LX-MU500

Με φωτεινότητα 5.000 lumen και λόγο αντίθεσης 2.500:1, αυτός ο προβολέας WUXGA ημισταθερής εγκατάστασης είναι ιδανικός για όσους θέλουν να απολαμβάνουν φωτεινές εικόνες υψηλής ποιότητας από μια οικονομικά προσιτή, ευέλικτη συσκευή.

LX-MU500

Πλεονεκτήματα

 • Προβολέας ημισταθερής εγκατάστασης με υψηλή φωτεινότητα, που προσφέρει εκπληκτική σχέση κόστους-απόδοσης
 • Εγγενής ανάλυση WUXGA (1.920x1.200 pixel) με αναλογίες 16:10
 • Τεχνολογία DLP™ που αποδίδει υψηλή αντίθεση και έντονα χρώματα
 • 5.000 lumen για φωτεινές και καθαρές εικόνες, παρά το μικρό μέγεθος του προβολέα
 • Λόγος αντίθεσης 2.500:1 για χρώματα με μεγάλο βάθος και ρεαλιστικό μαύρο
 • Δύο θύρες HDMI (συμβατές με MHL) και θύρες δικτύου RJ-45 για μέγιστη ευελιξία
 • Κεντρικά τοποθετημένος φακός με χειροκίνητο ζουμ 1,6x για πιο εύκολη τοποθέτηση στη θέση εγκατάστασης
 • Διόρθωση τραπεζοειδούς παραμόρφωσης σε 4 γωνίες (+/- 30°) για εύκολη διατήρηση της γεωμετρίας της εικόνας
 • Προσαρμογή χρωμάτων σε 6 άξονες για εκπληκτικά αποτελέσματα σε ευρεία γκάμα εικόνων
 • Διάρκεια ζωής λυχνίας έως 2.500 ώρες και εκτεταμένη 3ετής εγγύηση αντικατάστασης λυχνίας
 • Ηχείο 10W με έξοδο ήχου γραμμής για ολοκληρωμένη λύση οπτικοακουστικής εγκατάστασης

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon LX-MU500

Ζωηρές εικόνες με υψηλή ακρίβεια


Χάρη στην εγγενή ανάλυση WUXGA (1.920x1.200), ο LX-MU500 αποδίδει πιο ευκρινείς εικόνες, ομαλότερα γραφικά και πιο ευανάγνωστο κείμενο. Η ανάλυση WUXGA είναι ιδανική τόσο για πηγές υπολογιστή όσο και βίντεο, ενώ είναι κατάλληλη για τους σύγχρονους φορητούς υπολογιστές με ευρεία οθόνη. Το πάνελ DLP μεγιστοποιεί τη φωτεινότητα και τη λεπτομέρεια, ενώ ελαχιστοποιεί τους διάφορους τύπους παραμόρφωσης, όπως το φαινόμενου "δικτυωτού", που παρατηρούνται συχνά στους κλασικούς προβολείς LCD.

Φωτεινά χρώματα, πιστές λεπτομέρειες


Με εντυπωσιακή φωτεινότητα για το μέγεθός του, που φτάνει τα 5.000 lumen, ο προβολέας LX-MU500 παράγει αισθητά πιο φωτεινές εικόνες σε περιβάλλοντα μεσαίου μεγέθους, όπως αίθουσες διαλέξεων, συσκέψεων και συνεδριάσεων. Ο λόγος αντίθεσης 2.500:1 αποδίδει τα χρώματα με καθαρότητα και το μαύρο με πρόσθετο βάθος, προσφέροντας κορυφαία εμπειρία θέασης, ενώ ο νέος αλγόριθμος Brilliant Colour™ ενισχύει την ακρίβεια των χρωμάτων, εξασφαλίζοντας πιστή αναπαραγωγή του πρωτότυπου υλικού.

Ευέλικτες επιλογές συνδεσιμότητας


Χάρη στις δύο θύρες HDMI και τις θύρες δικτύου HDBaseT και RJ-45, ο LX-MU500 είναι συμβατός με μια ευρεία γκάμα πηγών ψηφιακού βίντεο, υπολογιστών και φορητών συσκευών. Μέσω της θύρας HDBaseT μπορείτε να μεταδώσετε σήματα βίντεο HD, ήχου και ελέγχου¹ με ένα μόνο καλώδιο δικτύου σε απόσταση έως 100m – γεγονός που καθιστά πιο εύκολη και ευέλικτη τη διαμόρφωση και την εγκατάσταση του συστήματος. Καθώς μία από τις δύο εισόδους HDMI του προβολέα είναι συμβατή με MHL, μπορείτε να συνδέσετε οποιοδήποτε tablet ή smartphone με υποστήριξη MHL χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο MHL του εμπορίου.

Εξαιρετικά αποτελέσματα με ευκολία


Ο LX-MU500 διαθέτει κεντρικά τοποθετημένο φακό με χειροκίνητο ζουμ 1,6x, ενώ ρυθμίζεται εξαιρετικά εύκολα χάρη στη διόρθωση τραπεζοειδούς παραμόρφωσης σε 4 γωνίες. Εκτός από την τυπική κατακόρυφη και οριζόντια προσαρμογή (+/-30%), η ξεχωριστή προσαρμογή των γωνιών σάς επιτρέπει να επιτυγχάνετε εύκολα εικόνες με τέλεια γεωμετρική ακρίβεια, ακόμα κι όταν ο προβολέας είναι ανυψωμένος ή βρίσκεται εκτός του άξονά του. Χάρη στην προσαρμογή χρωμάτων σε 6 άξονες, τις 5 καταστάσεις εικόνας και τις 2 καταστάσεις με δυνατότητα διαμόρφωσης από τον χρήστη, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι το κοινό θα βλέπει το προβαλλόμενο υλικό όπως ακριβώς είχατε σχεδιάσει.

Μικρό μέγεθος και εύκολη λειτουργία με προσιτό κόστος


Ο LX-MU500 περιλαμβάνει δωρεάν 3ετή εγγύηση αντικατάστασης λυχνίας, που καλύπτει έως 3 ανταλλακτικές λυχνίες σε περίπτωση βλάβης της λυχνίας². Για ακόμη περισσότερη σιγουριά, στην απίθανη περίπτωση που παρουσιάσει πρόβλημα ο προβολέας, η εκτεταμένη εγγύηση με υπηρεσία δανεισμού συσκευής σάς παρέχει έναν δανεικό προβολέα την επόμενη ημέρα μέχρι να επισκευαστεί ο δικός σας. Οι λυχνίες του LX-MU500 έχουν διάρκεια ζωής έως 2.500 ώρες, ενώ η αλλαγή τους γίνεται εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθεί ο προβολέας από τη θέση εγκατάστασης. Χάρη στο ηχείο 10W και την έξοδο ήχου γραμμής, ο LX-MU500 μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας τόσο στον οπτικό όσο και στον ακουστικό τομέα.

¹ Όταν είναι σε κατάσταση αναμονής, δεν γίνεται αποδεκτή εντολή ελέγχου για την Ενεργοποίηση μέσω HDBaseT.
² Απαιτείται δήλωση του προϊόντος.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Full HD video reproduced in perfect detail

Αναπαραγωγή βίντεο Full HD με απόλυτη λεπτομέρεια

HDMI Port

Θύρα HDMI

Supporting HD video, audio and control

Υποστήριξη σημάτων βίντεο HD, ήχου, ελέγχου¹

MHL

Απευθείας είσοδος από συσκευές MHL

Industry standard control protocol

Καθιερωμένοι μηχανισμοί ελέγχου

Crestron

Crestron