Canon LV-WX300ST

LV-WX300ST

Με τον LV-WX300ST της Canon μπορείτε να απολαμβάνετε εικόνες ευρείας οθόνης από μικρή απόσταση προβολής. Αυτός ο προβολέας μικρών διαστάσεων προσφέρει εγγενή ανάλυση WXGA και μικρή απόσταση προβολής, ενώ διαθέτει είσοδο HDMI και εύκολες επιλογές διαμόρφωσης, για κορυφαία απόδοση με εξαιρετική ευελιξία.

Πλεονεκτήματα

  • Προβάλετε καθαρές εικόνες ευρείας οθόνης με εγγενή ανάλυση WXGA (1280 x 800 pixel)
  • Απολαύστε υψηλή φωτεινότητα 3.000 lumen και λόγο αντίθεσης 2.300:1
  • Παρακολουθήστε μεγαλύτερες εικόνες από μικρότερη απόσταση, χάρη στον λόγο προβολής 0,49:1
  • Φακός προβολής σταθερού ζουμ 1,0x, υψηλής ποιότητας και μικρής απόστασης προβολής
  • Μικρές διαστάσεις και βάρος: μόλις 2,8kg
  • Διόρθωση κατακόρυφης τραπεζοειδούς παραμόρφωσης σε εύρος -18° / +12°
  • Διάρκεια ζωής λυχνίας 4.000 ώρες (6.000 ώρες σε κατάσταση Eco)
  • Θύρα HDMI™ και 2 θύρες VGA
  • Θύρα δικτύου RJ-45 για έλεγχο και παρακολούθηση από απόσταση
  • Ενσωματωμένο ηχείο 10W

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon LV-WX300ST

Φωτεινές, ευκρινείς εικόνες υψηλής πιστότητας


Ο LV-WX300ST είναι ιδανικός για όσους αναζητούν έναν φωτεινό προβολέα υψηλής ποιότητας με μικρή απόσταση προβολής και προσιτή τιμή. Με εγγενή ανάλυση WXGA (1280 x 800 pixel) και αναλογίες ευρείας οθόνης, φωτεινότητα 3.000 lumen και λόγο αντίθεσης 2.300:1, η τεχνολογία DLP του προβολέα προσφέρει ευκρινείς εικόνες με υψηλή ακρίβεια. Ο λόγος προβολής 0,49:1 παρέχει πολλές νέες επιλογές εγκατάστασης, μειώνοντας σημαντικά την απόσταση που απαιτείται μεταξύ του προβολέα και της οθόνης. Η διαμόρφωση της συσκευής γίνεται ευκολότερη, το φως του προβολέα δεν θαμπώνει τον παρουσιαστή και οι σκιές στις εικόνες αποφεύγονται εύκολα.

Εύκολη μεταφορά


Ο LV-WX300ST ζυγίζει μόλις 2,8kg και είναι αρκετά ελαφρύς για να τον μεταφέρετε εύκολα. Η δυνατότητα αυτή τον καθιστά ιδανική επιλογή για επιχειρηματικές και εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, στις οποίες ενδέχεται να απαιτείται η μεταφορά του σε διάφορους χώρους του εκπαιδευτικού ιδρύματος ή σε διαφορετικά εταιρικά γραφεία. Η μικρή απόσταση προβολής είναι ιδανική για περιβάλλοντα με πολλούς θεατές ή περιορισμένο χώρο, όπου η τοποθέτηση ενός συμβατικού προβολέα θα μπορούσε να είναι δύσκολη.

Εύκολη διαμόρφωση


Διασφαλίστε τέλεια γεωμετρία των εικόνων ακόμα και σε περιορισμένους χώρους, χρησιμοποιώντας τη διόρθωση κατακόρυφης τραπεζοειδούς παραμόρφωσης (-18/+12 μοίρες). Για πρόσθετη βοήθεια στην επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων σε περιβάλλοντα χωρίς οθόνη, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία διόρθωσης χρώματος της επιφάνειας προβολής. Η λειτουργία αυτή αντισταθμίζει τα χρώματα της εικόνας κατά την προβολή σε έγχρωμους τοίχους, ώστε το ακροατήριο να απολαμβάνει καθαρές εικόνες με φυσικά χρώματα, ακόμα κι όταν δεν υπάρχει διαθέσιμη οθόνη.

Μείωση του κόστους, όχι της ποιότητας


Το συνολικό κόστος λειτουργίας του LV-X300ST είναι ιδιαίτερα χαμηλό, χάρη στη λυχνία με διάρκεια ζωής 4.000 ώρες, η οποία μπορεί να επεκταθεί έως και τις 6.000 ώρες χρησιμοποιώντας την κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας Eco. Επιπλέον, η κατάσταση Eco περιορίζει ακόμα περισσότερο την κατανάλωση ρεύματος, σε μόλις 270W. Σε κατάσταση αναμονής, ο προβολέας καταναλώνει λιγότερο από 1W (με απενεργοποιημένη τη σύνδεση δικτύου). Η κατάσταση Eco επιτρέπει επίσης τη δημιουργία ενός αθόρυβου περιβάλλοντος χωρίς περισπασμούς, καθώς μειώνει τον θόρυβο του ανεμιστήρα σε μόλις 29dBA. Επιπλέον, οι εργασίες συντήρησης απλοποιούνται, καθώς δεν υπάρχουν φίλτρα αέρα που να απαιτούν καθαρισμό ή αντικατάσταση.

Ευέλικτες επιλογές σύνδεσης


Απολαύστε στατικές και κινούμενες εικόνες από μια μεγάλη γκάμα πηγών χρησιμοποιώντας την ευρεία επιλογή εισόδων του LV-WX300ST. Χρησιμοποιήστε την είσοδο HDMI™ για να προβάλετε φωτεινές εικόνες με εξαιρετική ευκρίνεια από σύγχρονες ψηφιακές πηγές, όπως συσκευές αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray και φορητούς υπολογιστές, ή συνδέστε εύκολα συσκευές σε μία από τις δύο θύρες VGA. Η θύρα RJ-45 επιτρέπει την παρακολούθηση και τον έλεγχο του LV-WX300ST από απόσταση, ενώ υποστηρίζεται επίσης το πρότυπο "Crestron Connected™". Προσθέστε ήχο υψηλής ποιότητας στις παρουσιάσεις σας χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο ηχείο 10W.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

Θύρα HDMI

Industry standard control protocol

Καθιερωμένοι μηχανισμοί ελέγχου