο ανάλυσης 3048 x 2160 στα 30fps ή για αναβάθμιση υλικού 2K σε 4K με χρήση ειδικού αλγορίθμου αναβάθμισης ανάλυσης της Canon. Οι επιλογές εγκατάστασης επιτρέπουν τη χρήση του προβολέα με οποιαδήποτε κλίση σε εύρος 360 μοιρών, ενώ η συντήρηση είναι ιδιαίτερα απλή, καθώς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στη λυχνία και στο φίλτρο ακόμα και με τον προβολέα στη θέση εγκατάστασης.

  Flexible connectivity

  Μελέτη περίπτωσης

  Ανακαλύψτε τον XEED 4K500ST "εν δράσει" με τον φωτογράφο και κινηματογραφιστή Simeon Quarrie.

  Προδιαγραφές

  Ανάλυση 4Κ

  Υψηλότερη από την ανάλυση 4K, στα 4096 x 2400

  AISYS

  Για ισχυρή φωτεινότητα και υψηλό εγγενή λόγο αντίθεσης

  HDMI

  Θύρα HDMI 1.4

  Creston Connected

  Υποστηρίζει το Crestron Room View για έλεγχο

  PJLink

  Καθιερωμένο πρωτόκολλο ελέγχου

  Περιεχόμενα συσκευασίας

  Προτείνεται για εσάς...

  Αξεσουάρ και αναλώσιμα

  Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

  extra

  Canon Professional Network

  Αναλυτική κάλυψη από ειδικούς: ανακαλύψτε όλα όσα θέλετε να μάθετε για την εντυπωσιακή σειρά προβολέων Canon.

  extra

  Canon Professional Services

  Θέλετε να γίνετε μέλος του προγράμματος CPS; Απολαύστε υποστήριξη από ειδικούς, καθώς και υπηρεσίες για τον εξοπλισμό Canon που διαθέτετε.

  4K500ST

  Υπηρεσίες εγγύησης

  Στάνταρ εγγύηση για 3 έτη, υπηρεσία αντικατάστασης λυχνίας για 3 έτη και ολοκληρωμένη υπηρεσία εγγύησης με ανταλλαγή για 3 έτη, για να απολαμβάνετε τον προβολέα σας απαλλαγμένοι από κάθε άγχος.