LV-7490

Με φωτεινότητα 4.000 lumen, ο LV-7490 είναι ο λαμπρότερος προβολέας της σειράς υπερ-φορητών μοντέλων. Η εγγενής ανάλυση XGA προσφέρει καθαρές, ευκρινείς εικόνες, ενώ το ενσωματωμένο ηχείο 10W επιτρέπει την αναπαραγωγή δυναμικού ήχου.

Πλεονεκτήματα

  • Εγγενής ανάλυση XGA
  • 4.000 lumen
  • Λόγος αντίθεσης 2.000:1
  • Φακός Canon με ζουμ 1,2x
  • Αυτόματη διόρθωση τραπεζοειδούς παραμόρφωσης
  • Ενσωματωμένο ηχείο 10W
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής λυχνίας: Έως και 5000 ώρες
  • Λειτουργία φιλική προς το περιβάλλον: Κατανάλωση χαμηλότερη από 1W σε κατάσταση αναμονής (με απενεργοποιημένη σύνδεση δικτύου)
  • 29dBA σε κατάσταση Eco
  • Θύρα δικτύου RJ-45

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon LV-7490

Πρωτοποριακή φωτεινότητα


Ο μικρών διαστάσεων LV-7490 είναι ο πιο φωτεινός, υπερ-φορητός προβολέας της σειράς LV της Canon. Η εγγενής ανάλυση XGA (1024×768) προσφέρει εικόνες με εξαιρετική ευκρίνεια ακόμα και σε συνθήκες φυσικού ή μη ελεγχόμενου φωτισμού, ενώ ο λόγος αντίθεσης 2.000:1 με τη λειτουργία Ελέγχου λυχνίας προσφέρει πλούσιο μαύρο και ρεαλιστικά χρώματα με κάθε τύπο υλικού προβολής. Ο προβολέας διαθέτει τον ιδανικό συνδυασμό χαρακτηριστικών για χρήστες σε επιχειρηματικά ή εκπαιδευτικά περιβάλλοντα, οι οποίοι αναζητούν ευκρινείς, φωτεινές και εντυπωσιακές εικόνες, ιδιαίτερα σε μεγάλους χώρους.

Φακοί με εστίαση στην ποιότητα


Όπως είναι αναμενόμενο από τον κορυφαίο κατασκευαστή φακών στον κόσμο, ο LV-7490 διαθέτει υπερ-ευρυγώνιο φακό ζουμ 1,2x με δυνατότητα προβολής καθαρών εικόνων με υψηλή ακρίβεια, ακόμα και σε περιορισμένους χώρους. Επειδή οι φορητοί προβολείς πρέπει να προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε οποιονδήποτε χώρο, η δυνατότητα του LV-7490 να προβάλει εικόνες μεγάλου μεγέθους σε μικρές αποστάσεις προβολής είναι πραγματικά πολύτιμη.

Ευέλικτο και πολυτάλαντο σύστημα


Τα πρακτικά και προσεκτικά μελετημένα χαρακτηριστικά του LV-7490 επιτρέπουν τη γρήγορη και εύκολη επίτευξη άριστων αποτελεσμάτων, ανεξάρτητα από το αντικείμενο ή τις περιστάσεις. Χάρη στις λειτουργίες Αυτόματης αναζήτησης εισόδου και Αυτόματης διόρθωσης της κατακόρυφης τραπεζοειδούς παραμόρφωσης σε εύρος ±20°, μπορείτε να ρυθμίσετε τον προβολέα και να ξεκινήσετε την παρουσίασή σας μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ το ενσωματωμένο ηχείο 10W προσφέρει δυνατό ήχο σε χώρους όπως αίθουσες διδασκαλίας.

Όλες οι σωστές συνδέσεις


Η θύρα δικτύου RJ-45 επιτρέπει την παρακολούθηση ή τον έλεγχο του LV-7490 από απόσταση, ένα ιδανικό χαρακτηριστικό για ενοποίηση plug-and-play με τα ευρέως διαδεδομένα και δημοφιλή συστήματα ελέγχου χώρων που χρησιμοποιούνται σήμερα. Για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, ο LV-7490 διαθέτει τρεις εισόδους ήχου και μια έξοδο γραμμής, για σύνδεση σε εξωτερικό ενισχυτή ήχου. Η σύνδεση πηγών SCART RGB είναι εφικτή με τη χρήση ενός καλωδίου προσαρμογής (διατίθεται ξεχωριστά).

Περιβαλλοντική ευαισθησία


Ο LV-7490 αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της μακρόχρονης δέσμευσης της Canon για την αειφόρο ανάπτυξη. Τα "οικολογικά" χαρακτηριστικά, όπως η διάρκεια ζωής 5.000 ωρών της λυχνίας, η διάρκεια ζωής 5.500 ωρών του φίλτρου και η κατανάλωση ρεύματος που δεν υπερβαίνει το 1W σε κατάσταση Eco (με απενεργοποιημένη σύνδεση δικτύου), συμβάλλουν στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και του ενεργειακού κόστους.

Οικονομική λειτουργία και συντήρηση


Εκτός από την ανταγωνιστική τιμή, ο LV-7490 διαθέτει εξαρτήματα με δυνατότητα συντήρησης από τον χρήστη, τα οποία ελαχιστοποιούν τις ανάγκες συντήρησης και το σχετικό κόστος. Το υβριδικό φίλτρο αέρα τριών στρώσεων του προβολέα διαρκεί τρεισήμισι φορές περισσότερο συγκριτικά με τις ηλεκτροστατικές εκδόσεις μίας στρώσης, ενώ η εύκολη αντικατάσταση της λυχνίας ανοίγοντας το επάνω κάλυμμα της συσκευής μειώνει τις δαπάνες υποστήριξης και διατηρεί το κόστος λειτουργίας χαμηλό.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Industry standard control protocol

Καθιερωμένοι μηχανισμοί ελέγχου

Σειριακές εντολές

Κατεβάστε τις σειριακές εντολές που απαιτούνται για τον τηλεχειρισμό του LV-7490

LV-7490 Basic [PDF, 253KB]

LV-7490 Extended [PDF, 393KB]