LV-WX310ST

Αυτός ο φορητός και ελαφρύς προβολέας μικρών διαστάσεων προσφέρει ανάλυση WXGA και μικρή απόσταση προβολής, για φωτεινές εικόνες ευρείας οθόνης από κοντινές αποστάσεις. Χάρη στη συμβατότητα με HDMI και MHL και τη θύρα δικτύου, είναι μια ευέλικτη επιλογή υψηλής ποιότητας για χρήστες που δίνουν έμφαση στο κόστος.

LV-WX310ST

Πλεονεκτήματα

 • Προβάλετε ευκρινείς εικόνες ευρείας οθόνης με εγγενή ανάλυση WXGA (1.280 x 800 pixel)
 • Απολαύστε ισχυρή φωτεινότητα 3.100 lumen και λόγο αντίθεσης 10.000:1 για βαθύ μαύρο
 • Προβάλετε εικόνες μεγάλου μεγέθους από μικρή απόσταση, χάρη στον φακό μικρής απόστασης προβολής 0,49:1
 • Πάνελ DLP™ που προσφέρει εντυπωσιακά ευκρινείς και ακριβείς εικόνες
 • Ελαφρύς και φορητός με βάρος μόλις 2,8kg
 • Θύρες RJ-45 και HDMI™ με συμβατότητα MHL
 • υποστήριξη περιεχομένου 3D μέσω του συστήματος DLP-Link
 • Διόρθωση κατακόρυφης και οριζόντιας τραπεζοειδούς παραμόρφωσης (+/-15°) που αποτρέπει την παραμόρφωση
 • Προσαρμογή χρωμάτων σε 6 άξονες και λειτουργία Χρώμα οθόνης για βελτιστοποίηση ανάλογα με το περιβάλλον σας
 • Έως 6.000 ώρες διάρκεια ζωής λυχνίας και εγγύηση 3 ετών με αντικατάσταση λυχνίας*
 • Ενσωματωμένο ηχείο 10W, υποδοχή εξόδου γραμμής ήχου και αθόρυβη λειτουργία, μόλις 29dB

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon LV-WX310ST

Φωτεινές, ρεαλιστικές εικόνες από μικρή απόσταση


Ο LV-WX310ST της Canon είναι η φυσική επιλογή για όσους έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό και αναζητούν έναν φωτεινό, φορητό προβολέα ευρείας οθόνης με μικρή απόσταση προβολής. Χάρη στην εγγενή ανάλυση WXGA (1.280 x 800 pixel) και τις αναλογίες 16:10, θα απολαμβάνετε ευκρινείς εικόνες ευρείας οθόνης με εξαιρετική ακρίβεια. Με φωτεινότητα 3.100 lumen και λόγο αντίθεσης 10.000:1 προσφέρει ζωηρά χρώματα και βαθύ μαύρο. Ο λόγος προβολής 0,49:1 και ο ειδικός, σταθερός φακός μικρής απόστασης προβολής 1,0x εξασφαλίζουν μεγάλη γκάμα επιλογών τοποθέτησης, καθώς επιτρέπουν την προβολή μιας εικόνας 2,5m από απόσταση μόλις 1,22m. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία πάνελ DLP που βελτιώνει ακόμα περισσότερο τον ρεαλισμό και την ποιότητα της εικόνας, ο LV-WX310ST επιτυγχάνει έναν εξαιρετικό συνδυασμό ποιότητας και σχέσης κόστους-απόδοσης.

Εξαιρετικά αποτελέσματα με ευκολία


Η προβολή εικόνων με απόλυτη γεωμετρική ακρίβεια είναι εξασφαλισμένη χάρη στη διόρθωση κατακόρυφης και οριζόντιας τραπεζοειδούς παραμόρφωσης σε εύρος +/- 15°. Σε περιβάλλοντα με έντονο φυσικό φως, ή όπου είναι απαραίτητη η προβολή σε χρωματιστές επιφάνειες, η διόρθωση του χρώματος οθόνης διασφαλίζει φωτεινές εικόνες και φυσικά χρώματα. Η δυνατότητα ρύθμισης των χρωμάτων σε 6 άξονες προσφέρει ακρίβεια στον έλεγχο της χροιάς, του κορεσμού και άλλων σημαντικών παραμέτρων, ώστε να προβάλλετε εντυπωσιακές εικόνες σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις.

Εύκολη συνδεσιμότητα


Απολαύστε την ευελιξία της προβολής εικόνων υψηλής ποιότητας από πληθώρα πηγών χάρη στην ευρεία επιλογή εισόδων του LV-WX310ST. Η θύρα HDMI σάς επιτρέπει να αξιοποιήσετε την έξοδο HDMI του φορητού υπολογιστή σας για την προβολή εικόνων με μεγαλύτερη ευκρίνεια και περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ το σύστημα DLP-Link προσφέρει τη δυνατότητα αναπαραγωγής εντυπωσιακού περιεχομένου 3D με ευκολία. Για ακόμη περισσότερη άνεση, η συμβατότητα με MHL σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλετε περιεχόμενο από οποιοδήποτε tablet ή smartphone με υποστήριξη MHL μέσω της θύρας HDMI του προβολέα. Η θύρα δικτύου RJ-45 διευκολύνει τη συνδεσιμότητα, τον έλεγχο και τη συντήρηση μέσω του δικτύου του οργανισμού σας, ελαχιστοποιώντας τις εργασίες που απαιτούνται από την ομάδα IT.

Ελαφρύς και φορητός


Με βάρος μόλις 2,8kg, ο LV-WX310ST είναι αρκετά ελαφρύς ώστε να τον μεταφέρετε με ευκολία. Για ακόμη πιο εύκολη μεταφορά, μπορείτε να επιλέξετε την προαιρετική μαλακή θήκη. Όταν φτάσετε στον προορισμό σας, μπορείτε να συνδέσετε τον προβολέα σας πανεύκολα: όλες οι θύρες και τα βύσματα είναι ομαδοποιημένα με πρακτικό τρόπο, για εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση. Συνδέστε οποιαδήποτε πηγή ήχου στο ενσωματωμένο ηχείο υψηλής ποιότητας για να βελτιώσετε την εμπειρία του ακροατηρίου σας. Εναλλακτικά, συνδέστε τον προβολέα σε έναν ενισχυτή ή σε μια μικροφωνική εγκατάσταση μέσω της εξόδου γραμμής ήχου.

Προσιτό κόστος χρήσης


Επιλέξτε τον LV-WX310ST και διατηρήστε το κόστος χρήσης και λειτουργίας σε ιδιαίτερα χαμηλό επίπεδο. Η λυχνία έχει διάρκεια ζωής έως 6.000 ώρες σε κατάσταση Eco. Επίσης, η γενναιόδωρη εγγύηση λυχνίας 3 ετών* της Canon σάς παρέχει έως και 3 ανταλλακτικές λυχνίες εντός της περιόδου εγγύησης σε περίπτωση βλάβης της λυχνίας σε συνθήκες κανονικής χρήσης. Έτσι, εξαλείφεται αποτελεσματικά ένα πολύ σημαντικό κόστος. Η ενέργεια που καταναλώνει ο προβολέας είναι μόλις 350W σε λειτουργία (240W σε κατάσταση Eco), συμβάλλοντας στη μείωση των λειτουργικών εξόδων και στην επίτευξη των περιβαλλοντικών στόχων του οργανισμού σας. Χάρη στη σχεδίαση χωρίς φίλτρο και στην εύκολη αντικατάσταση λυχνίας από το επάνω πάνελ του προβολέα, τα έξοδα συντήρησης μειώνονται στο ελάχιστο δυνατό. Επίσης, ο ανεμιστήρας του LV-WX310ST λειτουργεί μόλις στα 29dB στην κατάσταση Eco, ώστε το κοινό σας να μην αποσπάται από το θόρυβο.

*Διαφέρει ανά χώρα. Η δήλωση του προϊόντος θα πρέπει να γίνει εντός 60 ημερών.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Θύρα HDMI

Industry standard control protocol

Καθιερωμένοι μηχανισμοί ελέγχου

MHL

MHL