LV-7297A

Ο προβολέας LV-7297A προσφέρει ανάλυση XGA, φωτεινότητα 2.600 lumen, συνδεσιμότητα HDMI™ και ισχυρό ήχο 10W. Είναι ιδανικός για εταιρικά και εκπαιδευτικά περιβάλλοντα που απαιτούν εξαιρετική απόδοση, εύκολη διαμόρφωση και χαμηλό κόστος λειτουργίας.

Πλεονεκτήματα

  • Εγγενής ανάλυση XGA
  • 2.600 lumen
  • Λόγος αντίθεσης 2.000:1
  • Φακός Canon με ζουμ 1,2x
  • Αυτόματη διαμόρφωση
  • Είσοδος HDMI™ και θύρα δικτύου RJ-45
  • Ενσωματωμένο ηχείο 10W
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής λυχνίας: Έως και 6.000 ώρες
  • Χαρακτηριστικά φιλικά προς το περιβάλλον: Κατανάλωση ρεύματος χαμηλότερη από 1W σε αναμονή (με απενεργοποιημένη σύνδεση δικτύου)
  • 29dBA σε κατάσταση Eco

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια την Canon LV-7297A

Φωτεινή προβολή εξαιρετικής ευκρίνειας


Η ανάλυση XGA (1024 x 768 pixel) εξασφαλίζει ευκρινείς και καθαρές εικόνες. Με φωτεινότητα 2.600 lumen, ο προηγμένος φορητός προβολέας LV-7297A παρέχει εντυπωσιακές εικόνες ακόμα και σε χώρους με έντονο φωτισμό, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό για προβολές σε καλά φωτισμένες σχολικές αίθουσες, εργαστήρια και μεγάλους χώρους.

Ζωηρές, λεπτομερείς εικόνες


Η Αυτόματη ίριδα προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού χωρίς παρέμβαση του χρήστη, εξασφαλίζοντας εικόνες ποιότητας με ζωηρά χρώματα, ανεξάρτητα από το περιβάλλον προβολής. Σε συνδυασμό με τον υψηλό λόγο αντίθεσης 2.000:1, απολαμβάνετε βαθύ μαύρο βάθος και πλούσια χρώματα. Ο φακός προβολής Canon με ζουμ 1,2x παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλες σχεδόν τις συνθήκες.

Εύκολη διαμόρφωση και χρήση


Η διαμόρφωση του LV-7297A είναι εξαιρετικά εύκολη ακόμα και για τους αρχάριους χρήστες. Η λειτουργία Αυτόματης αναζήτησης εισόδου, που περιλαμβάνεται στη μεγάλη γκάμα των αυτόματων λειτουργιών της συσκευής, αναγνωρίζει τα συνδεδεμένα σήματα εισόδου και προσαρμόζει ανάλογα τις ρυθμίσεις. Η λειτουργία Αυτόματης διόρθωσης τραπεζοειδούς παραμόρφωσης διορθώνει την παραμόρφωση της εικόνας που προκαλείται από την κλίση του προβολέα ως προς την επιφάνεια προβολής χωρίς παρέμβαση του χρήστη.

Συνδέσεις ήχου


Το ισχυρό εσωτερικό ηχείο 10W επιτρέπει την αναπαραγωγή ήχου σε χώρους όπου δεν υπάρχουν εξωτερικά ηχεία. Εναλλακτικά, η έξοδος γραμμής της συσκευής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση σε συστήματα ήχου σε μια αίθουσα ή εγκατάσταση. Οι παρουσιαστές μπορούν να προσθέτουν σχόλια συνδέοντας ένα μικρόφωνο στη θύρα εισόδου ήχου (είσοδος μικροφώνου), ενώ η είσοδος HDMI™ επιτρέπει την προβολή βίντεο υψηλής ποιότητας από ψηφιακές πηγές, όπως υπολογιστές, συσκευές αναπαραγωγής DVD, συσκευές εγγραφής δίσκων Blu-ray και πολλές ακόμη.

Βελτιωμένη χρήση των πόρων του πλανήτη


Η λυχνία μεγάλης διάρκειας ζωής του LV-7297A (έως 6.000 ώρες σε κατάσταση Eco) και το φίλτρο αέρα (που διαρκεί περίπου 5.500 ώρες) συμβάλλουν στην αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος. Αυτά τα χαρακτηριστικά μειώνουν σημαντικά τον χρόνο συντήρησης και αξιοποιούν καλύτερα τους πόρους του πλανήτη. Ο προβολέας προσφέρει επίσης χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής (λιγότερο από 1W) και αθόρυβη λειτουργία κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων, με επίπεδο θορύβου μόλις 29dBA.

Απομακρυσμένος έλεγχος και διαχείριση


Ελέγξτε και διαχειριστείτε τον προβολέα μέσω δικτύου, χρησιμοποιώντας τη θύρα ελέγχου RJ-45 και την υποδοχή σύνδεσης σε ενσύρματο τοπικό δίκτυο. Η δυνατότητα αυτή σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε τον προβολέα και να αλλάζετε τις ρυθμίσεις, ακόμα και όταν βρίσκεστε σε διαφορετικό χώρο. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε απομακρυσμένα τη χρήση και την κατάσταση της λυχνίας. Ο προβολέας είναι ιδανικός για ενοποίηση με συστήματα ελέγχου του χώρου προβολής και σύνδεση στο εταιρικό τοπικό δίκτυο, χάρη στην υποστήριξη του προτύπου PJLINK™.

Ασφαλείς παρουσιάσεις


Η προστασία μέσω κωδικού πρόσβασης αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση του προβολέα, ενώ η λειτουργία Κλειδώματος των πλήκτρων του πίνακα ελέγχου εξασφαλίζει τη διεξαγωγή παρουσιάσεων χωρίς απρόσμενα προβλήματα και διακοπές από το τυχαίο πάτημα του λάθος πλήκτρου.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

HDMI Port

Θύρα HDMI

Industry standard control protocol

Καθιερωμένοι μηχανισμοί ελέγχου