LX-MU700

Με φωτεινότητα 7.500 lumen και δυνατότητα επιλογής 7 εναλλάξιμων φακών, αυτός ο προβολέας WUXGA σταθερής εγκατάστασης με δύο λυχνίες προσφέρει έναν πετυχημένο συνδυασμό ευελιξίας, αξιοπιστίας και απόδοσης, με φωτεινές εικόνες πλούσιες σε λεπτομέρειες.

LX-MU700

Πλεονεκτήματα

  • Προβολέας DLP™ σταθερής εγκατάστασης με δύο λυχνίες και υψηλή φωτεινότητα
  • Εγγενής ανάλυση WUXGA (1.920x1.200) με αναλογίες 16:10
  • 7.500 lumen για φωτεινές, καθαρές εικόνες
  • Λόγος αντίθεσης 2.100: 1 για πλούσιο και βαθύ μαύρο
  • Εύκολη βελτιστοποίηση για φωτεινότητα ή αντίθεση χάρη στη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο τροχών 6 χρωμάτων
  • Εξαιρετική ευελιξία με δυνατότητα επιλογής μεταξύ 7 εναλλάξιμων φακών
  • Εύκολη προσαρμογή σε διάφορες απαιτήσεις φόρτου εργασίας χάρη στο σύστημα μετατόπισης φακού με κινητήρα και στη μνήμη ρυθμίσεων φακού
  • Δέχεται είσοδο από μεγάλη ποικιλία πηγών, καθώς και από θύρα HDBaseT με δυνατότητα εντολών ελέγχου μέσω δικτύου
  • Διατήρηση της γεωμετρίας των εικόνων μέσω διόρθωσης της τραπεζοειδούς παραμόρφωσης οριζόντια και κατακόρυφα (+/-40°)
  • Απλή και οικονομικά προσιτή συντήρηση, με διάρκεια ζωής λυχνίας έως 6.000 ώρες

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon LX-MU700

Φωτεινότητα και αξιοπιστία


Αν θέλετε να απολαμβάνετε φωτεινές και ευκρινείς εικόνες μεγάλου πλάτους σε ευρεία γκάμα εγκαταστάσεων, επιλέξτε τον προβολέα LX-MU700. Οι δύο λυχνίες που διαθέτει δεν αποδίδουν μόνο εκπληκτική φωτεινότητα 7.500 lumen, ακόμα και σε μεγάλες αίθουσες ή χώρους με υψηλά επίπεδα φωτισμού, αλλά παρέχουν επίσης πρόσθετη αξιοπιστία. Το κοινό σας δεν πρόκειται να απογοητευτεί ποτέ, καθώς ακόμα κι αν σταματήσει να λειτουργεί η μία λυχνία, μπορείτε να συνεχίσετε την παρουσίαση, τη διάλεξη ή την προβολή σας.

Ευκρινείς, πειστικές εικόνες


Η εγγενής ανάλυση WUXGA (1.920x1.200) εξασφαλίζει εικόνες με αυξημένη οξύτητα και πιο ομαλά γραφικά. Αντίθετα με τους προβολείς LCD, το πάνελ DLP του LX-MU700 αποδίδει σταθερά εξαιρετικές εικόνες σε όλο τον κύκλο ζωής του προϊόντος, ώστε να μην αλλοιώνεται η ποιότητα των προβολών σας με το πέρασμα του χρόνου. Ο λόγος αντίθεσης 2.100:1 συμβάλλει στην απόδοση ζωηρών χρωμάτων και μαύρου με πρόσθετο βάθος, βελτιώνοντας την εμπειρία του κοινού. Για βέλτιστα αποτελέσματα σε κάθε έργο και περιβάλλον, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο τροχούς 6 χρωμάτων, που σας επιτρέπουν να βελτιστοποιήσετε εύκολα τη φωτεινότητα ή την αντίθεση στις εικόνες σας.

Ευέλικτες επιλογές φακών


Χάρη στη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 7 εναλλάξιμων φακών Canon υψηλής ποιότητας, από σταθερό φακό μικρής εστιακής απόστασης έως φακό ζουμ εξαιρετικά μεγάλης εστιακής απόστασης, μπορείτε εύκολα να βρείτε τον ιδανικό για την απόσταση και το περιβάλλον προβολής που θέλετε. Είτε χρησιμοποιείτε ένα φακό είτε πολλούς, θα εκτιμήσετε τη λειτουργία μνήμης του φακού, που ανακαλεί αμέσως τις προτιμώμενες ρυθμίσεις μετατόπισης, εστίασης και ζουμ. Αυτό εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο σε περίπτωση που ο προβολέας χρησιμοποιείται με διαφορετικούς τρόπους σε έναν χώρο, όπως σε ένα αμφιθέατρο όπου ποικίλλει το μέγεθος του κοινού.

Ευέλικτες επιλογές συνδεσιμότητας


Ο LX-MU700 σάς βοηθά να αξιοποιήσετε πλήρως τις σύγχρονες, πρωτοποριακές ψηφιακές πηγές υψηλής ποιότητας. Η θύρα HDBaseT επιτρέπει τη μετάδοση σημάτων βίντεο HD, ήχου και ελέγχου με ένα μόνο καλώδιο δικτύου σε απόσταση έως 100m – γεγονός το οποίο προσδίδει μια νέα διάσταση ευελιξίας στις επιλογές εγκατάστασης. Επιπλέον, οι θύρες HDMI, DVI και Display, σε συνδυασμό με τις 5 υποδοχές BNC, εξασφαλίζουν συμβατότητα με μια μεγάλη γκάμα πηγών ψηφιακού βίντεο και υπολογιστή.

Εξαιρετικά αποτελέσματα με ευκολία


Αφού ενεργοποιήσετε τον προβολέα, η δυνατότητα Εξόδου σήματος διέγερσης οθόνης κατεβάζει αυτόματα την οθόνη και την τοποθετεί κατάλληλα για τη γωνία προβολής, ώστε να έχετε πάντα την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Η διόρθωση κατακόρυφης τραπεζοειδούς παραμόρφωσης σε εύρος +/-40° κάνει ακόμα πιο εύκολη τη ρύθμιση και τον χειρισμό του προβολέα, εξασφαλίζοντας σωστή γεωμετρία της εικόνας από σχεδόν όλες τις γωνίες.

Εύκολη, οικονομικά προσιτή συντήρηση και χαμηλό κόστος λειτουργίας


Ο LX-MU700 είναι σχεδιασμένος για λειτουργία χωρίς προβλήματα: η αλλαγή λυχνιών και φίλτρων γίνεται εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθεί ο προβολέας από τη θέση εγκατάστασης, ελαχιστοποιώντας έτσι τις διακοπές λειτουργίας. Επιπλέον, χάρη στη διάρκεια ζωής της λυχνίας που φτάνει έως και 6.000 ώρες και στο επίπεδο θορύβου των 35dBA στην κατάσταση Eco (με μία λυχνία), ο LX-MU700 αποτελεί μια οικονομικά ελκυστική πρόταση με όρους κόστους χρήσης.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Full HD video reproduced in perfect detail

Αναπαραγωγή βίντεο Full HD με απόλυτη λεπτομέρεια

HDMI Port

Θύρα HDMI

Supporting HD video, audio and control

Υποστήριξη σημάτων βίντεο HD, ήχου, ελέγχου

DLP

DLP