Canon i-SENSYS MF728Cdw

i-SENSYS MF728Cdw

Διαθέτοντας χαρακτηριστικά που προσφέρονται συνήθως από πολύ μεγαλύτερα συστήματα, αλλά με εντυπωσιακά μικρές απαιτήσεις χώρου, αυτό το έγχρωμο λέιζερ σύστημα πολλαπλών λειτουργιών A4 με φαξ παρέχει στις μικρές επιχειρήσεις λειτουργίες εκτύπωσης, σάρωσης και κοινής χρήσης εγγράφων με εξαιρετική ευκολία.

Πλεονεκτήματα

  • Ολοκληρωμένο, μικρών διαστάσεων λέιζερ σύστημα πολλαπλών λειτουργιών A4, με Wi-Fi και φαξ
  • Εκτύπωση και αντιγραφή διπλής όψης 20 σελ./λεπτό που σας βοηθούν να εργάζεστε ταχύτερα
  • Τροφοδότης εγγράφων διπλής όψης 50 φύλλων για ταχύτερη διεκπεραίωση μεγάλων εργασιών
  • Έγχρωμη οθόνη αφής που διευκολύνει την πρόσβαση στις ισχυρές δυνατότητες για όλους τους χρήστες
  • Αποτελέσματα με σταθερή ποιότητα, χάρη στις εύκολα αντικαθιστώμενες κασέτες "Όλα-σε-Ένα"
  • Ολοκληρωμένη υποστήριξη για υπηρεσίες cloud και φορητές συσκευές, που διευκολύνει την εργασία εν κινήσει
  • Λειτουργία Ασφαλούς εκτύπωσης μέσω κωδικού PIN για προστασία των ευαίσθητων εγγράφων σας
  • Ολοκληρωμένες δυνατότητες σάρωσης για κοινή χρήση και αρχειοθέτηση έντυπων εγγράφων
  • Συμβατότητα με δικτυακές εφαρμογές, καθώς και υποστήριξη για PCL5c/6 και Adobe® PostScript®
  • Χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας, όπως ο Αυτόματος τερματισμός λειτουργίας, που συμβάλλουν στην πιο βιώσιμη λειτουργία της επιχείρησής σας

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon i-SENSYS MF728Cdw

Το πανίσχυρο πολυμηχάνημα


Θέλετε δυνατότητες παρόμοιες με αυτές ενός μεγάλου συστήματος πολλαπλών λειτουργιών; Επιλέξτε το compact και αξιόπιστο i-SENSYS MF728Cdw. Αυτό το έγχρωμο λέιζερ πολυμηχάνημα A4 προσφέρει λειτουργίες εκτύπωσης, σάρωσης, φαξ και αντιγραφής με εύκολο χειρισμό, καθώς και μια πληθώρα άλλων δυνατοτήτων που θα κάνουν την επιχείρησή σας ακόμη πιο αποδοτική. Ο μικρός χρόνος χρόνοι προθέρμανσης, οι λειτουργίες εκτύπωσης και σάρωσης διπλής όψης με ταχύτητα 20 σελ./λεπτό και ο τροφοδότης εγγράφων διπλής όψης 50 φύλλων σάς επιτρέπουν να ολοκληρώνετε μια μεγάλη γκάμα εργασιών του γραφείου πιο γρήγορα και εύκολα.

Εύκολη χρήση και συντήρηση


Οι χρήστες με κάθε επίπεδο εμπειρίας μπορούν να πετύχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα με το MF728Cdw, χάρη στην έγχρωμη οθόνη αφής 8,9cm στο εμπρός μέρος που προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις ισχυρές λειτουργίες του συστήματος. Η διατήρηση σταθερής ποιότητας παραγωγής από το MF728Cdw είναι εξίσου εύκολη: η σχεδίαση "Όλα-σε-Ένα" των κασετών Canon επιτρέπει την αντικατάσταση όλων των βασικών εξαρτημάτων μαζί, ενώ παράλληλα μειώνει τον αριθμό των αναλώσιμων που πρέπει να παραγγέλνετε και να διαχειρίζεστε.

Σχεδιασμένο για εργασία εν κινήσει


Το MF728Cdw προσφέρει την ίδια βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήσης από τον φορητό υπολογιστή, το tablet και το smartphone σας, είτε βρίσκεστε στο γραφείο είτε εν κινήσει. Η πλήρης υποστήριξη για iOS, Android, Google Cloud Print και Wi-Fi εξασφαλίζει απόλυτη ελευθερία, για να εργάζεστε όπως και όπου επιλέξετε. Η δωρεάν εφαρμογή Canon PRINT Business (iOS/Android) επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλες αυτές τις επιλογές κατά τις μετακινήσεις σας. Παράλληλα, αν ανησυχείτε για την εμπιστευτικότητα των ευαίσθητων πληροφοριών σας, η λειτουργία Ασφαλούς εκτύπωσης σάς επιτρέπει να προστατεύετε τα έγγραφά σας με χρήση κωδικού PIN.

Σάρωση, κοινή χρήση και εκτύπωση μέσω cloud


Η ταχύτατη και ολοκληρωμένη λειτουργία σάρωσης του MF728Cdw συνεργάζεται τέλεια με μια σειρά υπηρεσιών που βασίζονται στο cloud για αποθήκευση, κοινή χρήση και εκτύπωση. Με τον τρόπο αυτό, εσείς και οι συνάδελφοί σας μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα πρόσβαση σε ψηφιακά έγγραφα, ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε και από οποιαδήποτε συσκευή. Εκτός από την απρόσκοπτη ενοποίηση της σάρωσης με τον υπολογιστή σας μέσω του λογισμικού MF Scan Utility ή με τη φορητή συσκευή σας μέσω της εφαρμογής Canon PRINT Business, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες σάρωσης σε διευθύνσεις e-mail, φακέλους δικτύου ή στικ μνήμης USB απευθείας από το MF728Cdw, για μέγιστη ευελιξία.

Έξυπνες δυνατότητες δικτύωσης


Η ενοποίηση με δίκτυα IT επιτυγχάνεται εύκολα χάρη στην υποστήριξη του MF728Cdw για τις γλώσσες εκτυπωτή PCL5c/6 και Adobe PostScript. Το Remote UI διευκολύνει τους υπεύθυνους IT να παρακολουθούν, να διαχειρίζονται και να ενημερώνουν το σύστημα χωρίς να μεταβαίνουν επί τόπου – ένα πολύτιμο χαρακτηριστικό για την εξοικονόμηση χρόνου. Η συμβατότητα με την πλατφόρμα απομακρυσμένης διαχείρισης e-Συντήρηση της Canon διευκολύνει την απρόσκοπτη ενοποίηση του MF728Cdw σε ένα περιβάλλον υπηρεσιών MPS ή ένα σύνολο συστημάτων της Canon. Μια σειρά από λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας, προωθώντας την περιβαλλοντική βιωσιμότητα της επιχείρησής σας.

Βραβεία

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Automatic double sided printing

Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης

Colour Copy

Έγχρωμη αντιγραφή

Duplex Automatic Document Feeder

Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων διπλής όψης

Use and share over network

Προσωπική ή κοινή χρήση σε περιβάλλον δικτύου

Super G3 FAX

Φαξ Super G3

USB connection

Σύνδεση USB

Colour Touch Panel

Έγχρωμο πάνελ αφής

+1 Optional Paper Cassette

+1 προαιρετικό συρτάρι χαρτιού

PCL Printing

Εκτύπωση PCL

PostScript Printing

Εκτύπωση PostScript

Network scanning

Σάρωση μέσω δικτύου

Scan

Scan

Scan to USB key

Πλήκτρο σάρωσης σε USB

Paper Save Copy shortcut key

Πλήκτρο συντόμευσης για αντιγραφή με εξοικονόμηση χαρτιού

Scanning shortcut key

Πλήκτρο συντόμευσης για εργασίες σάρωσης

Scan to email & folder

Σάρωση σε e-mail & φάκελο

Secure print

Ασφαλής εκτύπωση

Use and share wirelessly

Ασύρματη προσωπική ή κοινή χρήση

Use and share wirelessly

Ασύρματη προσωπική ή κοινή χρήση

Tablet and smartphone ready

Υποστήριξη tablet και smartphone

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Κασέτες γραφίτη για εκτυπωτές i-SENSYS

Μάθετε περισσότερα

2016-2017-3-year-warranty-campaign