Canon i-SENSYS MF729Cx

i-SENSYS MF729Cx

Οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτό το μικρού μεγέθους, έγχρωμο λέιζερ σύστημα πολλαπλών λειτουργιών Α4. Τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, όπως η υποστήριξη της τεχνολογίας NFC για τη λειτουργία Touch & Print θα συμβάλουν στην πιο αποτελεσματική λειτουργία της επιχείρησής σας.

Πλεονεκτήματα

  • Μικρές απαιτήσεις χώρου εγκατάστασης, μεγάλες δυνατότητες: το ολοκληρωμένο λέιζερ σύστημα πολλαπλών λειτουργιών A4 με NFC
  • Εκτύπωση, αντιγραφή και φαξ με ταχύτητα 20 σελ./λεπτό, που σας βοηθούν να εργάζεστε γρήγορα και παραγωγικά
  • Τροφοδότης εγγράφων διπλής όψης 50 φύλλων για εύκολο χειρισμό απαιτητικών εργασιών
  • Έγχρωμη οθόνη αφής που διευκολύνει την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων του συστήματος
  • Σταθερή αξιοπιστία και ποιότητα, χάρη στις εύκολα αντικαθιστώμενες κασέτες "Όλα-σε-Ένα"
  • Πρακτική υποστήριξη για υπηρεσίες cloud και φορητές συσκευές, που απλοποιεί την εργασία εν κινήσει
  • Τεχνολογία NFC Touch & Print για εκτύπωση από συμβατά tablet και smartphone
  • Λειτουργία Ασφαλούς εκτύπωσης μέσω κωδικού PIN για προστασία των ευαίσθητων εγγράφων σας
  • Ισχυρές δυνατότητες σάρωσης που μετατρέπουν εύκολα τα ογκώδη έγγραφα σε ψηφιακές μορφές
  • Υποστήριξη περιβάλλοντος δικτύωσης και ροών εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των PCL5c/6, Adobe® PostScript® και uniFLOW

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon i-SENSYS MF729Cx

Το ολοκληρωμένο πολυμηχάνημα


Αν χρειάζεστε την ισχύ ενός μεγάλου συστήματος πολλαπλών λειτουργιών για το γραφείο, αλλά σε μια μικρών διαστάσεων, κομψή και αξιόπιστη συσκευή, το i-SENSYS MF729Cx είναι ακριβώς αυτό που αναζητάτε. Αυτό το έγχρωμο λέιζερ πολυμηχάνημα A4 προσφέρει λειτουργίες εκτύπωσης, σάρωσης, φαξ και αντιγραφής, καθώς και μια πληθώρα άλλων δυνατοτήτων που θα σας βοηθήσουν να εργάζεστε ταχύτερα και ευκολότερα. Ο μικρός χρόνος προθέρμανσης, οι λειτουργίες εκτύπωσης και σάρωσης διπλής όψης με ταχύτητα 20 σελ./λεπτό και ο τροφοδότης εγγράφων διπλής όψης 50 φύλλων σάς επιτρέπουν να ολοκληρώνετε ακόμη και τις πιο δύσκολες εργασίες εκτύπωσης και σάρωσης με ελάχιστο κόπο.

Εύκολη χρήση και συντήρηση


Το MF729Cx επιτρέπει σε όλους τους χρήστες στο γραφείο να πετύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα, χάρη στην έγχρωμη οθόνη αφής 8,9cm στο εμπρός μέρος που διευκολύνει την πρόσβαση στις ολοκληρωμένες δυνατότητες του μηχανήματος. Η διατήρηση σταθερής ποιότητας παραγωγής από το MF729Cx είναι εξίσου εύκολη: η σχεδίαση "Όλα-σε-Ένα" των έγχρωμων κασετών Canon έχει ως αποτέλεσμα την αντικατάσταση όλων των βασικών εξαρτημάτων μαζί, ενώ παράλληλα μειώνει τον αριθμό των αναλώσιμων που πρέπει να παραγγέλνετε και να διαχειρίζεστε.

Σχεδίαση για εργαζόμενους εν κινήσει


Με το MF729Cx, θα απολαμβάνετε την ίδια εμπειρία εξαιρετικά εύκολης χρήσης εντός και εντός γραφείου, είτε εργάζεστε στον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σας. Η πλήρης υποστήριξη για iOS, Android, Google Cloud Print, Touch & Print (NFC) και Wi-Fi εξασφαλίζει απόλυτη ελευθερία, για να εργάζεστε όπως και όπου επιλέξετε. Η δωρεάν εφαρμογή Canon PRINT Business (iOS/Android) προσφέρει εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση σε όλες αυτές τις επιλογές κατά τις μετακινήσεις σας, ενώ επιτρέπει την άμεση σύζευξη και εκτύπωση από συσκευές συμβατές με την τεχνολογία NFC. Για περισσότερη σιγουριά, η λειτουργία Ασφαλούς εκτύπωσης προσφέρει τη δυνατότητα εκτύπωσης εμπιστευτικών εγγράφων με χρήση κωδικού PIN, ακόμη κι όταν εκτυπώνετε από τις φορητές συσκευές σας.

Σάρωση και κοινή χρήση μέσω cloud


Η γρήγορη και ισχυρή λειτουργία σάρωσης του MF729Cx προσφέρει στην επιχείρησή σας πληθώρα πλεονεκτημάτων. Γιατί να μην σαρώσετε και να μοιράζεστε τα έγγραφά σας ψηφιακά; Ή να τα αποθηκεύσετε σε μια αρχειοθήκη χωρίς χαρτί; Εκτός από την απρόσκοπτη ενοποίηση της λειτουργίας σάρωσης με υπολογιστές και φορητές συσκευές, για μέγιστη ευελιξία μπορείτε να σαρώνετε απευθείας σε διευθύνσεις e-mail, φακέλους δικτύου ή στικ μνήμης USB απευθείας από το MF729Cx. Θέλετε να μοιράζεστε τα σαρωμένα έγγραφα μέσω του cloud; Το λογισμικό MF Scan Utility και η εφαρμογή Canon PRINT Business συνδέονται εύκολα με υπηρεσίες αποθήκευσης και εκτύπωσης στο cloud, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε και να εκτυπώνετε σημαντικά έγγραφα απ' οπουδήποτε.

Ολοκληρωμένες δυνατότητες δικτύωσης


Η ενοποίηση με δίκτυα IT επιτυγχάνεται εύκολα χάρη στην υποστήριξη του MF729Cx για τις γλώσσες εκτυπωτή PCL5c/6 και Adobe PostScript, καθώς και στην απομακρυσμένη διαχείριση μέσω προγράμματος περιήγησης. Τα περιβάλλοντα στα οποία χρησιμοποιούνται υπηρεσίες διαχείρισης εκτύπωσης (MPS) θα επωφεληθούν από τη συμβατότητα με το σύστημα διαχείρισης uniFLOW της Canon. Επιπλέον, χάρη στη σειρά των λειτουργιών εξοικονόμησης ενέργειας που διατηρούν το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας σε χαμηλά επίπεδα, το MF729Cx είναι μια δημοφιλής επιλογή και για τους υπεύθυνους για την οικονομική διαχείριση της εταιρείας.

Βραβεία

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Automatic double sided printing

Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης

Colour Copy

Έγχρωμη αντιγραφή

Duplex Automatic Document Feeder

Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων διπλής όψης

Use and share over network

Προσωπική ή κοινή χρήση σε περιβάλλον δικτύου

Super G3 FAX

Φαξ Super G3

USB connection

Σύνδεση USB

Colour Touch Panel

Έγχρωμο πάνελ αφής

+1 Optional Paper Cassette

+1 προαιρετικό συρτάρι χαρτιού

PCL Printing

Εκτύπωση PCL

PostScript Printing

Εκτύπωση PostScript

Network scanning

Σάρωση μέσω δικτύου

Scan

Scan

Scan to USB key

Πλήκτρο σάρωσης σε USB

Paper Save Copy shortcut key

Πλήκτρο συντόμευσης για αντιγραφή με εξοικονόμηση χαρτιού

Scanning shortcut key

Πλήκτρο συντόμευσης για εργασίες σάρωσης

Scan to email & folder

Σάρωση σε e-mail & φάκελο

Secure print

Ασφαλής εκτύπωση

Use and share wirelessly

Ασύρματη προσωπική ή κοινή χρήση

Use and share wirelessly

Ασύρματη προσωπική ή κοινή χρήση

Tablet and smartphone ready

Υποστήριξη tablet και smartphone

i-SENSYS Touch & Print

Touch & Print

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Κασέτες γραφίτη για εκτυπωτές i-SENSYS

Μάθετε περισσότερα

2016-2017-3-year-warranty-campaign