LV-X310ST

Αυτός ο φορητός και ελαφρύς προβολέας μικρών διαστάσεων προσφέρει ανάλυση XGA και μικρή απόσταση προβολής, για φωτεινές και καθαρές εικόνες από κοντινές αποστάσεις. Χάρη στην αξιόπιστη λειτουργία και στο χαμηλό κόστος χρήσης, είναι η ιδανική επιλογή για όσους δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο κόστος.

LV-X310ST

Πλεονεκτήματα

 • Προβάλετε ευκρινείς εικόνες υψηλής ποιότητας σε κλασική ανάλυση XGA (1.024 x 768 pixel)
 • Απολαύστε ζωηρά χρώματα και βαθύ μαύρο με 3.100 lumen και λόγο αντίθεσης 10.000:1
 • Προβάλετε εικόνες μεγάλου μεγέθους από μικρή απόσταση, χάρη στον φακό μικρής απόστασης προβολής 0,61:1
 • Δείτε καθαρές εικόνες υψηλής λεπτομέρειας χάρη στο πάνελ DLP™
 • Ελαφρύς και μικρός, με βάρος μόλις 2,8kg για εύκολη μεταφορά
 • Θύρες RJ-45 και HDMI™ με συμβατότητα MHL
 • υποστήριξη περιεχομένου 3D μέσω του συστήματος DLP-Link
 • Διόρθωση κατακόρυφης και οριζόντιας τραπεζοειδούς παραμόρφωσης (+/-15°) που διατηρεί τις εικόνες ρεαλιστικές
 • Προσαρμογή χρωμάτων σε 6 άξονες και λειτουργία Χρώμα οθόνης για βελτιστοποίηση ανάλογα με το περιβάλλον σας
 • Έως 6.000 ώρες διάρκεια ζωής λυχνίας και εγγύηση 3 ετών με αντικατάσταση λυχνίας*
 • Ενσωματωμένο ηχείο 10W, υποδοχή εξόδου γραμμής ήχου και αθόρυβη λειτουργία, μόλις 29dB

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon LV-X310ST

Φωτεινή προβολή και υψηλή ακρίβεια από μικρή απόσταση


Ο LV-X310ST της Canon είναι ιδανικός για οργανισμούς που αναζητούν έναν φορητό προβολέα με μικρή απόσταση προβολής, εντυπωσιακή ποιότητα και εξαιρετική αξία για την τιμή του. Το κοινό σας θα απολαμβάνει ευκρινείς και καθαρές εικόνες σε εγγενή ανάλυση XGA (1.024 x 768 pixel), με φωτεινά, ζωντανά χρώματα και βαθύ μαύρο χάρη στη φωτεινότητα 3.100 lumen και στον λόγο αντίθεσης 10.000:1 που προσφέρει ο προβολέας. Ο λόγος προβολής 0,61:1 και ο ειδικός, σταθερός φακός μικρής απόστασης προβολής 1,0x προσφέρουν μεγάλη γκάμα επιλογών τοποθέτησης, καθώς επιτρέπουν την προβολή μιας εικόνας 2,5m από απόσταση μόλις 1,5m. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία πάνελ DLP που βελτιώνει ακόμα περισσότερο την ποιότητα εικόνας, ο LV-X310ST προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση σε σχέση με την τιμή του.

Εξαιρετικά αποτελέσματα με ευκολία


Διατηρήστε τέλεια τη γεωμετρία των εικόνων σας, ακόμη και σε περιορισμένους χώρους, χάρη στη διόρθωση της κατακόρυφης και οριζόντιας τραπεζοειδούς παραμόρφωσης σε εύρος +/- 15°. Σε χώρους με έντονο φυσικό φως, ή όπου είναι απαραίτητη η προβολή σε χρωματιστές επιφάνειες, η διόρθωση του χρώματος οθόνης διασφαλίζει αυτόματα φωτεινές εικόνες και φυσικά χρώματα. Για πρόσθετη βοήθεια στην προβολή συναρπαστικών εικόνων σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις, η διόρθωση χρωμάτων σε 6 άξονες προσφέρει ακρίβεια στον έλεγχο της χροιάς, του κορεσμού και άλλων σημαντικών παραμέτρων.

Οι συνδέσεις που θέλετε


Χρησιμοποιήστε τον LV-X310ST για να προβάλετε εικόνες υψηλής ποιότητας από ποικιλία πηγών, χάρη στην πληθώρα υποδοχών εισόδου του προβολέα. Η θύρα HDMI σάς επιτρέπει να αξιοποιήσετε την έξοδο HDMI του φορητού υπολογιστή σας για την προβολή εικόνων με μεγαλύτερη ευκρίνεια και περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ το σύστημα DLP-Link προσφέρει τη δυνατότητα αναπαραγωγής εντυπωσιακού περιεχομένου 3D με ευκολία. Για ακόμη περισσότερη άνεση, η συμβατότητα με MHL σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλετε περιεχόμενο από οποιοδήποτε tablet ή smartphone με υποστήριξη MHL μέσω της θύρας HDMI του προβολέα. Η θύρα δικτύου RJ-45 διευκολύνει τη συνδεσιμότητα, τον έλεγχο και τη συντήρηση μέσω του δικτύου του οργανισμού σας, ελαχιστοποιώντας τις εργασίες που απαιτούνται από την ομάδα IT.

Ελαφρύς και φορητός


Με βάρος μόλις 2,8kg, ο LV-X310ST είναι μικρός και ελαφρύς ώστε να μπορείτε να τον μεταφέρετε εύκολα σε συναντήσεις, διαλέξεις, σεμινάρια ή παρουσιάσεις. Για πιο εύκολη μεταφορά σε μεγαλύτερες μετακινήσεις, επιλέξτε την προαιρετική προστατευτική μαλακή θήκη μεταφοράς. Μόλις φτάσετε στον προορισμό σας, μπορείτε να συνδέσετε τον προβολέα σας πανεύκολα: όλες οι θύρες και τα βύσματα είναι ομαδοποιημένα με τρόπο που σας εξασφαλίζουν εύκολη και άνετη πρόσβαση. Συνδέστε πηγές ήχου στο ενσωματωμένο ηχείο υψηλής ποιότητας για να βελτιώσετε τις παρουσιάσεις σας και να ενισχύσετε την εμπειρία του κοινού σας. Εναλλακτικά, συνδέστε τον προβολέα σε έναν ενισχυτή ή σε μια μικροφωνική εγκατάσταση μέσω της υποδοχής εξόδου γραμμής ήχου.

Μειώστε το κόστος, όχι την ποιότητα


Επιλέξτε τον LV-X310ST για το χαμηλότερο κόστος χρήσης που προσφέρει. Η διάρκεια ζωής των λυχνιών είναι 6.000 ώρες στην κατάσταση Eco, ενώ η γενναιόδωρη εγγύηση λυχνίας 3 ετών* εξαλείφει το κόστος αντικατάστασης των λυχνιών για 3 έτη, σε περίπτωση βλάβης υπό κανονικές συνθήκες χρήσης. Η ενέργεια που καταναλώνει ο προβολέας είναι μόλις 350W σε λειτουργία (240W σε κατάσταση Eco), συμβάλλοντας στη μείωση των λειτουργικών εξόδων και στην επίτευξη των περιβαλλοντικών στόχων του οργανισμού σας. Η σχεδίαση χωρίς φίλτρο ελαχιστοποιεί το κόστος συντήρησης, ενώ οι λυχνίες μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα από το επάνω πάνελ του προβολέα. Επίσης, ο ανεμιστήρας του LV-X310ST λειτουργεί μόλις στα 29DB στην κατάσταση Eco, ώστε το κοινό σας να μην αποσπάται από το θόρυβο.

*Διαφέρει ανά χώρα. Η δήλωση του προϊόντος θα πρέπει να γίνει εντός 60 ημερών.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Θύρα HDMI

Industry standard control protocol

Καθιερωμένοι μηχανισμοί ελέγχου

MHL

MHL