LV-X320

Φωτεινές εικόνες από έναν φορητό προβολέα XGA με μικρό μέγεθος και βάρος. Με αξιόπιστη λειτουργία και εύκολη συντήρηση, αποτελεί την καλύτερη επιλογή υψηλής ποιότητας για αγοραστές που δεν επιθυμούν να δαπανήσουν μεγάλα ποσά.

LV-X320

Πλεονεκτήματα

 • Προβάλετε καθαρές εικόνες υψηλής ποιότητας σε τυπική ανάλυση XGA (1024 x 768 pixel)
 • Απολαύστε ζωηρά χρώματα και βαθύ μαύρο με 3.200 lumen και λόγο αντίθεσης 10.000:1
 • Δείτε καθαρές εικόνες υψηλής λεπτομέρειας χάρη στο πάνελ DLP™
 • Ελαφρύς και μικρός, με βάρος μόλις 2,5kg για εύκολη μεταφορά
 • Ευελιξία τοποθέτησης χάρη στον με φακό χειροκίνητο ζουμ 1,1x
 • Θύρες RJ-45 και HDMI™ με συμβατότητα MHL
 • υποστήριξη περιεχομένου 3D μέσω του συστήματος DLP-Link
 • Διόρθωση κατακόρυφης και οριζόντιας τραπεζοειδούς παραμόρφωσης (+/-30°) που διατηρεί τις εικόνες ρεαλιστικές
 • Προσαρμογή χρωμάτων σε 6 άξονες και λειτουργία Χρώμα οθόνης για βελτιστοποίηση ανάλογα με το περιβάλλον σας
 • Έως 6.000 ώρες διάρκεια ζωής λυχνίας και εγγύηση 3 ετών με αντικατάσταση λυχνίας*
 • Ενσωματωμένο ηχείο 10W, υποδοχή εξόδου γραμμής ήχου και αθόρυβη λειτουργία, μόλις 29dB

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon LV-X320

Φωτεινές εικόνες υψηλής ακρίβειας


Αν ψάχνετε έναν φορητό προβολέα που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, επιλέξτε τον Canon LV-X320. Το κοινό σας θα απολαμβάνει ευκρινείς και καθαρές εικόνες σε εγγενή ανάλυση XGA (1.024 x 768 pixel), με φωτεινά, ζωντανά χρώματα και βαθύ μαύρο χάρη στη φωτεινότητα 3.200 lumen και στον λόγο αντίθεσης 10.000:1 που προσφέρει ο προβολέας. Η τεχνολογία πάνελ DLP ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση της εικόνας και παρέχει μεγαλύτερη φωτεινότητα σε πραγματικές συνθήκες απ' ότι άλλοι προβολείς παρόμοιου κόστους, καθιστώντας τον μια ξεχωριστή επιλογή για αγοραστές με περιορισμένο προϋπολογισμό.

Εύκολη εγκατάσταση


Ακόμη και σε πολύ μικρούς χώρους, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι εικόνες σας είναι γεωμετρικά τέλειες χάρη στη διόρθωση κατακόρυφης και οριζόντιας τραπεζοειδούς παραμόρφωσης κατά +/-30°. Για μεγαλύτερη ευελιξία, το χειροκίνητο ζουμ 1,1x προσφέρει απόλυτο έλεγχο στην τοποθέτηση του προβολέα: ό,τι χρειάζεστε για μικρούς χώρους. Όταν το φυσικό φως είναι έντονο, ή όπου είναι απαραίτητη η προβολή σε χρωματιστές επιφάνειες, η διόρθωση του χρώματος οθόνης διασφαλίζει φωτεινές, πεντακάθαρες εικόνες και φυσικά χρώματα.

Οι συνδέσεις που θέλετε


Με τον προβολέα LV-X320, έχετε τη δυνατότητα να προβάλλετε εικόνες υψηλής ποιότητας από μια μεγάλη γκάμα πηγών χάρη στην ευρεία επιλογή εισόδων. Η θύρα HDMI σάς δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις εξόδους HDMI που διαθέτουν πλέον σχεδόν όλοι οι φορητοί υπολογιστές για πιο ευκρινείς, καθαρές και λεπτομερείς εικόνες. Επίσης, μπορείτε να προβάλετε εύκολα εντυπωσιακό περιεχόμενο 3D χρησιμοποιώντας το σύστημα DLP-Link. Για ακόμη περισσότερη άνεση, η συμβατότητα με MHL σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλετε περιεχόμενο από οποιοδήποτε tablet ή smartphone με υποστήριξη MHL μέσω της θύρας HDMI του προβολέα. Η θύρα δικτύου RJ-45 διευκολύνει τη συνδεσιμότητα, τον έλεγχο και τη συντήρηση μέσω του δικτύου του οργανισμού σας, ελαχιστοποιώντας τις εργασίες που απαιτούνται από την ομάδα IT.

Ελαφρύς και φορητός


Με βάρος μόλις 2,5kg, ο LV-X320 είναι μικρός και ελαφρύς ώστε να μπορείτε να τον μεταφέρετε εύκολα σε συναντήσεις, διαλέξεις, σεμινάρια ή παρουσιάσεις. Για πιο εύκολη μεταφορά σε μεγαλύτερες μετακινήσεις, επιλέξτε την προαιρετική προστατευτική μαλακή θήκη μεταφοράς. Μόλις φτάσετε στον προορισμό σας, μπορείτε να συνδέσετε τον προβολέα σας πανεύκολα: όλες οι θύρες και τα βύσματα είναι ομαδοποιημένα με τρόπο που σας εξασφαλίζουν εύκολη και άνετη πρόσβαση. Συνδέστε πηγές ήχου στο ενσωματωμένο ηχείο υψηλής ποιότητας για να βελτιώσετε τις παρουσιάσεις σας και να ενισχύσετε την εμπειρία του κοινού σας. Εναλλακτικά, συνδέστε τον προβολέα σε έναν ενισχυτή ή σε μια μικροφωνική εγκατάσταση μέσω της υποδοχής εξόδου γραμμής ήχου.

Μειώστε το κόστος, όχι την ποιότητα


Επιλέξτε τον LV-X320 και διατηρήστε το κόστος χρήσης και λειτουργίας σε ιδιαίτερα χαμηλό επίπεδο. Η λυχνία έχει διάρκεια ζωής έως 6.000 ώρες σε κατάσταση Eco. Επίσης, η γενναιόδωρη εγγύηση λυχνίας 3 ετών* της Canon σάς παρέχει έως και 3 ανταλλακτικές λυχνίες εντός της περιόδου εγγύησης σε περίπτωση βλάβης της λυχνίας σε συνθήκες κανονικής χρήσης. Έτσι, εξαλείφεται αποτελεσματικά ένα πολύ σημαντικό κόστος. Η ενέργεια που καταναλώνει ο προβολέας είναι μόλις 350W σε λειτουργία (240W σε κατάσταση Eco), συμβάλλοντας στη μείωση των λειτουργικών εξόδων και στην επίτευξη των περιβαλλοντικών στόχων του οργανισμού σας. Χάρη στη σχεδίαση χωρίς φίλτρο και στην εύκολη αντικατάσταση λυχνίας από το επάνω πάνελ του προβολέα, τα έξοδα συντήρησης μειώνονται στο ελάχιστο δυνατό. Επίσης, ο ανεμιστήρας του LV-X320 λειτουργεί μόλις στα 29dB στην κατάσταση Eco, ώστε το κοινό σας να μην αποσπάται από το θόρυβο.

*Διαφέρει ανά χώρα. Η δήλωση του προϊόντος θα πρέπει να γίνει εντός 60 ημερών.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Θύρα HDMI

Industry standard control protocol

Καθιερωμένοι μηχανισμοί ελέγχου

MHL

MHL