LX-MU800Z

Ο LX-MU800Z είναι ο πρώτος προβολέας DLP της Canon με φωτεινή πηγή λέιζερ. Είναι ιδανικός για ψηφιακή σήμανση συνεχούς λειτουργίας, ενώ η μεγάλη φωτεινότητα των 8.000 lumen και τα προηγμένα στοιχεία ελέγχου της εικόνας τον καθιστούν έτοιμο για κάθε χρήση.

LX-MU800Z

Πλεονεκτήματα

 • Φωτεινή εικόνα με ισχύ 8.000 lumen και τεχνολογία DLP
 • Ιδανικός για ψηφιακή σήμανση: ισχυρά εργαλεία προσαρμογής της εικόνας, χρήση 24 ώρες την ημέρα/7 ημέρες την εβδομάδα και κατακόρυφος προσανατολισμός
 • Δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για δαπανηρούς ανταλλακτικούς λαμπτήρες: τεχνολογία διόδου λέιζερ με διάρκεια ζωής 20.000 ωρών
 • Εγγενής ανάλυση WUXGA (1920 x 1200) και αναλογίες 16:10 με μηχανοκίνητο ζουμ, εστίαση και μετατόπιση εικόνας
 • Ζωντανά χρώματα και βαθιές αποχρώσεις του μαύρου με λόγο δυναμικής αντίθεσης 10.500:1 (εγγενώς 1.050:1)
 • Ιδανικός για μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών, από αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία και αίθουσες συνεδριάσεων έως καταστήματα λιανικής ή μουσεία
 • Υποστήριξη για προσαρμοσμένη προβολή υπό πλήρη γωνία 360 μοιρών, παραμόρφωση εικόνας για προβολή σε καμπύλες επιφάνειες και στοιχεία ελέγχου της τραπεζοειδούς παραμόρφωσης σε 4 σημεία και γεωμετρικής προσαρμογής
 • Δυνατότητα προβολής μιας εικόνας 500" από απόσταση μεγαλύτερη των 90 μέτρων με τον φακό ζουμ εξαιρετικά μεγάλης απόστασης προβολής
 • Δυνατότητα επιλογής μεταξύ 8 εναλλάξιμων φακών για εξαιρετική ευελιξία*
 • Μεγάλη ποικιλία επιλογών για το σήμα εισόδου, συμπεριλαμβανομένου του προτύπου υψηλής ανάλυσης 3G-SDI
 • Υπηρεσία αντικατάστασης με συσκευή δανεισμού την επόμενη ημέρα, για τρία χρόνια**

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon LX-MU800Z

Εκπληκτική νέα φωτεινή πηγή


Ο πρώτος προβολέας της Canon με φωτεινή πηγή τύπου στερεάς κατάστασης, ο LX-MU800Z, παρέχει εικόνα με εξαιρετική φωτεινότητα 8.000 lumen και ανάλυση έως 1920x1200 WUXGA. Η τεχνολογία φωτεινής πηγής με δίοδο λέιζερ και φώσφορο της Canon εξασφαλίζει διάρκεια ζωής μεγαλύτερη από εκείνη των προβολέων με συμβατική λυχνία, η οποία φτάνει τις 20.000 ώρες χρήσης, δηλαδή 7 χρόνια με καθημερινή χρήση 8 ωρών. Χάρη στην υγρόψυκτη φωτεινή πηγή τύπου στερεάς κατάστασης, ο Canon LX-MU800Z μπορεί να λειτουργεί όλη την ημέρα, κάθε ημέρα, με κόστος λειτουργίας ίσο με το ένα δέκατο του κόστους των προβολέων με συμβατική λυχνία υδραργύρου.

Εξαιρετική δυνατότητα ελέγχου για εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης


Έλεγχος, ευελιξία και ισχύς, απόλυτα στη διάθεσή σας. Ο Canon LX-MU800Z είναι ιδανικός για ψηφιακή σήμανση και υποστηρίζει προσαρμοσμένη προβολή υπό πλήρη γωνία 360 μοιρών και παραμόρφωση εικόνας για προβολή σε καμπύλες επιφάνειες, καθώς και στοιχεία ελέγχου προηγμένης γεωμετρικής προσαρμογής, διόρθωση τραπεζοειδούς παραμόρφωσης στις 4 γωνίες, περιστροφή εικόνας κατά 25 μοίρες χωρίς περικοπή και μηχανική μετατόπιση εικόνας κατά 50%. Τα μοναδικά εργαλεία μίξης περιγραμμάτων της Canon επιτρέπουν γρήγορα και εύκολα τη συγχώνευση παρακείμενων εικόνων από πολλαπλούς προβολείς, ενώ ο προβολέας μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και με κατακόρυφο προσανατολισμό (απαιτείται βάση).

8 εναλλάξιμοι φακοί


Αξιοποιήστε τους 8 εναλλάξιμους φακούς τύπου bayonet*, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζουν σχεδόν σε οποιαδήποτε περίπτωση χρήσης. Η σειρά περιλαμβάνει από έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό ζουμ με μικρή απόσταση προβολής (0,62m-10,4m) έως έναν φακό ζουμ με εξαιρετικά μεγάλη απόσταση προβολής (έως 91m), ενώ όλοι υποστηρίζουν μεγέθη οθόνης από 40" έως 500". Η εναλλαγή των φακών γίνεται με τρόπο ασφαλή και εύκολο: το ενσωματωμένο λογισμικό του LX-MU800Z διαθέτει 8 θέσεις μνήμης με προκαθορισμένες ρυθμίσεις φακών, ενώ η λειτουργία ασφάλειας του φακού απενεργοποιεί τη φωτεινή πηγή σε περίπτωση αφαίρεσης του φακού.

Εκπληκτικές εικόνες


Ο Canon LX-MU800Z συνδυάζει την τεχνολογία DLP ενός ολοκληρωμένου κυκλώματος με μια ισχυρή φωτεινή πηγή λέιζερ και χρησιμοποιεί τροχό 4 τμημάτων και 3 χρωμάτων, ώστε να επιτυγχάνει εικόνα ανώτερης ποιότητας και να μειώνει σημαντικά το "εφέ ιριδισμού", ενώ η δυναμική προσαρμογή της αντίθεσης εξασφαλίζει βαθύτερες αποχρώσεις του μαύρου για μια καθηλωτική εμπειρία. Η ευρεία γκάμα χρωμάτων 91,9% sRGB παρέχει μια ολοζώντανη χρωματική παλέτα και οι ρυθμίσεις φωτεινότητας μπορούν να μεταβάλλονται με βήμα 1% από 20% έως 100% για προσαρμογή ακριβείας στις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος και για σωστό συνδυασμό της φωτεινότητας κατά τη μίξη περιγραμμάτων.

Βελτιωμένη δυνατότητα σύνδεσης και διαχείρισης


Ο Canon LX-MU800Z είναι έτοιμος για προβολή μιας μεγάλης γκάμας μέσων, με απευθείας σύνδεση μέσω εισόδων HDMI 1.4a, D-sub 15 ακίδων, DVI-D, 5BNC component και με το υψηλών προδιαγραφών 3Gb/s πρότυπο βίντεο 3G-SDI και HDBaseT για μετάδοση βίντεο χωρίς συμπίεση μέσω Ethernet. Έτσι, είναι ιδανικός για ολοζώντανη, σταθερή, προσαρμοσμένη προβολή. Ο LX-MU800Z διαθέτει επίσης θύρες εξόδου D-sub 15 ακίδων και 3G-SDI, ενώ τα συστήματα ελέγχου μπορούν να εκμεταλλευτούν τις λειτουργίες ελέγχου μέσω της σειριακής θύρας RS-232C, του προτύπου HDBaseT, του LAN και του δικτύου.

Εγγύηση τριών ετών με προβολέα δανεισμού την επόμενη ημέρα


Χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της φωτεινής πηγής και την απουσία φίλτρων προς αντικατάσταση, η συντήρηση του LX-MU800Z γίνεται εύκολα. Η δωρεάν παρατεταμένη εγγύηση τριών ετών με υπηρεσία δανεισμού συσκευής της Canon παρέχει την επόμενη ημέρα** ένα προβολέα δανεισμού για όσο χρόνο διαρκεί η επιδιόρθωση της αρχικής συσκευής σας. Έτσι, ο χρόνος παραμονής της εγκατάστασης εκτός λειτουργίας ελαχιστοποιείται.

* Ο λόγος προβολής πρέπει να αναγράφεται στον φακό προβολής.
** Ο όρος "επόμενη ημέρα" σημαίνει ότι, στις περιπτώσεις όπου είναι δυνατόν, η συσκευή δανεισμού θα παρέχεται την επόμενη ημέρα μετά την αίτηση επιδιόρθωσης. Αν η αίτηση υποβληθεί μετά το μεσημέρι, στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ή σε ημέρα αργίας, η συσκευή δανεισμού θα παραληφθεί εντός δύο ημερών. Αυτή η υπηρεσία δανεισμού υπόκειται σε συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις και είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένες χώρες.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

DLP

DLP

Full HD video reproduced in perfect detail

Αναπαραγωγή βίντεο Full HD με απόλυτη λεπτομέρεια

HDMI Port

Θύρα HDMI

Supporting HD video, audio and control

Υποστήριξη σημάτων βίντεο HD, ήχου, ελέγχου

Industry standard control protocol

Καθιερωμένοι μηχανισμοί ελέγχου

Crestron

Crestron

3 Yr Extended warranty

Εκτεταμένη εγγύηση 3 ετών