Canon LV-WX300USTi

LV-WX300USTi

Μικρός, φορητός και με εξαιρετικά μικρή απόσταση προβολής, ο προβολέας LV-WX300USTi παρέχει εγγενή ανάλυση WXGA και διαδραστικές λειτουργίες για να απολαμβάνετε μεγάλες, φωτεινές και πεντακάθαρες εικόνες σε μικρούς χώρους συσκέψεων και αίθουσες διδασκαλίας.

Πλεονεκτήματα

  • Μικρός και φορητός προβολέας με εξαιρετικά μικρή απόσταση προβολής και βάρος μόλις 5kg
  • Αυξήστε τη συμμετοχή του κοινού σας με διαδραστικές λειτουργίες χρησιμοποιώντας έως 4 γραφίδες IR ή το δάχτυλό σας με τη μονάδα αφής.
  • Προβάλετε εύκολα φωτεινές, πεντακάθαρες εικόνες 100" από απόσταση μόλις 445mm
  • Πάνελ DLP με εγγενή ανάλυση WXGA (1280 x 800 pixel) και αναλογίες ευρείας οθόνης 16:10
  • Απολαύστε υψηλή φωτεινότητα 3.000 lumen και λόγο αντίθεσης 7.500:1
  • Διόρθωση κατακόρυφης τραπεζοειδούς παραμόρφωσης σε εύρος +/-40°
  • Διάρκεια ζωής λυχνίας έως 8.000 ώρες και θόρυβος 29dBA στην κατάσταση Eco
  • Προσαρμογή χρωμάτων σε 6 άξονες με προηγμένη βελτιστοποίηση ανάλογα με το χρώμα της οθόνης
  • 2 ενσωματωμένα ηχεία 10W
  • 2 θύρες HDMI και θύρα δικτύου RJ-45

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon LV-WX300USTi

Μικρός και φορητός προβολέας με εξαιρετικά μικρή απόσταση προβολής


Ο LV-WX300USTi, με εξαιρετικά μικρή απόσταση προβολής, προσφέρει μεγάλο μέγεθος οθόνης ακόμα και σε περιορισμένους χώρους. Επιτρέπει την προβολή πεντακάθαρων εικόνων 100 ιντσών από απόσταση μόλις 44,5cm. Αν τον τοποθετήσετε σε τοίχο, το φως του προβολέα δεν θα τυφλώνει τους παρουσιαστές, ενώ η πιθανότητα κάλυψης της περιοχής προβολής από το σώμα του παρουσιαστή μειώνεται και αποφεύγονται οι σκιές στην οθόνη. Με μικρές εξωτερικές διαστάσεις 287,7 x 186 x 374,5mm και βάρος μόλις 5kg, είναι αρκετά ελαφρύς και μικρός για να τον μεταφέρετε εύκολα παντού. Τα χαρακτηριστικά αυτά τον καθιστούν ιδανική επιλογή για επιχειρηματικές και εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, όπου απαιτείται η προβολή σε πολλές διαφορετικές αίθουσες συσκέψεων ή διδασκαλίας ενός οργανισμού ή εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας με ζωηρά χρώματα


Ο LV-WX300USTi προσφέρει φωτεινές, ευκρινείς εικόνες υψηλής πιστότητας, χάρη στην τεχνολογία DLP με εγγενή ανάλυση WXGA (1280 x 800 pixel), τη φωτεινότητα 3.000 lumen και τον λόγο αντίθεσης 7500:1. Τα χρώματα είναι έντονα και ρεαλιστικά, με βαθύ μαύρο. Το κείμενο είναι πιο ευανάγνωστο, τα γραφικά εμφανίζονται ομαλά και το εφέ "δικτυωτού" που παρατηρείται στους συμβατικούς προβολείς LCD εξαλείφεται. Σε συνδυασμό με τις αναλογίες ευρείας οθόνης 16:10, είναι ιδανικός για χρήση με σύγχρονους φορητούς υπολογιστές ευρείας οθόνης.

Διαδραστικές λειτουργίες


Ο προβολέας LV-WX300USTi προσφέρει άφθονες διαδραστικές λειτουργίες, καθώς και λογισμικό σχεδίασης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως 4 γραφίδες IR (παρέχονται 2) ή το δάχτυλό σας με την προαιρετική μονάδα αφής για να αλληλεπιδράσετε με εικόνες στην οθόνη, παροτρύνοντας έτσι τη συμμετοχή του κοινού σας κατά τις παρουσιάσεις σε αίθουσες διδασκαλίας και γραφεία.

Εύκολη διαμόρφωση


Εξασφαλίστε τέλεια γεωμετρία των εικόνων ακόμα και σε περιορισμένους χώρους, χρησιμοποιώντας τη διόρθωση κατακόρυφης τραπεζοειδούς παραμόρφωσης (+/-40 μοίρες). Η προηγμένη ρύθμιση χρωμάτων σε 6 άξονες και η βελτιστοποίηση ανάλογα με το χρώμα της οθόνης προσφέρουν πεντακάθαρες εικόνες σε οποιαδήποτε έγχρωμη επιφάνεια, όταν δεν υπάρχει διαθέσιμη λευκή οθόνη προβολέα.

Ευέλικτες επιλογές σύνδεσης


Απολαύστε στατικές και κινούμενες εικόνες από μια μεγάλη γκάμα πηγών χρησιμοποιώντας τη μεγάλη ποικιλία εισόδων του LV-WX300USTi. Σε αυτές περιλαμβάνονται δύο θύρες HDMI™ για προβολή φωτεινών και ευκρινών εικόνων από μια μεγάλη ποικιλία ψηφιακών πηγών βίντεο και υπολογιστών. Η ενσωματωμένη θύρα δικτύου RJ-45 επιτρέπει την παρακολούθηση και τον έλεγχο του προβολέα από απόσταση, ενώ υποστηρίζει το πρότυπο "Crestron Connected™". Προσθέστε ήχο υψηλής ποιότητας στις παρουσιάσεις σας χρησιμοποιώντας τα δύο ενσωματωμένα ηχεία 10W.

Οικονομική λειτουργία και εύκολη συντήρηση


Ο LV-WX300USTi εξασφαλίζει οικονομική λειτουργία χάρη στη λυχνία με διάρκεια ζωής 5.000 ώρες, η οποία μπορεί να επεκταθεί στις 8.000 ώρες χρησιμοποιώντας την κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας Eco. Η κατάσταση Eco μειώνει την κατανάλωση ενέργειας σε μόλις 270W και το θόρυβο του ανεμιστήρα σε μόλις 29dBA για ένα περιβάλλον χωρίς θόρυβο. Η συντήρηση είναι εξαιρετικά απλή και η αντικατάσταση της λυχνίας και του φίλτρου γίνεται με λίγα απλά βήματα.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Θύρα HDMI

Industry standard control protocol

Καθιερωμένοι μηχανισμοί ελέγχου